2013. október 3., csütörtök

MICHAEL KORS Haul

Sziasztok Kedveseim!


A szokatlanul nyájas köszöntésből gondolom már érezhető a diadalittas örömöm:D
Nagyon vártam a MK  sminkcuccokat, így  nagy örömmel vettem át a pici csomagot.
           A webshopos vásárlás mindig lutri, főleg ha még nem igazán elterjedt, új termékekről van szó.
Ez most jó választásnak bizonyult, tetszenek a színek.
Elsőbenyomásra  a termékek minősége is tetszik, de  egy próba után még nem szeretnék ódákat zengni.
A választásom egy bronzosító púderre, egy szájfényre és a kabuki ecsetre esett.

A bronzosító a  Sexy kollekcióból a  Bronze Powder Flush árnyalatát választottam, szájfényből a Sporty kollekcióból a Lip Luster Muse színt.
A bronzosító, enyhén rózsaszínes-barackos színe szépen illik a bortónusomhoz, textúrája szinte krémes, nagyon pigmentált, selymes fénnyel vonja be a bőrt, nem csillámos és hatalmas, 21 g, egy átlagos bronzosító 7-10 g. Ára 34 Font volt (Kb. 12.000 Ft.)
Nem tartom túlzottan  drágának, de azt nem igazán értékelem, hogy a bronzosító tokja műanyagból készült, a kabuki ecset fogantyúja fémből készült, igaz a méretek miatt lehet jobb így, végülis tökéletes a nyitása, precízen, igényesen összeillesztett darab. Az ecset szuper, tömör, rugalmas és puha, tökéletes darab.

a mérete

 Szájfényből a Lip Luster Sporty Muse egy nagyon szép nude, sőt inkább áttetszőnek  jellemezném, nagyon jól hidratál és tükörfényes, vastagabb állagú, tapadós fajta, ennek köszönhetően tartós. Nagyon picike, 5ml a tartalma, az ára 21 Font (kb. 7500 Ft) volt.

A színminták:
 Gondolkodom egy sminkes poszton is ezekkel a termékekkel, de 70 kg körül, 40 felett, PS nélkül ez őrültség lenne, viszont ismerhettek, vállalom önmagam :D
Viccet félretéve első pillantásra tetszenek a termékek, nem csak a csomagolás fenséges, a tartalma is jó minőségű, ámbár bevallom,  a csomagolás engem lenyűgözött, szeretnék még vásárolni pát darabot, egyebek között körömlakkot is.

            A Michael Kors sminkcuccokat a House of Fraser webshopjából rendeltem, de sajnos innen hozzánk nem szállítanak, ezért egy nagyon kedves, kedvenc bloggerina volt a megmentőm, aki elküldte nekem és akinek még egyszer köszönöm és egy életre lekötelezett :)
Az Escentual.com oldalán is elérhetőek a MK sminkcuccok, de egyenlőre csak elővételben, onnan hozzánk is szállítanak 4,95 Fontért, parfüm, körömlakk esetén 16,95 a szállítás.


Nektek tetszenek a termékek?

11 megjegyzés:

  1. A szájfény mozgatta meg a fantáziám, őrült rúzs és szájfény halmozó vagyok. Nem szoktam sminkelni nagyon, de az ecsetet szívesen tudnám a magaménak :D

    VálaszTörlés
  2. bármikor nagyon szívesen :D

    VálaszTörlés
  3. Hú, de mályva vonalon mozogsz! :) Jöhet az a sminkvideó most, nem érdekelnek az általad támasztott paraméterek :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  4. Az ecset nagyon tetszik, wow! Innen is érzem, hogy milyen piha puha :D Tetszik a külseje nagyon. Az a bronzosító hatalmas, lehet jobb is, hogy nem fém :D
    Képekből én is milliót készítek, hogy HÁTHA lesz egy vállalható, az esetek többségében... NINCS :D

    VálaszTörlés
  5. Istenem de csodás mind! Engem már a csomagolás meggyőzött, bár elég ujjlenyomat gyűjtő :)

    VálaszTörlés
  6. Én is csomagolásőrült vagyok, a Narsnak is azért szeretem a dolgait, mert olyan igényes a külseje:) Gyönyörűek egytől egyig!

    VálaszTörlés
  7. na jóóóóó.mindet elfogadnám :))

    VálaszTörlés
  8. Nekem az ecset nagyon megtetszett :)

    VálaszTörlés
  9. Már a csomagolás is étvágygerjesztő!

    VálaszTörlés
  10. Igen, tudják, hogy a csomagolás már félsiker, ha a termék is jó, szép jövő előtt áll a sminkvonal is az MK márkából, nekem nagyon bejön, kár, hogy a bronzosító ilyen óriás, nem lehet táskában hordani, vagyis lehet de képzelhetitek milyen nevetséges lenne egy ekkora darabot előkapni bárhol is rúzsozáshoz :D

    VálaszTörlés