2012. április 2., hétfő

Mai zsákmányom

Sziasztok !

Ma nem sminkcuccokról lesz szó, most kell egy kis pihenő. Gondolom azt már mindenki észrevette, hogy nem kimondottan beauty blogot írok, ha szép és különleges sminkeket szeretnétek látni egyből felsorolok 10 magyar bloggerinát akik remekül sminkelnek, kiváló tippeket kaphattok az oldalukon, ha termék tesztek, vélemények  érdekelnek ajánlom magamat is :D



Húsvétra szeretnék valami újdonságot is főzni, ezért vettem receptes magazinokat, oké vannak gasztroblogok, de belelapozva mindegyikben találtam valamit, amit érdemes elkészíteni.

A másik újdonság az életembe a Re-code  koncentrátum, ami a dobozon látható tájékoztató szerint "növényi kivonatokat tartalmazó étrend kiegészítő készítmény"  ami "hozzájárulhat a testsúly csökkentő törekvések eredményességéhez!"

Mivel Liptai Klaudia a reklámarc, akit nagyon szimpatikusnak találok és rengeteget fogyott (gondolom nem csak ezt itta és rendesen megfizették), próbálok hinni a készítményben, hogy segíteni fog a fogyásba. Nagyon sokat híztam (6-7 kg-ot, most 74 vagyok) az elmúlt 6 hónapban, nincs mese el kell kezdjek mozogni is. Félek, hogy most már nem csak a megjelenés hanem az egészségre is káros lesz a testsúlyom, a hangulatomról nem is beszélve.Gondolom észrevettétek egyre savanyúbb a hangulatom, ez a plusz súlynak köszönhető :(((
A férjem szoktam kérdezgetni (szigorúan hetente 2x, nem többször)  "rettenetesen kövér vagyok ?"
A válsz :" nem, én így szeretlek ", kedves de nem őszinte, az a része, hogy szeret remélem igaz, de hogy így tetszek is neki ? úgy érzem nem :D

Sajnos nem tudok lemondani a finom ételekről, gyenge vagyok e téren, a férjemet csak rügyevőnek hívóm annyira oda figyel az egészséges étkezésre, erőszakkal kell beletömnöm egy-két finomabb falatot.
Ezért marad a mozgás beiktatása, előkeresem a pulzusmérő övem és órám.Ünnep után elkezdek kardióedzésre járni, most a gondolata is fárasztó :D

Olvastam róla több olyan véleményt ,ahol sikerült  a segítségével jelentősen fogyni és volt kevesebb vélemény ahol nem segítette elő a fogyást, majd eldől nálam milyen hatással lesz.
Ha valaki használja/ta, kérem írja meg  a véleményét, tapasztalatát róla.

Szóval nagy tervekkel kezdem a hetet :D

14 megjegyzés:

  1. Használni nem használtam, de csak annyit jegyeznék meg, hogy lehet egészségesen is finomat enni, ami nem káros annyira a vonalaidra. :) Vagy ha már a károsabb verziót választod, akkor egy kicsivel kevesebbet eszel belöle és nem kell lemondanod a finom falatokról. Például kisebb tányérra szedsz. :) Nekem bevált, és most és is ezt fogom csinálni, mert egy két kiló felszaladt a suli miatt. :)
    By:
    http://sorasbeautydream.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. @Sora:) a tányér nem rossz ötlet, erről jut eszembe, h állítólag ha piros színű tányérból eszünk kevesebb is elég, piros tányért is veszek és kis méretűt ;)

    VálaszTörlés
  3. Sok sikert és kitartást a fogyózáshoz. Én is szemeztem egy hasonló itallal egy egyészségügyis magazinban, de az árát meglátva elment tőle a kedvem. Sikerülnie kell nélküle is. De azért megmutatom, neked hátha van lehetőséged ilyenekre: http://www.provitamin.hu/alveola-ph-complex-healthy-green-ital-c61-p42850.html

    VálaszTörlés
  4. Nekem is sikerült azzal fogynom, hogy kevesebbet ettem és rendeszeresebben. Azóta nem is kívánok egyszerre többet, és folyamatosan megy le rólam. Még egy kicsi és tökéletes leszek.
    Mozognom is kéne megint. Na majd ráveszem magam, hiszen kicsit izmosodnom is kéne :)
    Sok sikert és kitartást! :) Menni fog. :)

    VálaszTörlés
  5. A mozgással nagyon sokat lehet lendíteni a dolgokon. És akkor elég csak egy kicsit visszavenni az evésből. Én is imádom a finom falatokat és nehezen mondok le róluk, inkább többet mozgok.

    Nem hallottam még erről a készítményről, mennyibe kerül?

    VálaszTörlés
  6. Sok szerencsét a fogyókúrához, bár azt én is megjegyezném, hogy ne ettől a készítménytől várj csodát.. :)

    VálaszTörlés
  7. A piros tányért ki fogom én is próbálni, hátha használ. :D Most nekiültem és megírtam előre egy bejegyzést, ami ezzel a témával foglalkozik. Pár apró praktikámat írtam le benne. A héten majd közzétesszem, ajánlom neked és a többieknek is. :)

    VálaszTörlés
  8. Erzsi, nem akarok vásárlásra biztatni, de a blogod elnézve megtehetnéd (ezt ne értsd félre :)), hogy vegyél egy elliptikus trénert. Kisebb helyet foglal, mint egy futógép (olcsóbb is, mint egy futógép), de ugyanolyan hatásos kardio edzés, és még csak otthonról sem kell elmenned. Csinálhatod tv/film/sorozat nézés közben, és csak úgy repül rajta az idő... :)

    VálaszTörlés
  9. én elliptikus tréneren edzek minden nap egy órát és mellette tolom a fini jégkrémet :D majdnem egy ruhaméret mínusznál járok egy hónap után, mondjuk mellé szedek étrendkiegészítőt is (zöldtea zsírégető kapszula, de csak diétával és edzéssel hatásos, de ezt betartom) szóval éljen az elliptikus tréner, csak vigyáz hova lépsz én tegnap olyan szépen meghúztam a lábfejem, hogy ma járni is alig tudtam :D

    VálaszTörlés
  10. Én is az elliptikus trénerre szavazok; pár éve kaptam és tényleg hatásos. Viszont mióta Pestre költöztem, ez nincs(nem cipelem ide albiba, majd ha lesz itt saját lakás)azóta hulahoppozok és nem eszem vacsit. Jövő héttől meg futni megyek, mert végre itt a jó idő!
    Sok sikert Neked!

    VálaszTörlés
  11. Én úgy tom, a narancssárga éhesít, és a kék telít hamarabb.
    Bőrgyógyászom itta ezt,azt mondta, segít, de nem ettől fog lemenni minden.

    VálaszTörlés
  12. Ezt a terméket nem ismerem, sőt még nem is hallottam róla. A zöldtea kapszuláról már hallottam hogy állítólag jó, de nem próbáltam még azt sem. Szerintem próbálj meg eleinte otthon tornázgatni kicsit és úgy a kardió edzésre már kicsit hozzászokik a szervezeted a mozgáshoz :)

    VálaszTörlés
  13. De jó, h ennyien írtatok :)


    futópad, elliptikus tréner, taposógép van itthon, az egyik garázst elfoglalják, de elég kezdetleges típusok és mikor vettük már akkor se igazán használtuk. Ha elmegyek a fitness terembe nincs kecmec csinálni kell, és ott a géppark is a legprofibb,de itthon mindig volt kifogás :D

    A tányér téma: először a kék színűt olvastam és nemrég láttam a piros tányéros tippet a kevesebb mennyiség fogyasztás érdekébe, de még nem vettem, de nagyon kíváncsi vagyok.

    Nem hiszek a csodaszerekben, olyan h valamit megiszok és attól lefogyok nem létezik, amit 2 nap után tapasztalok, jó vízhajtó. Abban hiszek, van ami mozgás és kevesebb szénhidrát fogyasztása mellet rásegít a fogyás megindulására.

    Az is megfontolandó amit Shelbe javasolt a szervezet ph egyensúlyának beállítása, valamit a zöld teáról, zöld tea kapszuláról is hallottam jó véleményt.

    Itt is a legjobb megoldás a megelőzés, úgyhogy akinek nincs súlyfeleslege vigyázzon ne is hízzon meg :)

    VálaszTörlés
  14. Bár nagy közhelynek tűnik, de nekem bevált: fejben dől el a fogyás (is). Szülés után 9 hónapig volt rajtam felesleg (8-9 kg), aztán eljött a szeptember elseje, és azt mondtam magamnak: "na, most aztán tényleg elegem van a 40-es ruhaméretből!". Annyira eltökélt voltam, hogy szinte nem is voltam éhes, és 3 hónap alatt fogytam 8-9 kg-t. Semmi csudaság: nem ettem édességet, kenyeret, reggel joghurt, délben főzelék, délután is valami joghurt-féle, sok-sok gyümölcs, este 6-kor az utolsó étkezésem tonhalsaláta volt. És minden nap két tejszínhabos kávé! :-)) Erről nem mondtam le. Néha egy-egy napig visszaestem. Olyankor ettem csokit, sütit, aztán másnap visszazökkentem a visszafogott étkezésbe. Csak hetente mértem magam, a fél-egy kg fogyás az, ami "normális", így nem is gyorsítottam a folyamatot. (Ja, és annyi idős vagyok, mint Te...:-)) Hajrá!!

    VálaszTörlés