2012. április 11., szerda

Paula's Choice termékek ha problémás a bőröd


Sziasztok !

Már majdnem 2 hónapja használom a Paula's Choice termékeit, eljött az idő, hogy beszámoljak az eredményekről.
Most, hétvégén a Glamour napok alatt -20% kedvezménnyel lehet vásárolni, a kuponfüzetben található kóddal, ezért is siettem a bejegyzéssel. De már több blogon olvashattatok a termékekről.

Elsőnek nézzük a termékeket és az árakat.

Termékek amit használok:
- RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% AHA  50 ml/ 28.95 € (kb. 8400 Ft)
- RESIST Barrier Repair Moisturizer 50 ml/ 27,50 € (kb. 7900 Ft)
- RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum 30 ml/ 28.95 € (8400 Ft)

Minták, amiket próbáltam:
- RESIST Weekly Resurfacing Treatment 10% AHA 60 ml/ 31. 25 € (kb. 9000 Ft)
- RESIST Optimal Results Hydrating Cleanser 190 ml/ 21.5 € (kb. 6200Ft)
- RESIST Advanced Replenishing Toner Skin Remodeling Complex  118 ml/ 21,5 €
- RESIST Anti-Aging Clear Skin Hydrator 50 ml/ 27, 5 € (7900 Ft)
- Redness Relief Treatment  118 ml/ 19.5 € ( 5600 Ft)
- Skin Perfecting 2% BHA Lotion Exfoliant 118 ml/ 23.25 € (6800 Ft)
- stb...

És ami számomra nem jött be:
 -RESIST Cellular Defense D. Moisturizer with SPF 25 & Antioxidants 60 ml/ 28.95 €, ez a krém száraz bőrre való, fényes maradt utána a bőröm.
- két alapozó mintát, de azok nem tetszettek.

Valamint lehet bőrtípus szerint 7 darabos mintacsomagokat rendelni 5.4- 6.3 €  áron + 4, 5 € postaköltség áron (kb 3000-3300 Ft összesen )


Az árakat elnézve közép árkategóriás termékek, hatékonyságukat tekintve pedig  a csúcskategóriát képviselik! A megvásárolt termékek legalább 2 hónapra elegendőek !

Kezdjük a kedvencemmel a RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% AHA, kémiai hámlasztókrémmel. Imádom, az utóbbi pár évben nem volt ennyire tiszta az arcbőröm. Segít a régi pattanások után megmaradt mélyedések, sötét foltok  fokozatos elhalványulását, valamit a ráncokra is remek, csökkenti a mélységüket. Nem csodaszer, nem lett bababőröm, de szemmel látható a javulás, amit más termékekkel nem sikerült elérnem ( utoljára Neostrata).
Nagyon változatosan használtam, volt, hogy naponta 2x (még az elején, nem volt erős napsütés), volt, h 2 naponta , de az utóbbi hónapban minden este, heti 1nap pihenéssel, de ezt régi bogaram, hogy heti 1 nap (vasárnapok) csupasz maradjon a bőröm. Arc tisztítás után viszem fel, 2-3 pumpányit és 30 percig nem kenek rá más, hagyom hatni.Szeretem a légmentes pumpás kiszerelés, így a krém állapota változatlan marad nem éri levegő, fény ami esetleges bomlást idézne elő az összetevőknél, valamint nem kell kis spatulával belenyúlni, praktikusabb, szabályozhatóbb a felhasznált mennyiség.
Nagyon FONTOS FÉNYVÉDŐKRÉM HASZNÁLATA, mivel a hámlasztó savak fényérzékennyé teszik a bőrt és ha nem védekezünk a napsugarak káros sugarai ellen, foltos lehet a bőrünk, de aki nem használ hámlasztókrémet annak is nagyon ajánlom fényvédőkrém használatát.
Akinek problémás az arcbőre, nem tiszta, mélyedések, foltok találhatók a felszínén,  ha mást nem is, de ezt feltétlenül próbálja meg.Szerintem hosszútávú használata még javítani fog a bőröm állapotán.

 A RESIST Barrier Repair Moisturizer, egy jól beszívódó hidratálókrém amit szemkörnyékre is használható, szépen  és mélyen hidratál. Este szoktam használni, miután megvárom az AHA krém 30 perces hatóidejét, ami valójában több, mivel a híradó után viszem fel az AHA krémet és  majd jóval később a hidratáló krémet. Ár/érték arányban megéri az árát, ez is 2 hónapra használom és még van benne, kár , hogy nem látni mennyi.


RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum, nos vele a kapcsolatom nem felhőtlen, nem a minőségével van gondom, hanem az állagával. Egy az egyben olyan mint a hajvégápolók, viszont 1 perc alatt felszívódik a bőrbe és sima , matt marad a bőr. Ezt reggelente használom, de nem rendszeresen, nagyon zavar az állaga, mindig azzal a gondolattal kenem fel, hogy hajvégápolót masszírozok az arcomba. Mivel az antioxidánsok hatása nem látványos de szükséges, de nem tudom, hogy újra megveszem-e.

Van még egy csodaszere a márkának amit szeretnék az akció alkalmával megvásárolni ez a Redness Relief Treatment tonik.Ebből mintát próbáltam és a pattanásokat, gyulladásokat 1-2 nap alatt eltünteti.
Hidratálóból is váltok a RESIST Anti-Aging Clear Skin Hydrator-ra, kíváncsi vagyok melyik jobb a bőrömnek.És még az arctisztító és a tonik amit szeretnék használni a márkából.

Akinek problémás a bőre, azoknak feltétlenül ajánlom kipróbálni  a hámlasztókat, mivel sok gyógyszertári, parfümériákban kapható márkát próbáltam és állítóm eddig ez volt a leghatásosabb a problémás bőrömre. És lányok, nem 4-5 éve keresem a megoldást, nem 10-15 márkát használtam, hanem sokkal többet.

Minden termék tartalmaz szilikont, ne nevessetek, a hajápolásnál mellőzőm az arcomra meg kenem, de akinek problémás a bőre az megért és tudja, bármit felkennénk csak tiszta legyen a bőrünk :D Arról meg, hogy mennyire dús hajam volt az Óvakodj 3. részéig keresek képeket. És természetesen rengeteg fajta szilikon létezik.

Információkat a hazai Paula's Choice blog oldalán és a webshopban  találhattok.


Aki már használta valamilyen terméket a márkából, szívesen olvasnám a véleményét, vagy ha még nem, mi az amit szeretnél kipróbálni.





6 megjegyzés:

  1. A RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% AHA nagyon jól hangzik :)

    VálaszTörlés
  2. Az AHA-s krémeket imádom!
    Az piszkálja a fantáziám :)

    VálaszTörlés
  3. Én pár éve már ismerem és használom is a Paula's choice krémeket. BHA és AHA lotiont rendeltem én is már, de csak télen használtam, használom és kizárólag 50+-os Bioderma Photoderm napkrémmel.A Bioderma az egyik legstabilabb napvédő, ezért nagyon ajánlom neked is.
    Még van mintám is más termékekből is, ja és nekem is van még antioxidans szerumom is.
    Iszonyú erős az UV sugárzás, ugye már nem használod a BHA krémedet??

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!

    Most találtam rátok, és a pattanások, foltok, sajnos az én életem is megkeserítik, pedig már bőven nem vagyok tini korú. Igazából az alapozók mániás használata, a legmegfelelőbb keresgélése (ami persze nem sikerült, mert nem az alapozó nem (csak) arra hivatott, hogy eltakarja a bőrhibáinkat). Nagyon szeretném kipróbálni ezeket a termékeket, mert Erzsihez hasonlóan pénztárcát nem kímélve már gyakorlatilag mindent kipróbáltam. Tudtok segíteni hol lehet a mintacsomagot megvásárolni? Illetve ugye az AHA-s dolgok esetében várnom kell őszig, mert nem szabad erős napfényben használni? Nagyon köszönöm :-)

    VálaszTörlés
  5. @hexen: ajánlom olvasd el a Paula's Choice magyar blogjában a következő bejegyzést és innen vásárolni is tudsz :http://paulaschoice.blog.hu/2012/02/21/mindent_az_aha_hamlasztasrol#more4135018

    Én most is használom de ritkábban, hetente 2x, de a Nars BB krémét használom minden nap, ami SPF 30-as fényvédőt tartalmaz.
    Önmagában nem volt elég az AHA krém, hogy teljesen eltűnjenek a pattanások, javult a bőröm de maradtak patik, a Swwetsation Lumi*Essence krém használatával kiegészítve viszont nagyon szép javulást értem el. Az AHA krém kb 10 ezer ez 2 hónapig elég, a Sweetsation 7 ezer és ez is nap 1x használva elég 2 hónapig, szóval megfizethető és nálam bevált.

    Tényleg érdemes megpróbálnod, én sok éven át pénzt nem sajnálva kerestem a megfelelő termékeket és ez most nálam nagyon bevált, hatásos!

    VálaszTörlés