2012. április 22., vasárnap

Guerlain G Noir szempillaspirál


Sziasztok!


Rég nem beszéltem szempillaspirálokról, erről meg elfelejtettem írni.
A Guerlain új G Noir  szempillaspirálja egyik nagy erényének tartottam, hogy mennyire praktikus az utántöltős változat, majd az üzletben  sokkolt  az ára : 15.500 Ft, az utántöltő 8.900 Ft, ami külföldön 12.200 és 6500 Ft-ba kerül.


A másik nagy pofára esés a súlya, megmértem 100 g ! Nagyon nehéz a fémborítása,a záródása is nagyon cseles, amit kinyitod felnyílik a tükrös rész és a visszazáráshoz el kell kapni a menetet, hogy a tükörrész vissza záródjon, eleinte nagyon sokat kínlódtam a visszazárásával ami ráadásul tök fölösleges.
A rúzsnál nagyon szeretem és hasznos, de ki szokta napközben átfesteni a szempilláit ? mert én az elmúlt 25 évben egyszer sem csináltam ilyet.
Szóval a csomagolás nagyon elegáns, dekoratív de  értelmetlenül túl van bonyolítva.
Miután megkapta a magét a külső miatt, jöjjön a belső tartalom.

Jó minőségű szempillaspirál,  hosszít, ível, sötét fekete már szinte lakkhatású a festék, egész nap bírja a maszatolódás legkisebb jele nélkül. Viszont  kemények lesznek a szempillák tőle, féltem nehogy letöredezzenek, de ez nem fordult elő. Vastag, krémállaga van. Lemosásnál  pár másodpercet áztatom a szemfestéklemosóval átitatott vattakoronggal, hogy nem kelljen dörzsölgetni, így könnyebb eltávolítani.
Az applikátor  tisztán

itt viszont látható mennyire vastag a festék állaga

Nagyon hasonló a Lancome Hypnose Doll Eye szempillaspiráljához azzal a különbséggel, ami számomra fontos, a Lancoménak dúsító hatása is van
Amit nem szeretek : illatosított, aminek megint semmilyen funkciója nincsen azon kívül, hogy irritációt okozhat, szerencsére nem okozott pedig érzékenyek a szemeim akár a lelkem.
A termék bemutatásáról olvasott ajánló szerint, ápoló, tápláló hatása is van, nos ebből semmit nem érzékeltem 2 hónap folyamatos használat után.

Legközelebb más márkából vásárolok szempillaspirált.
A tok teljesen felesleges 6600 Ft.-ért, vásárlás előtt megnézhettem volna az utántöltőt és az is elég lett volna 8900 Ft.-ért
 Értékelés: 10/8 pont ha az árát nem vesszük figyelembe.
 Még mindig a Lancome a legjobb szempillaspirálban, az itthon kapható márkák közül.


 Van olyan szempillaspirál amit többször újra vásároltál, illetve melyik az amit legközelebb szeretnél venni ?

13 megjegyzés:

  1. Tényleg szép a csomagolása. De már túlzás inkább. Meg az ára is elég borsos. :S

    VálaszTörlés
  2. Szuper, én meg már el voltam kámpicsorodva, hogy hétfő estig várni kell az új bejegyzésre. :) Nos, lehet, hogy gáz, de én általában két szempillaspirált használok, mert még nem találtam meg azt, ami ötvözi a jó kefe-jó festék kettősét.

    VálaszTörlés
  3. @Fairy Floss :) ez jó, erre még nem gondoltam :D

    VálaszTörlés
  4. Én is Lancome párti vagyok most:)nagyon szép pillákat varázsol:D

    VálaszTörlés
  5. Lancome spirált szeretnek legközelebb venni:)

    VálaszTörlés
  6. Én is megvettem, szerintem is jó kis spirál! Viszont mintha a mágneses rész (ahogy záródik) kicsit gyengült volna a rendszeres használattól... :(
    Legközelebb amúgy kipróbálok valami természetes összetételű spirált!

    VálaszTörlés
  7. Jól hangzik, de nincs az az isten, hogy ennyi pénzt adjak ki egy spirálért. :(

    VálaszTörlés
  8. @Noeni075:) a natúr szempillaspirálokkal az a baj, h nem tartósak, én már többel próbálkoztam, köztük volt két drágább. Próbáltam Sisley phyto mascara ultra volume,ez isteni szempillákat csinál de 3-4 órát bír ki, utána elmaszatolódik, ez anno 9 ezer körül volt, most 12-13. Sukí, amennyire híres az arcápolási termékeiről annyira gagyi sminkcuccokban ez max 1 órát tart, szénfekete színe nagyon dögös lenne a pillákon, de nem az arcpír helyén :(
    Szóval, vásárlás előtt mindenképp próbáld ki.

    @CRaPTRaSH :) teljesen igazad van,ez horribilis egy 50 ml parfüm ára :(

    VálaszTörlés
  9. most Bourjois spirált használok felváltva a clinique spirálommal, ezek még árban beleférnek

    VálaszTörlés
  10. Nekem is a Lancome általad említett spirálja a kedvencem, bár most nem azt vásároltam újra. A spirál legyen olyan tartós, hogy reggel felkenem, és este lemosom, ki kell bírnia a napot. Én most IsaDorát használok.

    VálaszTörlés
  11. Lancome doll eyes és oscillation verhetetlenek... anyukám megkérdezte, hogy műszempilla van-e rajtam, annyira dúsít és hosszabbít. árban persze azért a drágább kategóriába tartozik, de jobban megéri mint egy drogériás vacak, ami 3 hét után beszárad, és veheted a következőt.
    Ez a Guerlain csak a csomagolás miatt különleges, de ennyi pénzből már egy jó 50ml-s parfümöt is lehet venni, ahogy Erzsi is írta!

    VálaszTörlés
  12. Általában cserélgetem a szempillaspirálokat, nem akarok egynél leragadni hátha találok jobbat. :) A Maybelline-eket szeretem, megfizethetők és jól végzik a dolgukat. Csábítani egy Guerlain vagy Lancome, de majd akkor ha nem tanuló leszek. :)

    VálaszTörlés
  13. Minek illatosítani egy szempillafestéket...
    Viszont a csomagolás tetszik.

    VálaszTörlés