2012. április 16., hétfő

Creamy Lip Color 35 - Make Up Factory


Sziasztok !

Ma  a címben említett folyékony rúzsról szeretnék írni, amit magamban az év meglepetéseként könyvelek el.


A Make Up Factory sminkcuccaiból  első Mülleres látogatásom alkalmával vásároltam pár terméket  és utána nem igazán érdekelt, semleges véleményem volt róla, nem rossz  a  desinger és drogériás márkák közötti  áron kapható sminkcuccai.
Pénteken csak körülnézni ugrottam be a Müllerbe és a sminkes részen külön kis asztalon voltak kitéve az új folyékony rúzsok. Mivel az első sorban volt minden színből  új teszter, kipróbáltam a legvilágosabb színt, ami szájon sokkal-sokkal szebb árnyalat mint a tubusban látható.
A színe elsőre tetszett és egyből simává, puhává varázsolta az ajkaim, de arra gondoltam  2 perc alatt eltűnik a számról és jól kiszárítja, ezért tovább mentem nézelődni, szilikonmentes hajápolási cuccokra vadászni, majd a natúr termékeket nézegettem, eltelt jó 20 perc mikor egy tükör előtt elhaladva megpillantottam magamon a folyékony rúzst, ugyanolyan szépen a helyén volt és mikor összedörzsöltem az ajkaim mesésen puhák voltak.
Gondoltam a színe miatt kap még egy esélyt így megvettem a 35-ös  színt.

Élethű szín, csak sokat vittem fel, erre kell ügyelni


3 napja használom folyamatosan várom , hogy csalódjak benne, de nem, sőt egyre jobban kedvelem !
Hasonló termék amit próbáltam többször és nem győzött meg, hogy kihagyhatatlan lenne az YSL új Vernis á Lévres  folyékony rúzsa ami 8900 Ft.-ba kerül.
 És most jön a HOPPÁ, a Make up Factory Creamy Lip Color JOBB !
Minden szempontból, fedése, fénye, ápolóhatása, tartósságát tekintve is.
Komolyan mondom már szentségtörésnek érzem leírni, hogy jobb az YSL-tól, mert remek sminkcuccai vannak, szeretem a márkát, de ez az igazság, minőségileg egy kiváló terméket dobtak piacra a Creamy Lip Color megnevezés alatt, megfizethető áron.
Nagyon szép , magas fénye van, nem csillámos,  inkább nedves , vizes hatást kelt és teltebbnek tűnnek az ajkak.Azonnal simít, hidratál, nagyon kellemes viselni, az állaga vékony szájfényhez hasonló de nem ragad, pigmentáltsága pedig a rúzsokkal vetekszik, tartóssága közepes, de vékony állagához viszonyítva kiváló  :)
Egyetlen negatívum, hogy ecsetes az applikátor, ami nagyon sok anyagot  vesz  fel, így kicsit lassúbb a felvitel, mint a körömlakkoknál vissza kel tuszkolni a felesleget, de ez a legnagyobb hibája a terméknek.

Egy gyors kép hogyan néz ki szájon, nem szoktam piálni csak kicsit több pirosító van rajtam, ami nem az én hibám, nem a megszokott ecsetet használtam  és ezzel nagyon túl lőttem a célon, legyen ez elrettentő példa :D
a kép címe: sz..ul de büszkén :D

és tessék nézni a lakkom :)

Aki Müller közelében jár, ajánlom próbálja meg és meggyőződhet a minőségről személyesen is.
 Sajnos csak 8 színben kapható, az ár 2490 Ft. / 6,5 ml

Használtatok már folyékony rúzst ?
Ha igen, milyen márkából és mi a véleményed róla ?



11 megjegyzés:

  1. Most nagyon tetszik a hajad színe :)

    VálaszTörlés
  2. Húúú, ezt meg kell néznem nekem is...
    Hátulról a 2. és 3. a befutó nekem így kép alapján.
    Nekem is tetszik a hajad így!

    VálaszTörlés
  3. engem megvettél evvel kilóra :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jól néz ki ez a szín! :O

    VálaszTörlés
  5. Nekem csillámos szájfényes tubusos csodám van tőlük. Tartós, szép, nem mászik el, nem szárít. Rúzsoknak hihetetlen különleges fényt,textúrát ad. Szerelem volt első látásra:D

    VálaszTörlés
  6. @Melantha:)legközelebb megnézem a szájfényeket is, az biztos :)
    Nekem szemhéjpúderem, körömlakk és már nem is tudom mi volt még tőlük, de emiatt a rúzs miatt és véleményedet olvasva, jobban átnézem majd a tesztereket :)

    VálaszTörlés
  7. SziIa Erzsi!
    Nagyon jó poszt,megnézem majd,ez a szín nem az én világom,de biztos lesz nekem való is...Viszont az első gondolatom: NAGYON SZÉP A HAJAD SZÍNE!!!!Szerintem jól is áll,különleges...Írtad,hogy rosszul viseled,szőkülnél.Nekem nagyon tetszik,én nem biztos,hogy bemelíroztatnám...

    VálaszTörlés
  8. Én is pont ezt akartam írni, h fantasztikus jó a hajad :). És a rúzs is nagyon tetszik, már én is elsuhantam mellette párszor a Müllerben de nem mertem venni semmit, mert még senkinél sem olvastam tesztet. Ez viszont nagyon megfogott, főleg ez a szín.

    VálaszTörlés
  9. Nekem van ebből a márkából alapozóm,pirosítóm,szemhéjbázis,szemhéjpúder,szájfény kettő is,és nagyon szeretem őket.Meg a márkát is.A négyes palettái is iszonyatosan jók,és tartósak!!!

    VálaszTörlés
  10. Jó a hajad! Tetszik a színe, sajna müller pont nincs felénk.

    VálaszTörlés