2013. október 10., csütörtök

Nailland Hungary!

Sziasztok!
       Mindenki tud már a jó hírről, hogy itthon is elérhető lett sok kiváló külföldi körömlakkmárka.
Ma, a megnyitás előtt jártam a NaiLand  Árkád bevásárlóközpontban megnyílt standjánál.


        Mikor először hallottam a hírt, hogy itthon is elérhető lesz a China Glaze, A-England, Models Own és Barry M márka, az első gondolatom az volt: " Na, vehetünk Itthon CG lakkot Butter London lakk árában" és ezzel le is tudtam a dolgot. Pár héttel ezelőtt kaptam egy e-mailt a NailLand Hungary-től, melyben megkérdezték lenne-e kedvem kipróbálni pár terméket, írjam meg a címem és küldenek egy kis csomagot. Megmondom őszintén kicsit gondolkodtam a dolgon, de végül arra jutottam, hogy én ezekről a márkákról már rég írtam, mindegyikből több darabom van, szeretem a lakkokat, miért ne?
Viszont az utóbbi hetekben sokat utazgatok, hol vidéken, hol külföldön vagyok, ezért megbeszéltem, hogy  a nyitás napján még itthon vagyok, bemegyek érte személyesen.
Nos ez nagy meggondolatlanság volt részemről, ami a szemem elé  tárult, leírhatatlan!
A képek nem sikerültek jól, kevés időm volt és még nem is volt minden lakk kipakolva, túl korán mentem, minden kép óriási méretben került fel a blogra. Nézzük meg a választékot és utána az árakról írok pár szót.
A-ENGLAND:

MODELS OWN:






CHINA GLAZE:





BARRY M:
FLORMAR:
A választék mennyei, nagyon elégedett vagyok az árakkal, ha valaki akkor én rengeteg webshopot ismerek és ennél alacsonyabb áron nem ismerek beszerzési lehetőséget, végre nem 2x áron vásárolhatunk meg itthon  külföldi márkákat.
Találkoztam a NailLand Hungary tulajdonosával, aki legnagyobb megdöbbenésemre egy fiatal, szimpatikus férfi, én arra gondoltam, hogy az üzlet mögött egy egy hosszú körmű, női tulajdonos van, ezek után  elmondhatom, hogy megismertem személyesen egy olyan férfit aki tudja mi kell a nőnek :)
A China Glaze körömlakkok 1490-1640 Ft. között kaphatóak, a Models Own körömlakkok 1790 Ft., A-England körömlakkok 2990 Ft, Seche körömlakkok 1390 Ft, a SV fedőlakk 1440 Ft-ez szuper ár, mert 2300 Ft-ért tudtam a legolcsóbban beszerezni eddig! Ehhez mindenképp ajánlom a saját márkás lakkhígítóját így teljesen elhasználható és nem változik a minősége, a hígító 1490 Ft-ba kerül -,  Barry M körömlakkok 1590 Ft., Golden Rose körömlakkok 590-890 Ft., Flormar körömlakkok 575-740 Ft. közötti áron kaphatóak. Models Own-ból kapható többféle 3 darabos mini szett 2450 vagy 2650 Ft-os áron, illetve a CG lakkokból vannak szettek, ezek árát elfelejtettem megkérdezni.
A fentebb írt  árakért nem vállalok felelősséget, mivel erre nem igazán figyeltem, a színek lekötötték teljesen a figyelmem :D
             Megmutatom milyen gyönyörűségeket választottam, ámbár most úgy érzem jobb lett volna másik szín mindenből, szóval jobb azoknak a bloggerináknak  akik csomagot kaptak, mert a bőségzavara nyomasztó volt, mindenkinek ez az érzése lett volna utólag, természetesen szép színeket választottam, sőt a nagy sietségben és mert nem volt még minden kipakolva, a Barry M, Seche és Golden Rose lakkokból  nem is választottam, majd kedden értük megyek.


A-England Jane Eyre és Tristam, CG Snow Globe, MO Mystic Mauve, Flormar BD03
       Nem első alkalommal  találkozhatok ezekkel a márkákkal a blogomon, az alábbiakban linkeltem a NailLand-nál kapható márkákból melyik körömlakkokról írtam már a blogon régebben, színmintákat  láthatok, ez remélem segít azoknak akik  a Naliland.hu webshopból rendelnek majd, nem budapestiek. Márkákon belül kedvenc sorrendbe következnek a lakkok.

A ENGLAND:
- Briarwood
- Dragon
- She Walks in Beauty
- Rose Bower
- Sleeping Palac

CHINA GLAZE:
- Scandalous Shenaingans
It's a Tarap-eze!
- Desert Sun  és I Herd That
- Dance Baby
- Peachy Keen
- Strike Up a Cosmo
- Goldie But Goodie
- Csillámos körömlakkok
- Elephant Walk és I 'M Not Lion
- Aquadelic és Ray-Diant
- Swanky Silk
- Fólia hatású lakkok
+ címkefelhő

MODELS OWN
- Champagne
- Vintage Pink
- Mirorrbal kollekció
- Gold Rush
- Lilac Dream

Ki az aki ma volt a NailLand standjánál, ki az aki tervezi a látogatást illetve a webshopos vásárlást és a főkérdés, mit szeretnél beszerezni?


28 megjegyzés:

  1. Úristen, ez maga a Kánaán! :-)
    Én China Glaze lakkokat szeretnék leginkább. "Sajnos" nem budapesti vagyok, így a személyes vásárlásnak nincs sok esélye, pedig jó lenne mindezt személyesen is látni :-D

    VálaszTörlés
  2. @Pancsi: a legnagyobb választék a CG lakkokból van, így lehet jobb ha nem is látod élőben :D Viccelek, de tény, hogy a standnál biztosan találnál még olyan színt ami a kiválasztottnál jobban tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Úgy irigyellek titeket .$ :)) Ettől függetlenül mindenképp vásárolni fogok tőlük, már ki is választottam,hogy miket :3

    VálaszTörlés
  4. @Cserkó Muffin: kíváncsian várom miket szemeltél ki :)

    VálaszTörlés
  5. Irigyellek kicsit, bevallom őszintén :) Nekem csak a webshop marad, messze van tőlem a "nagy falu" :) A england lakkot mindenképp szerettem volna. CG lakkom pedig van már bőven.

    VálaszTörlés
  6. Úúúúúúúristen!!!!!!!!! Nem tudom leírni ,hogy mennyire boldog vagyok :D. Hietetlenül csodásak a képek és a választék és hogy van teszter.... Sokkos állapotban vagyok.:D

    VálaszTörlés
  7. Leesett az állam. Ha egyszer, csak egyetlen egyszer eljutok ide, engem biza senki nem fog innen kirángatni :D Ha kell, odaláncolom majd magam valamelyik polchoz, bármihez, de aaaahj. :D A webshopról összeírtam, hogy mik kellenének, és csak úgy kiszámoltam a végösszeget, és hát nem volt épp szívmelengető látvány :D A teszter nekem is szimpatikus amúgy, nagyon jó ötlet... Nagyon tetszenek a képek, csak szívfájdítóak. :D

    VálaszTörlés
  8. nagyon jó! én is voltam ma, sejtem, hogy kiről beszéltél szimpatikus férfi tulaj címén :) a china glaze lakkok nagyon nagy választékban vannak, és meg is nézegettem néhányat, ami nagyon tetszik :) de egyelőre még nem vásároltam.

    VálaszTörlés
  9. Én voltam ma! Határozott elképzeléssel mentem oda, és hihetetlen önuralomra és a Párom segítségére voltszükségem, hogy visszafogjam magam :D a Golden Rose lakkok sajnos még nem érkeztek meg amikor én voltam 4 óra fele :( De azok nélkül is egy szelet Mennyországba csöppentem :$

    VálaszTörlés
  10. Lányok, nagy a gyanúm a Nailland standja zarándok hely lesz, sokan fogunk ott összefutni :)
    A választék lenyűgöző és nagyon-nagyon csábító :)

    VálaszTörlés
  11. Az ajánlatom még mindig áll.. :D

    VálaszTörlés
  12. Nem voltam még, de ha beszabadulok...

    VálaszTörlés
  13. Jézusom :D Attól tartok ma éjszaka csodás álmom lesz, amikor is China Glaze, A England és Models Own lakkokban fogok fürdeni :D Mióta üzemel a Nailland honlapja minden nap felnézek és gyönyörködöm :) Sajnos egy jó darabig gyönyörködés is fog maradni, mert nem mostanában fogok legközelebb Bp-re látogatni, na de csak nyíljon meg a webshop! :D Egyébként én is nagyon féltem, hogy az árak a plafonon lesznek, mivel Magyarországon ők az egyedüliek akik ezeket a márkákat árulják, de pozitív csalódásban volt részem :) Seche Vite-t tuti fogok venni, de egyenlőre most egyik lakk se must-have, talán Golden Rose Jollie Jewels kollekcióból pár darab, vagy China Glaze...Köszi egyébként a képeket :)

    VálaszTörlés
  14. @Moci: igen, az első reakció mindenkinél ez :)

    @Craptrash: konkurenciád akadt, tudsz masszírozni ? :D

    @Ayesha: jövőhéten összefuthatunk ott egy kávéra, majd egyeztetünk időpontot:)

    @Gltterfinger Lexa: ha élőben meglátod a kínálatot, legalább 3 darab lesz ami must-have, én is rácsodálkoztam pár CG lakkra a nevüket látva, h mennyire szépek:)

    VálaszTörlés
  15. hol van pontosan a stand az árkádon belül? holnap megyek megcsodálni :)

    VálaszTörlés
  16. ja és fantasztikus, hogy a bejegyzéshez még be is linkelgetted a lakkjaidat. jó nagy meló lehetett, köszönjük szépen!

    VálaszTörlés
  17. @zizitim: a legalsò szinten van, hasonló mint egy Flormar stand, nem gyakran járok az Àrkàdba, nem tudom pontodabban leìrni.
    Pàr perc eltelt mìg belinkelgettem :)

    VálaszTörlés
  18. Sziasztok Csajok!

    Nekem ezt látnom kell!!!! :) :) :)
    Jövő hónapban kellene mennem Budapestre, de tökre nem vagyok ismerős.
    A Vajdahunyad Várához megyek majd. Abban segítsetek légyszi, hogy ahhoz közel van a Nailland? Mert mindkét helyre el szeretnék menni.

    VálaszTörlés
  19. Én voltam, és hihetetlen! :) nagyon tetszett. Az eladólányok nagyon aranyosak voltak. Végül üres kézzel távoztam, mert sajnos a golden rose lakkok még nem érkeztek meg (pár órával késöbbre mondták, hogy jönni fognak a dobozok, és akkor azt még ki is kell pakolni...) de örülök neki, hogy nagy nehezen eljutottam oda(betegség miatt ki kellett vívni anyukámnál).

    VálaszTörlés
  20. gyönyörűségesek fuuuu. *-*
    sírva fakadok kb a lakkok láttán, főleg a models own és a golden rose lakkok, na azok nagyon nagyon tetszenek. sose fogok kb eljutni a lakkmennyországba, így marad a webshop, viszont webshopról meg nem szeretek sajnos rendelni. :/

    VálaszTörlés
  21. Model Own-sosakat szeretem,legjobban azt amit egyszer régen Erzsi egyik játékán nyertem :)))

    VálaszTörlés
  22. Nem tudom miért kattintok rá ezekre a posztokra, hiszen fájdalmat okoz minden egyes kép :'( :D Jó lenne eljutni oda - sok pénzzel :D

    VálaszTörlés
  23. Sokk hatása alatt vagyok...lehetne már november :-D gyönyörűek alig várom a manikat a szerzeményeddel :)

    VálaszTörlés
  24. végem van, lesz :DDD szuper képek, nekem tetszenek ;)

    VálaszTörlés
  25. A blogodról tudtam meg, hogy megnyíltak, így tegnap munka után rászabadultam a standjukra: 6 db GR és 1 db CG lakk volt a zsákmányom. :-) Félő, hogy törzshelyem lesz a Nailland. :-) Javasoltam, hogy körömnyomdákat is szerezzenek be, továbbá Nubar és Zoya lakkokat is szívesen látnék náluk. :-DDD

    VálaszTörlés
  26. @Vervian: nagyon örülök és köszönöm a kommented, egy ilyenért már megéri, hogy megírtam a bejegyzést :)
    Szép kis zsákmánnyal tértél haza, ez már a bőségzavara kategória :D
    Nagyon jó ötleteid vannak, a Zoya lakkoknak én is rettenetesen örülnék :) A körömnyomda mintalemezekből, a hollandiai Dashica a kedvencem, 3,5 €/ lemez, nagyon szép mintái vannak és 120 lemez közül lehet válogatni, pár bejegyzéssel ezelőtt írtam róluk.

    VálaszTörlés
  27. Már régóta zugolvasód vagyok, csak kommenteket nem írtam eddig. :-DDD Mivel a blogom teljesen más jellegű (gyöngyékszereket készítek/készítettem), ezért valahogy nem éreztem helyénvalónak a dolgot. :-) Pedig imádom a sminkcuccokat és a körömlakkokat. Függő vagyok. :-D
    Külföldről viszont nem szívesen vásárolok, mert három rendelésemből csak egyszer kaptam meg a csomagot. Persze, visszautalták a pénz egy részét, de ez nem vigasz. :-( Talán csak nincs szerencsém velük.

    VálaszTörlés