2013. október 21., hétfő

HH - Hétfői Haul #22

Sziasztok!

            Ma sokkal szívesebben írtam volna a Primőr által szervezett bloggertaliról de egy külföldi utazás miatt ami egy héttel korábban jött össze mint ahogy terveztük erről most lemaradtam. Remélem a következőre is kapok meghívást :)
Bánatomba belevetettem magam, na nem a Dunába, hanem egy Sephora-ba, sok mindenre volt szükségem és sok mindent vettem amire nem, de megtetszett....
A zsákmány:

Elsőnek nézzük mi az amire szükségem volt:
Egy fekete szemceruza és egy fekete szempillaspirál, valamint körömlakk korrektor és körömreszelő/polírozó.



a valóságban félúton van, nem ennyire látványos, ennek ellenére nagyon ajánlom :D
Azok a termékek amire nem volt szükségem:
A The Balm palettába beleszerettem első látásra, pontosabban a petrolzöld szemhéjpúderbe. Egy mono szemhéjpúder kb.  3100 Ft. lett volna, a Balmbini  Volume 2 paletta meg 5.000 volt, így a paletta mellett döntöttem, igaz ebben kisebbek a szemhéjpúderek de cserében 7 terméket/színt tartalmaz.
Petrolzöld körömlakkom nem volt, így kellet vennem egyet, a Sephora új, saját márkájára esett a választásom, az 5 ml-es lakk kb. 1450 Ft.-ba került, nem volt olcsó de ígéretesnek tűnik, jó az ecsete, hasonlít a közkedvelt Rimmel ecsethez, a szín meg gyönyörű, ma ezt fogom felkenni.

Amire egyáltalán nem volt szükségem, de nem tudtam a polcon hagyni, mivel gyönyörűen csillogot:

Termékminták amiket kaptam, kértem a GlamGlow ( a fekete tégelyesből, több változata van) csoda iszappakolásból is, majd 15.000 Ft egy 50 ml-es tégely, sok jót olvastam róla de ennyiért már nem kísérletezek, inkább egy minta után eldöntöm milyen első látásra.


Nos, kedves Olvasóm, a mai kérdésem, mi az amit utoljára vettél szépségápolási termékből  mert szükséged volt rá, illetve mi az amire nem volt szükséged de megvetted ?



15 megjegyzés:

  1. Amire szükségem volt, az egy jófajta mattító arckrém, amire pedig nem, az a második körös Nailland dorbézolásom - lehetne élnem enélkül az 5 lakk nélkül, de érdemes? :D
    A Sephorába bármikor elvihetsz magaddal, ha bánatodból elindulsz oda vásárolni :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. Szuper mind, szép az a paletta meg a lakkok is :) pont ilyen petrol színű blúzt vettem Glamour-napokon :)
    Amire szükségem volt az az alapozó (bár mint kiderült sötét a bőrömhöz, szóval most újat fogok venni), amire nem volt az a Max Factor Glossfinity Cute Coral lakkja, de nem tudtam otthagyni annyi pénzért, mert nagyon cuki :)

    VálaszTörlés
  3. Mindről akarok részletes bejegyzést látni O.O Az a ciaté lakk birizgálja a fantáziámat, nagyon kíváncsi vagyok rá :) Én is megyek veled és Renivel bánat vásárlásra :D

    VálaszTörlés
  4. ciaté lakk az nagyon tetszik meg a szemhéjpúder ezekre kíváncsi vagyok! <3

    VálaszTörlés
  5. Igyekszem a tesztekkel, de karácsonyig egy hatalmas káosz az életem :)

    VálaszTörlés
  6. Én legutóbb szempillaspirálért mentem arra szükségem volt...és ha már ott voltam becsúszott egy arcszérum, de azóta rájöttem arra is szükségem van, szóval végülis jó kör volt :)

    VálaszTörlés
  7. Amire szükségem volt: szempilla spirál.

    És amire soha többé nem lenne szükségem, mégis mindig veszek: körömlakk :)

    VálaszTörlés
  8. csupa-csupa gyönyörűség! remélem jól érezted magad!

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jó dolgokat vettél, különösen a paletta tetszik :)
    Nekem a legutóbb, amire szükségem volt: arckrém, amire nem volt, de megvettem: Max Factor Meteorite nevű lakk.

    VálaszTörlés
  10. Örülök, hogy nem csak engem csábítanak el mindig a körömlakkok, látom sok lánynak a gyengéi :D

    VálaszTörlés
  11. Én igyekszem magam tartani, hogy ne csábulgassak és általában szokott is működni a dolog. :) Tudatosan mert szükségesnek éreztem, és meg is érte, ricinus olajat vettem(amiről tettem is ki egy posztot a blogomon). Talán kicsivel, amit megbántam, bár tudatosan vettem egy körömlakk volt. bajok voltak a pigmentáltságával. :)

    http://life-beauty-me.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  12. Szükség volt körömlakklemosóra, de két glitteres körömlakk is velem jött, amire viszont semmi szükségem sem volt, de hát annyira szépségesek voltak!!! :-)

    VálaszTörlés
  13. Ja, és ma petrol színű szemhéjpúder, körömlakk és szoknya van rajtam. :-) (Szerencsére nagyon elnézőek/megértőek velem a munkahelyemen). Mindig megmosolygom az olyan cikkeket, ahol a "Milyen sminket nem illik viselni az irodában?" témakört taglalják.
    El nem tudnám képzelni magam nude színekben. Egyszerűen szeretem az élénk szemsminket, és kész!!! :-D

    VálaszTörlés
  14. Szükségem volt körömlakklemosóra (amit végül elfelejtettem venni) és nem lett volna szükségem rá, de vettem helyette 2 lakkot és egy kézkrémet. Ezek után elégedetten távoztam és otthon döbbentem rá, hogy csak körömlakkot nem vettem amiért elindultam.. :D

    VálaszTörlés
  15. @Sora VK: a lakkot sajnálom, az borzasztóan bosszantó lehet, de szükséges a meggondoltság, ez a holnapi bejegyzésemből is ki fog derülni:(

    @Vervian: a glitteres körömlakkok nagyon hamar a bevásárlókosárba kerülnek, sokszor én s csak a pénztár előtt eszmélek fel :D
    A petrol szín mesés, ma én is szerettem volna venni egy felsőt ebből a színből, de nem is nagyon láttam az üzletek polcán, arról nem is beszélve mennyire üdébb mint egy nude összeállítás, van akinek a nude szuperül áll, azoknak akiknek sötétebb a bőre és a hajszíne, ezeket mindig csodálattal nézem, mert nagyon elegáns, de én a vidámabb-sportosabb öltözködés híve vagyok :)

    @evil-she-devil: ismerős és 2x jártam így a Rossmannba, ráadásul egymás utáni napokon, harmadjára 3 körömlakklemosót vettem, még mindig van belőle 1,5 flakon :D

    VálaszTörlés