2012. április 9., hétfő

Make Up For Ever Star Powder 970


Sziasztok !
Sziasztok!

Ma egy gyönyörű almazöld szemhéjpúdert szeretnék megmutatni, nagyon sokat szenvedtem a  képek készítésével még a vásárlás idején, ma is próbálkoztam de nem lehet rendesen lefotózni, ahol a szín élethű ott homályos a kép, ahol a kép éles, ott a szín nem élethű, ezért sok kép lesz róla, és inkább a színe a lényeg.


MUFE Star Powder 970-es színe egy gyönyörű almazöld szín rengeteg arany és színes, szinte észrevehetetlenül apró csillámmal. A textúrája szinte krémes, jól tapad de alap nélkül közepesen tartós, de minden szemfestéket alapozóval használok ami nem krémes állagú.
Itt meg is jegyezném újra,  ha van EGY JÓ SZEMHÉJFESTÉK ALAPOZÓD kár a pénzt drága szemhájfestékekre pazarolni, kivéve, ha valami nagyon áhított szín, inkább jobb minőségű alapozóra vagy rúzsra éri meg befektetni, véleményem szerint.
Sephorából vettem, az ára elég húzós 16 €/ 2,8 g (kb 4700 Ft.), de a  szín egyedi, vagyis én nem találkoztam hasonlóval mostanában.



A tartóssága: simán felvitt egyből eltűnt, vizes alapon még kitart, a TF Glitter Glue-val meg szinte változatlan.


És egy friss kép a virágok bűvöletében, tudjátok nem tudományos cikket írók, hanem  szórakozás a blog, sok képpel, színesen, lezseren :D


Összegzésként, a színt imádom, a minősége jó, itt a textúrára gondolok, 20 színben kapható, amik között még láttam egyedi darabokat így valószínű, hogy alkalomadtán beszerezek még 1-2 darabot, például a 956-os, 926-os tetszik.




11 megjegyzés:

  1. Olyan szép. azt hiszem, nem színem az ennyire világoszöld, de már csak a színe miatt megvenném,.ha volna pénzem rá...:D
    leld benne nagyon sok örömed Erzsi!

    VálaszTörlés
  2. Tyűűű nagyon kis csecse, szépen csillog mintha arannyal lenne vegyítve; tényleg átjön maga a szín. Egész jól kihasználható!

    VálaszTörlés
  3. Ez gyönyörű! Főleg az utolsó képen :)

    VálaszTörlés
  4. tenyleg nagyon kulonleges szin.

    VálaszTörlés
  5. tenyleg nagyon kulonleges szin.

    VálaszTörlés
  6. nagyon szép a színe! sminkkel nem akarnád bemutatni?

    VálaszTörlés
  7. Amint lesz szőke melír a hajamba jönnek a sminkecskés képek is, de most barnán úgy nézek ki mintha a saját anyám lennék, de szerintem anyu fiatalabbnak látszik most tőlem és nem is ez a baj, hanem hogy nem érzem így jól magam.

    VálaszTörlés
  8. a Fuschia Irisé színben nagyon tetszik!!

    VálaszTörlés