2012. június 25., hétfő

Napi smink 96 fotó


Sziasztok!


      Nem tudom kinek mennyire van kedve sminkelni ebben a kánikulában, de nekem nincs.
A Nasrs BB krémjét használom a fényvédőtartalma miatt, ez nagyon jól teljesít nem olvad le az arcról, nélkülözhetetlen darab. Illetve szájfény vagy rúzs és kész.


Múlthéten befestettem a hajam, a dobozon lévő szín világos kasmír barnának volt feltüntetve.
Igen a dobozon, és milyen lett ? Sötét nagyon sötétbarna, ennyire sötét hajszínem még soha nem volt. Úgy állok hozzá inkább a hajam legyen sötét mint a lelkem, ez 4 hét alatt lekopik, a második variáció egy életen át kíséri akit megkaparintott. Az elmúlt hetekben  napozgattam, kezd egy kis színem is lenni, amit megint nem értek, mert nehezen barnuló típus vagyok és arcra-dekoltázsra SPF 30 fényvédővel ellátott napozókrémet használok és mégis barnulok. Ez a krém nagyon jó, lesz róla bejegyzés is.
A sminkem színei az UD Naked 2 palettában található YDK szemhéjfestékhez igazodott, szemhéjon látszik igazán a színe, szépsége, nem ennyire sötét mint az alábbi swatchon látható.



Most a Chanel bronzosítóját használtam, egy kis alapszínre már nem annyira piros a színe.
Összesen 96 képet készítettem és valami borzalmasak lettek, próbáltam kiválasztani párat, de nem adják vissza mennyire szép színek amit használtam, valójában nem fénylenek ennyire, élőbben sokkal jobb volt.
Megszenvedtem a képekkel, mire kiválogattam és nem is sikerültek.
Ezért most új "tálalásban" tettem fel őket, szerintem így jobb mint 2 nagy kép, ehhez mit szóltok ?

Azt hiszem most vehető észre igazán a minősége a sminkcuccoknak, 4 és 6 óra elteltével újra készítettem fotókat és a rúzson, szájfényen kívül minden a helyén maradt a tikkasztóhőség ellenére is. A szemceruzát lehetetlen volt lemosni, erről itt olvashattok, a rúzsról itt találtok bejegyzést.A szempillaspirál új erről hamarosan lesz bejegyzés.

Szerintem kicsit ősziesre sikeredett, talán a mai esős időhöz jobban illik, de szerettem volna egy ilyen ritkán használt színkombinációt is kipróbálni.
Következő sminkes bejegyzés barackszínű lesz.

Szereted, használsz  hasonló színeket ?

23 megjegyzés:

  1. "inkább a hajam legyen sötét mint a lelkem"
    Kész vagy tőled :D :D :D

    VálaszTörlés
  2. Szerintem tök jól áll a smink, a hajad meg furi ilyen sötéten, de azért rossznak nem mondanám :]

    VálaszTörlés
  3. Tényleg furi ez a hajszín, én még mindig a világosra szavazok. Valahogy azt közelebbinek érzem a vidámságodhoz. Viszont meg kell jegyeznem fantasztikus ez a rúzs!

    VálaszTörlés
  4. Hát ennyire mélyenszántó illetve költői mondatot sem olvastam a szomszédokban hajfestékkel és napozókrémmel :D:)

    VálaszTörlés
  5. szerintem pedig eszméletlenül jól áll ez a sötétebb szín, valahogy fiatalosabbnak tűnsz vele, és a szemed színét is szépen kiemeli :) én inkább erre szavazok :)

    VálaszTörlés
  6. én is a sötétebb hajszínre szavazok, szerintem jobban áll. nagyon tetszik a szemhéjpúder és a rúzs színe, bár szerintem is őszies-télies picit.:D

    VálaszTörlés
  7. klassz lett a válogatás, sokkal jobb így :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jól áll ez a smink, kiemeli a szemed, csábos! :))

    VálaszTörlés
  9. A fényképek elrendezése nagyon jó, egyedi. A sötét hajszín pedig sokkal jobban áll szerintem, mint a világos vagy a melírozott.

    VálaszTörlés
  10. Szépek a smink színei, én is szeretem az ilyen sminkeket
    A hajad pedig szerintem nagyon jó lett, nekem tetszik ez a szín :-)

    VálaszTörlés
  11. Köszönöm Lányok :)
    Már nem tudom eldönteni milyen színű legyen a hajam, talán augusztus elején tetetek bele egy kevés szőke melírt, azzal 1-2 hónappal fiatalabbnak érzem magam, ha nem is látszom fiatalabbnak.

    VálaszTörlés
  12. szerintem nagyon jól áll ez a hajszín és véleményem szerint egyáltalán nem öregít. nagyon szép a lett sminked is! :)

    VálaszTörlés
  13. Szerintem is jól áll ez a szín, nekem csak azért tűnik sötétebbnek,mert alóla a szőke nem világlik át. Kifejezetten jól áll:)

    És ilyen melegben hiába sminkelek, lefolyik a zöme. ha meg púderezem,akkor...á.na,mindegy. bár ne kéne sminkelni,csak egy kis naptej.

    VálaszTörlés
  14. Kedves Erzsébet!
    Meg szeretném kérdezni, hogy olyan 12 színű barna palettát hol lehet kapni/rendelni ami az első képen látható? Már nagyon régen olyat keresek, de sajnos eddig nem jártam szerencsével!
    Válaszát előre is köszönöm!
    Szép napot!

    VálaszTörlés
  15. Jól áll ez a hajszín,de tényleg valami világosabb (karamell)színnel meglehetne bolondítani :) a smink is megy hozzá :) és a montázs is klassz :)
    én a szememre sokat használok barnát:)

    VálaszTörlés
  16. Nagyon szép a hajad!Gyönyörű a fénye!Várom a naptejes posztot,én Biodermával nyomom a nyarat,de nyitott vagyok!;-))A spirállal mennyire vagy megelégedve?Lassan beszárad a Diorom...
    J

    VálaszTörlés
  17. Nekem tetszik a hajad és a sminked is (A Chanel bronzosító nagyon jól mutat az arcodon), a hajadon valóban lehet 1-2 melírcsík dobna kicsit :).

    VálaszTörlés
  18. @Brigitta Menner: a palettát angliai webshopból lehet rendelni a Hqhair.com itt 36 font+ 3 Font a szállítás(kb. összesen 14 ezer Forint) vagy a Beautybay.com -ról, itt ingyenes a szállítás de sokkal lassúbb.

    VálaszTörlés
  19. Várom már a szempillaspirálos bejegyzést.

    VálaszTörlés
  20. atyaég nem is figyeltem még mennyit változtál az utóbbi időben! Nagyon jó és a smink is nagyon szép :D

    VálaszTörlés
  21. Nagyon szépek a smink színek!Nagyon jó lett aképek összevágása is:)Szerintem jól áll ez a sötét hajszín, de csatlakozva az elöttem szólókhoz, egy pár, nagyon vékony világosabb melírcsíkkal játékosabb,természetesebb lenne az összhatás.

    VálaszTörlés