2012. április 12., csütörtök

Bobbi Brown Rich Lip Color rúzs


Sziasztok !

A vámpírokat is megszégyenítő napfénytől való rettegésem, az egyre több pigmentfolt, komoly védekezésre késztet. Aki nézi a Vámpír naplók című filmet azok ismerik a gyűrűt ami megvédi őket a napfénytő, valójában egy ilyenre lenne szükségem, de mivel ilyenem nincsen és , szorgalmasan kenek mindent, rendeltetésszerűen, amin a bűvös felírat a SPF látható, sőt ha +++ jelek is ott vannak, olyan érzés tör rám mintha az adott terméket nekem készítették volna.


A múltkor már mutattam egy rúzst a Rich Lip Color családból, ez elég merész szín, nem is használom csak ha a férjemmel megyünk valahová, egyedül nem merem használni, túl kihívó szerény természetemhez, de társaságban már bátrabb vagyok. Sajnos a férjem abszolút nem rajong, a rúzsok és szájfényekért, mármint ha én használom őket,  nem érti a lelkesedésem amit 3g színezett krémtömb tud okozni. Ez épp olyan, hogy én sem értem mi szórakoztató van abban mikor 2 pasi veri egymást a ringben amit boxnak becéznek, azt  amikor 20 pasi kergeti a labdát a füvön, még megértem sőt ha jelentős mérkőzés (EB, VB, BL)  még nézem is, beszállok a fogadásokba is, általában nyerek, mert hiába a férfi családtagok foci szakértelme, a női megérzéssel nem vetekedhet :D
De jobb is így, képzeljétek mi lenne ha a férjem is rajongana a rúzsokért :D

A Rich Lip Color rúzs Lilac 17  megnevezésű árnyalat amit most bemutatok.
Nagyon tartós rúzs, egy húzással elegendő fedést ad, viszont reflexből, csak 2x szoktam áthúzni a számon. Nem szárít, illat és ízmentes és SPF12 védelmet nyújt ami a lényeg számomra.
Következzenek a képek :








Ez a szín  mindennapi használatra remek, természetesen azoknak akik szeretik a rózsaszínes árnyalatokat.
Mivel nagyon sok  rúzsom van és azért más színeket is szeretnék használni, vettem egy 15-ös  faktorszámmal rendelkező fényvédő tartalmú ajakápolót, azt is  régebben vettem, de nem igazán használtam még, de nem sokára erről is írok.

15 megjegyzés:

  1. a wild rose nagyonszéép!:)

    VálaszTörlés
  2. Nem vagyok egy rózsaszínes típus, de ez a Lilac kifejezetten tetszik.

    VálaszTörlés
  3. szép színe van mindkettőnek. (: a merész színű rúzsokkal én is csak óvatosan kísérletezem, és szerintem nem is áll rosszul, amim van, de mégis félek feltenni, erőt és bátorságot kell még gyűjtenem. :D

    VálaszTörlés
  4. A Lilac az bejön szép nagyon. :D

    VálaszTörlés
  5. Ezeket a rúzsokat a szádon is szeretném majd látni:) Gyönyörűek!

    VálaszTörlés
  6. Nekem a Miami Coral van meg, a vőlegényem lepett meg vele (nem tudom hogy mert egyedül rúzst választani), de valami csodaszép. Esküszöm egynémely férfi jobban választ színt, mint mi nők.. vagy legalábbis én :)

    VálaszTörlés
  7. A Miami Coral is nagyon szép, de mikor ezek vásároltam még nem érdekelt a korallos árnyalat, viszont mióta megvette a MUFE rúzs új N36-os árnyalatát, észrevettem , h létezik a rózsaszín és pink rúzsokon kívül más szín is :D

    Ezért nem kizárt, h legközelebb "megszólít" a parfümériában, nagyon jó minőségűek és ha lehet rúzsra ilyet írni, kellemes a viselésük :)

    VálaszTörlés
  8. Mindkettő nagyon szép! A bejegyzés elején pedig nagyon jót nevettem :)

    VálaszTörlés
  9. A lilac a nyerő nálam :) olyan szépek ezek a Bobbi Brown rúzsok, nem csak a színük hanem úgy az egész kialakításuk, és képen is átjön hogy mennyire jó az állaguk.

    VálaszTörlés
  10. Mindegyik nagyon szép! Bár most én is a sok rózsaszín rúzs után más színt ízlelgetek. Így a "Guava" színt próbálgattam (korallos pink) és az is nagyon szuperszép!:-)

    VálaszTörlés