2012. április 17., kedd

A legjobb ajakápolóm + napi smink


Sziasztok !

Egy szuper kis ajakápolót szeretnék ma ajánlani Nektek.
Régóta készülök  a nagy ajakápolók tesztjével,  sőt segítséget is kértem a teszteléshez és két kedves olvasóm Melantha és Dyna már rég remekül megírta a véleményét a kapott és saját ajakápolóiról, amit itt is köszönök és ősszel egy tényleg óriási teszt formájában még több ajakápolóval lesz belőle bejegyzés.


Ezt a bejegyzést már rég meg kellet volna írnom, a hasznossága miatt, majdnem 2 hónapja használom az ajakápolót, szóval már bizonyított az ápolóhatása nálam .
Akinek problémát jelent a gyakran kiszáradó ajkak, ne keresgéljen tovább itt a megoldás.
Sokféle ajakápolót próbáltam és ideig óráig mindegyik segített de amint abbahagytam , vagy elfelejtettem használni  iszonyatosan kiszáradt az ajkam. A rúzsok, szájfények használata enyhíti, helyre hozza, de folyamatosan senki nem szereti kenegetni az ajkait egész nap.
A Casa Nature különleges Natúr ajakbalzsama az a termék amivel teljesen elégedett vagyok !
Hogyan használom ? Reggel és este, ezt nem kell folyamatosan kenegetnem, olyan a hatása mintha a magába szívná az ajakam és belülről ápolná,  napközben szájfény, de egyre gyakrabban rúzst használok. Természetes összetevőket tartalmaz amit nagyon értékelek és imádok, de mint láthatjátok a hatékonyságra hajtok, az összetétel másodlagos szempont, ez nem ésszerű de akinek pattanásos bőre van remélem megért, viszont ha természetes alapanyagokból áll és hatásos az adott cucc azt nagyon szeretem, bár csak arcápolótermékbe is sikerülne ilyet találnom .
Az árát tekintve nem a legolcsóbb (1490 Ft.-) de a minősége , hatékonysága csúcs, és ha belegondolunk hány 4-500 Ft.-os ajakápolót próbálunk és nem jön be, ezzel spórolni is lehet, mivel egyből a legjobbat veszed meg , és milyen szépen fest egy rúzs, folyékony rúzs ; )  sima, telt ajkakon :)

Lányok, nagyon jó kis ajakápoló, ki kell próbálni, próbálok meggyőző lenni ami már  olyan  mint a Teleshopos reklámok  :D

És akkor a mai sminkecském, amire nagyon büszke vagyok, mivel reggel a férjem azt mondta "de szép vagy ma"  ami óriási bők tőle az olyan hozzászólások után mint pl.: "már megint mit kensz magadra ?" és ennél a hangsúly a lényeg, ahogy kijelentőmódban kérdez,  " tiszta ránc leszel 10 év múlva a sok sminktől " ezt 20 éve hallgatom, és szerintem fogalma sincsen sminkben mit jelent a sok :D
 Ezek után megérhetitek mekkora örömet szerzett ezzel a kijelentésével :) Nem igazán szokott bókolni, ritkán hallok a szájából ilyen finomságokat, igaz én is hibás vagyok mert egyből a kezébe nyomtam a Nars krémet, hogy ez az alapja a sminkemnek és már csak félig van....bizonyára megbánta, hogy megszólalt :D
És a tegnapi hibából okulva, csipetnyi arcpirosító !
látható az ajkaim mennyire hidratáltak ;)
És a cuccok : alap Nars, pirosító Jane Iradele Whisper, szem Ud Naked palettából a  Sin, szempillaspirál Guerlain, tus B. Brown,  száj Casa Nature és Tom Ford Indian Rose .



Milyen ajakápolót használsz és elégedett vagy vele ?



16 megjegyzés:

  1. jaj én se felejtettem ám el az enyémeket! már elkezdtem irni és elfelejtettem anno befejezni, na de igyekszem utolérni magam;)

    VálaszTörlés
  2. Hol szerezhető be az ajakápoló? Köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  3. Közben megtaláltam a webáruházat és 1690 Ft a kiszállítás :/ úgy már nem olyan jó. :(

    VálaszTörlés
  4. Sima hétköznapi.. Bebe és Labellot használok... Fogjuk rá hogy elégedett vagyok vele.. Az a baj hogy rossz szokásként folyton nyalom a szám... Le kellene szokni róla. :)

    VálaszTörlés
  5. Budapesten : Rendez-Vous Nature üzletében
    1052 Budapest, Semmelweis utca 8.
    Telefon: 06 30 869 12 02

    De van Webshop is :http://www.rendezvousnature.hu/webshop/rendez-vous-nature

    VálaszTörlés
  6. Nekem van egy carmex, egy blistex és egy Dr. Pepper Lipsmacker, azt hiszem ennyi, az az egy gondom van velük, hogy tuti, hogy miután bekentem a szám, akkor jut eszembe, hogy jé van egy csokim, vagy mennyire éhes lettem hirtelen, vagy azonnal rá kell gyújtanom :D nálam ez már ilyen Pavlovi reflex lehet... :]

    VálaszTörlés
  7. Ha valaki nagyon szeretne venni (nem tudtam , h ennyire drága a szállítás) jövőhéten megtudom venni, de az ajánlott levél is 465 Ft.-
    Simán nem merem feladni, a Halak nyj. nyertesének így is elveszett amit ajánlva adtam fel, a feladószelvényt 1 hét után eldobom :(((

    VálaszTörlés
  8. Mondjuk csak az utánvétes az 1690. Ha előre utalsz úgy 1290. Bár úgy is majdnem annyi mint maga a termék. De máshol sem sokkal olcsóbb a kiszállítás :S Mindenesetre 2 hét múlva járok Pesten, megnézem én ezt az ajakápolót magamnak :)

    VálaszTörlés
  9. Erzsi, én van, hogy ha kérik, nem ajánlottan, hanem simán elsőbbségivel adom fel, eddig sohasem tűnt még el így, az meg csak tipp, hogy addig ne dobd ki a feladószelvényt, míg oda nem ért a csomag :(

    VálaszTörlés
  10. Én Carmex ajakápolót, nagyon jó,szeretem. Még duzzasztja is az ajkakat:) Blistex is jó nagyon,de az nem duzzaszt ,árban meg olcsóbb,mint a Carmex.

    VálaszTörlés
  11. Ezt még nem próbáltam.
    Amióta van sheavajam, nem is használtam ajakápolót ;)

    VálaszTörlés
  12. Nagyon szép ez a rúzs, csodás a színe. És jól is áll, nekem jobban tetszik, mint a pinkek, rózsaszínek. ;)

    A Blistexre esküszöm (sima, kék-fehér), de most a Terra Naturi ajakápolóját használom. Természetes összetevői vannak, az illata is finom, és hidratál is.

    VálaszTörlés
  13. ilyen szájápolót még nem láttam. bár sok olyan termék van amit még biztosan sosem...jó h felhívod a figyelmet ezekre! <3

    VálaszTörlés
  14. Én jelenleg Blistexet nyúzom, de már a végét járja szegény, eddig nagyon jól szuperált. Nagyon tetszik a rúzsod, nagyon szép kis színe van.

    VálaszTörlés