2011. december 11., vasárnap

Szürke smink 3 szájfénnyel


A legsötétebb szájfény
Sziasztok Lányok !

     Hétvégén volt egy kis szabadidőm, ezért neki kezdtem komolyan, fotózáshoz sminkelni.Ezek a sminkek már komoly munkák, néztem az időt és 12 perc volt / smink, a fotózás meg legalább 30 perc / smink,  szóval  mint egy profi ;) Készítettem szürkét, lilát és aranyat.
A szürkével kezdem, talán ez sikerült a legjobban, és  különböző szájfényeket használtam a fotókon.



Szerintem a világos árnyalattal fiatalabbnak tűnök, ne mosolyogjatok mert eljön az az idő, mikor  Ti is sokra fogjátok értékelni az e fajta illúziókat :D
36 éves koromig nem is vettem észre az idő múlását, úgy 6-8  évet simán letagadhattam volna  a koromból, sokszor új ismerősök mikor hallották, hogy 16 és 14 éves gyerekeim vannak, kikerekedett szemmel mondták nem is gondolták.Aztán amint betöltöttem a 36. évet valami történt, pár hónap  alatt felszedtem 8-9 kg, észrevettem mélyülnek a pici ráncok és mintha gyarapodnának is.Egyre több boltban kezdtek magázni és egyszeriből megvilágosodott " Úristen, közelebb vagyok a 40-hez mint a 30-hoz, középkorú lettem" Ekkor tört ki rajtam az "állítsuk meg az idő rombolását" pánik.Kollagén tabletta, vitaminok, élesztő, omega-3 olaj, krill olaj, Szelénium tabletta, különböző teák, ami csak most eszembe jutottak és amit szedni kezdtem felváltva,  külsőleg krémek, inkább nem vettem semmit magamnak csak megtudjak venni egy-egy jobb krémet amit otthon remegő kézzel bontottam ki és a megváltást, a csodát vártam tőle az árát tekintve.
Elérkezett a 37. szülinapom, ránéztem a gyerekeimre és arra gondoltam nem lehetek ennyire hülye, hogy szinte velük egyidősnek szeretnék kinézni. Innentől kezdve megadtam magam az idő múlásának, persze próbálok trükközni, lelassítani de ésszerű határok között, mint például egy világosabb árnyalatú szájfény :D



Most nem használtam szemcerkát, hanem a Paint Potal kontúroztam a szem alatti részt.
Az alapozó nincsen a képen, elfelejtettem, a tablóképről lemaradt, de a jól ismert Kanebo Sensait használtam, amit az utolérhetetlen, létező legjobb ecsettel vittem fel, ami nem más mint a Shiseido Perfect Foundation Brush.Tökéletesen, csík és folt mentesen lehet eldolgozni vele az alapozót, annyira jó, hogy eszem ágában sincs mást meg csak kipróbálni sem mióta megvettem.
Az arcpirosítóm, MAC Plum Foolery, nagyon szép mályvás árnyalat, nagyon könnyen vihető fel az arcbőrre, szépen egyenletesen terül el, mafláknak mint amilyen én is vagyok, ez egy főnyeremény a pirosítók közül.
Használtam a MAC szempilla alapozóját majd erre került a Too Faced legújabb szempillaspirálja a Size Queen Mascara, aminek akkora gigantikus kefefeje van, hogy az már a perverzió és a kezelhetetlenség határát is súrolja. De ha jó napom van, eltudom találni azt a szöget és beállást, hogy a pillák tövéhez illesszem akkor gyönyörűen ível, hosszít.
És elérkeztünk a kedvenceimhez a szájfényekhez :)
Az 1. képen a Sephora mini szájfényeijei közül választottam a Purple Red árnyalatát. A 2. képen a MAC Dazzleglass Funtabulous árnyalata látható. A 3. képen egy régi nagy kedvenc, ebből már a 3. darabot fogyasztom, természetesen ugyanabból az árnyalatból, ez a Lancome Laque Fever 316-a.



 A hajam színe rendesen lekopott, megint szőke vagyok :( a jövő hétig.







Ti szeretitek a szürke színt ?
És a 3 kép közül melyik szájfény jobb számomra, jól körül írtam :D
Magyarul melyik az előnyösebb :) ?




37 megjegyzés:

  1. A világosabb szín tényleg fiatalít! :) Legközelebb csinálhatnál képet csukott szemmel is, hogy jobban lássuk a sminket - engem érdekelne!

    VálaszTörlés
  2. Én elég ritkán használok szürkét abból az okból kifolyólag, hogy nem találtam még meg azt az árnyalatot ami igazán tetszene.
    Az első képen olyan komolynak/hivatalosnak tűnsz a sötétebb szájfény miatt. -de egyáltalán nem áll rosszul-. Mondjuk munkahelyre abszolút el tudnám képzelni. :) Nekem legjobban az utolsó képen lévő tetszik rajtad, nagyon szép és tökéletesen illik a sminkedhez! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem az első kettő jobban tetszik,mint az utolsó, de biztos a zsigerből jövő világosrózsaszín undorom miatt.:D Viszont mind jól áll, és nyugi, fiatalos vagy,meg amúgy is a kisugárzáson múlik a lényeg:)

    VálaszTörlés
  4. Szia! :)
    Szerintem a 3. szájfény a legelőnyösebb számodra. De a 2. képen lévőt is nyugodtan használhatod. Jól áll. :) Az első szájfény picit öregít. :S

    VálaszTörlés
  5. Nyuszi :) a nyitott szemmel készült képek sokkal jobbak, ha becsukom semmi extra nincsen :D
    Nem használtam több színt, nem satíróztam, kisujjal felkentem és kész.

    Cristy :) szürkéből én is csak a sötétebbet és fényeset szeretem, ami inkább sötét ezüst.
    Ruházatban pedig imádom a szürke minden árnyalatát.

    Melantha:)nagyon igazad van a személyes kisugárzást illetően, ha az ember elégedett önmagával és nem állandóan a hibáit keresgéli, sokat segít :)

    VálaszTörlés
  6. szia!
    SZERINTEM AZ 1.KÉPEN,ÉS A 2.KÉPEN LÉVŐ SZÁJFÉNY NAGYON ELŐNYÖS.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszett ez az írás, kérek még ilyet!:)

    Az első kép nálam a favorit, a többi is szép, de az elsőt valahogy nagyon a tiednek érzem.

    VálaszTörlés
  8. Nem lenne kedved régebbi képeket felrakni magadról? Biztos sokan kíváncsiak lenének rád. Szerintem ez a smink most tényleg jó lett :) gratulálok

    VálaszTörlés
  9. Nekem az elsővel tetszel a legjobban ;)

    VálaszTörlés
  10. Szerintem az utolsó kép lett a legjobb, nekem ott tetszettél a legjobban. És ne aggódj a kor miatt, nagyon jól nézel ki :)

    VálaszTörlés
  11. Szia!
    Nekem az első és a második szájfény tetszik a legjobban:)

    VálaszTörlés
  12. szia! Szerintem is felesleges a kor miatti aggódás, szép vagy, szép a bőröd, és tudod, mi áll jól. A szájfénnyel kapcsolatban eltér a véleményem a többiekétől, szerintem az első a legjobb, mert dögös, és kiemeli a szád természetesen szép vonalát, ami a másik 2 szájfény mellett nem annyira látszik. Persze hétköznapokon elég macerás egy erősebb szín viselése, az is igaz :)

    VálaszTörlés
  13. Szerintem a 2. szájfénnyel a legjobb az összhatás :)

    VálaszTörlés
  14. Nekem a 2. szájfénnyel tetszik a legjobban, de tényleg a legvilágosabb fiatalít a legjobban :))
    A szempillák pedig nagyon szépen íveltek, tetszik amit a spirál csinál

    VálaszTörlés
  15. Tényleg sokat "dob" rajtad a világos szájfény, de nekem az első kép is tetszik. És a pilláid is szépek! :)

    VálaszTörlés
  16. Ez jópofa kis írás volt! A kor az csak egy állapot, úgyis az a fontos, hogy te mennyinek érzed magad. :)
    A szájfények közül a 3. képen látható Lancome áll legjobban, látszik hogy régi a barátságotok. A Mac is szuper, a Sephora-sat pedig alkalmi sminkeknél eseményekre lehetne használni. Szerintem a sötétebb színek nem feltétlenül öregítenek, hanem inkább komolyságot- magabiztosságot sugároznak. (Lehet, hogy a közhiedelemben ezeket a tulajdonságokat csak az "öregek" birtokolják.)
    A szürke pedig az egyik kedvenc színem, szemre ritkábban de öltözködésben annál inkább használom. :)

    VálaszTörlés
  17. középső szín :) amúgy gratula, klassz sminkek...

    VálaszTörlés
  18. Szerintem is a világosabb szájfénnyel a legjobb. Nagyon jól áll :)

    VálaszTörlés
  19. Szép lett a sminked. Szerintem a 2. és a 3. szájfény áll a legjobban a sötét túl komor hatást kelt a szürke sminkhez.

    VálaszTörlés
  20. de jó:)
    nagyon jól áll, nekem az első képen tetszel a legjobban:)
    nagyon klassz:)

    VálaszTörlés
  21. Az 1. képen használt szájfénynél az összhatás ünnepélyes de tetszett a második képen látható. Jó volt már újra ilyen post-ot olvasni. Persze jók voltak a nyereményjátékok is, jelentkeztem is mindre de nem azokért olvaslak téged hanem ezekért.

    VálaszTörlés
  22. Nekem az első tetszik a legjobban. Az illik a legjobban a sminkhez. Meg úgy az összeállításhoz. Meg úgy egyébként is. :D

    VálaszTörlés
  23. Nekem is az első szájfény tetszik rajtad a legjobban, és valóban csodás ívű pillákat varázsoltál magadnak :)

    VálaszTörlés
  24. Az első 2 szájfény a legszebb, az első nagyon jól áll Neked, viszont a második tényleg fiatalít, a harmadikon én még mindig el vagyok ájulva a pilláid méretétől, annyira elvonja a figyelmet a szájról ez a fölfelé néző tekintet, gyönyörű :)

    VálaszTörlés
  25. Lányok köszönöm a véleményeket, én se tudtam dönteni ezért is gondoltam "több szem, többet lát" és készítek mindről képet.

    De bajban vagyok! Kezdem megszeretni a nude árnyalatú szájfényeket, rúzsokat és ma a neten keresgélve a nagy divatházak tavaszi sminktrendjei után, megdöbbenve láttam, hogy mindegyik kínálatában ott van az én kedvenc világos pink-rózsaszín árnyalatom :)

    Mi ez ha nem a sors iróniája, 20 év után eldöntöm, szítváltok és erre ez lesz a trend :DDD

    VálaszTörlés
  26. szerintem a 2. szájfény áll a legjobban, de az első is nagyon jó, bár az igaz kicsit idősebbnek mutat.

    VálaszTörlés
  27. Nekem is a MAC szájfény tetszik rajtad a legjobban, szépen sikerült a mai sminked!

    VálaszTörlés
  28. Szia!
    Szerintem teljesen felesleges a korod miatt aggódnod, fiatalos vagy, trendi, és igényes!A lényeg, hogy boldog legyél, és elégedett saját magaddal! A kor csak egy szám, és mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát!
    Nagyon tetszik a szürke smink, sokan félnek tőle, de szerintem remekül áll, én is bátran nyúlok a szürke színhez! A tévhittel ellentétben abszolút nem "szürke", nagyon elegáns!
    Szerintem az 1. és a 3. szájfény a legjobb. Az 1. igazi dívás, dögös vörös. A 3. tényleg fiatalabbnak mutat, nagyon szép!
    És egy apró megjegyzés: csodálatos a fülbevalód, annyira szépen csillog, főleg az 1. képen!

    VálaszTörlés
  29. Az én világomban a szürke szemhéjpúderhez cukorkás hideg rózsaszín szájszín illik,babarózsaszín pírral.Lehet túl plaszik,de így fiatalosabb,üdébb benyomást kelt,az amúgy önmagában nyomasztó szín.Úgyhogy nálam a 3. fotó nyert egyértelműen és tényleg nagyon szép szempillád van!:)Az 1.fotón a bogyószínű szájhoz én egy sötétzöld árnyalatot tudnák elképzelni.Szép,ünnepi hangulatú smink lenne.

    VálaszTörlés
  30. neked aztán vannak szempilláid :o
    Én imádom a szürke füstös szemet magamon is meg másokon is.
    Szájfény közül meg az első valamiért jobban tetszik, talán mert harmonizál a pirosítóval. De mind a kettő jó. Az öregedős sztori vicces volt, főleg, hogy én már most 26 évesen elkönyveltem magam vénségnek :D Szerintem a nőknek ez örök probléma, nem tudjuk kiverni a fejünkből :(

    VálaszTörlés
  31. Nekem a harmadik kép tetszik legjobban, annak a szájfénynek olyan szép hűvös fénye van! Ha nyár lenne akkor pedig az első képet választanám :)

    VálaszTörlés
  32. nekem is a 3 nyerte el a tetszésemet...CSini nagyon:-) A szempillád peddig...szeretnék én is ilyen gyönyörő pillákat:-)

    VálaszTörlés
  33. Nekem az 1. és 3. kép tetszik nagyon-nagyon! :)Nem is tudok dönteni a 2 közül, ha csak 1-et kellene írnom!

    VálaszTörlés
  34. Én az első képre szavazok a szájfény kérdést illetően!:)))

    VálaszTörlés
  35. Nekem is az első szájfényes megoldás tetszik a legjobban. Nem érzek akkora különbséget, hogy most akkor öregít-e az egyik, vagy fiatalít-e a másik.

    VálaszTörlés
  36. Az elso all a legjobban. Max fel oraval nezel ki oregebnek benne, de annyira szep vagy vele, hogy ezt elnezzuk neki:-)

    VálaszTörlés
  37. Szerintem is az első a legjobb!Nagyon jól áll! És ne törődj azzal, hogy hány éves vagy.. Mindenki annyi, amennyinek érzi magát!:)

    VálaszTörlés