2011. december 18., vasárnap

Elrontott sminkeim és a "szerelmeim"


 Kedves Lányok !

    Karácsony előtt valószínűleg ez az utolsó bejegyzésem, időhiány miatt, de gondolom Ti is ugyanígy vagytok ezzel és még olvasni sem lesz időtök.
   Szerettem volna egy szép aranyszínű sminket készíteni, valami különlegeset, szépet, nagyon csillogósat és ez mint ahogy lenni szokott, ne jött össze. Azért megmutatom a vergődésem.
Ezek után kapóra jött az unokahúgom, aki a sminkcuccok fotózásánál lépett  be és rávetette magát a cuccokra , azt hitte megint "selejtezek" (mindig az övé amit nem tudok használni, szeret is :D)
Felajánlotta gyorsan kisminkel,  tudtam, hogy kicsit, jó nagyon erősen használja a festékeket, igaz neki jól áll,  félve de belementem, sajnos nekem lett igazam, számomra ez túl sok volt.


Szerintem a smink amit 7-8 perc alatt feldobott nem rossz,
csak nekem sok, legalább +5 év és válóok :D
A Too Faced Leopard Love bronzosítóját használta az arcomra, szememen a Nars zöld szemcerkája és a Too Faced Natural palettájának középső vízszintes sora. Számon a MAC Viva Glam V rúzsa és a Dazzleglass Bare Necessity szájfény tündököl.
De ha még bírjátok cérnával, itt van az aranysminkem is, ami nem is smink :(
Mára a borzalmakból ennyi elég is.
Készítettem egy pár nagyon szép képet, remélem ez már tetszeni fog.
Lefotóztam azokat a sminkcuccokat amit szeretek, használok, amiről írtam, amiről nem, a lényeg hogy márkákra bontottam és így jöttem rá melyikkel milyen érzelmi kapcsolatban vagyok :DDD

Az első és örök szerelem: CHANEL
Megmagyarázhatatlanul szeretem, pedig tudom minőségben, tartósságban van jobb, de mindig csodálattal nézek rájuk és az utolsó krémes szemhéjfestékükkel nagyot alkottak, az kifogástalan a színek, tartósság, minőség terén egyaránt.Az ecsetei nagyon gyengék az ár/érték viszonyításban.

A különc kedvenc: TOO FACED
Már régebben, évekkel ezelőtt láttam Sephora üzletekben, de annyira nem tetszett a csomagolása, túl gyerekesnek tartottam, hogy még ki se próbáltam. Külföldi blogokon figyeltem fel rá, legjobb terméke a szemfesték alapozó, pirosítók, szempillaspirál.

Akit szeretni akarok: BOBBI BROWN


Vegyes érzelmek, ámbár az utóbbi időben vásárolt termékeivel teljesen elégedett vagyok, a rúzspaletta ami nagy melléfogás volt az ára és a nehéz használhatósága miatt. Az ecsetei mesések, azok közül amivel rendelkezem a legjobbak, és múlthéten nézegettem a MAC és a B.B. ecseteit, a B.B.-t jobbnak találom, még ha nincs is akkora választéka mint a MAC-nek, ámbár egy családból valók :)


Egy igaz barátság kezdete:MAC
Nos, ő az én meglepetés márkám.Bevallom őszintén engem ez a márka az itthoni megjelenése óta kimondottan irritált, az erős színeivel, a snassz csomagolásával és a magas áraival, egészen az első sminktanácsadásig ! Pontosabban az első "lökést" az itthoni bloggerinák véleménye adta, a sok dicsérő beszámoló után erős késztetést éreztem, hogy közelebbről megismerjem. A sminktanácsadások erre remek alkalmat biztosítanak az olyanok számára mint én, aki nem igazán ismeri a márkát, hogy a megfelelő sminkcuccok vásárlásával kezdjen. Már megbarátkoztam a csomagolásával is, meggyőzött a minősége, a színek különleges és bőséges választéka. Nincs is rá jobb bizonyíték mint a két mágneses paletta, amit idővel szeretnék "lakottá" tenni, most még nagyon lakatlan, alig lakják, ezért is szemérmesen zárva van :)

A remek darabjaim
A Kanebo Sensai termékeinek közös tulajdonsága a remek minőség, az alapozója a kedvencem, amit a Shiseido ecsettel tökéletesen lehet eldolgozni.És még egy márka amire már régóta fentem a fogam az a Nars.Imádom a zöld szemceruzáját a színe és tartóssága miatt, a pirosítói szerintem meg a létező legjobbak, de erről lesz bejegyzés amint megérkeznek. a szemfestékei az árkategóriájában átlagosnak jellemezhető.

Lányok aki új olvasom, a képeken látott sminkcuccokról, szinte mindenről  talál bejegyzést a blogon.

Ui:: Még lesz egy bejegyzés ünnep előtt, mivel megvettem a világ legszebb, legjobb szájfényét amit kötelező megmutatnom, és nem Chanel! :DDD


Melyik a kedvenc márkád, mi az amit szeretnél kipróbálni ?
Vagy ami nagy csalódás volt ?



15 megjegyzés:

  1. A Too Faced termékei számomra gyönyörűek, olyan varázslatosak, mint egy mesevilág.. *.* Sajnos még nincs tőlük termékem.. :(
    Így előre is kívánok Neked szeretetben gazdag karácsonyt! :)

    VálaszTörlés
  2. Az első smink szerintem hihetetlenül jól áll^^
    Kellemes ünnepeket előre is :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is az első smink nagyon jól néz ki rajtad, egyáltalán nem öregít ! Remélem azért még meglepsz minket valami szép szilveszteri sminkkel is ha lesz időd:)
    Előre is kellemes ünnepeket kívánok Neked és kedves családodnak !

    VálaszTörlés
  4. Pedig a kép alapján úgy tűnik, hogy jól érzed magad az első sminkben.
    Wow, szép kis gyűjteményed van! A MAC készleted biztos bővülni fog!
    Békés karácsonyt kívánok!

    VálaszTörlés
  5. Az első smink tényleg szuper, nagyon jól nézel ki. Kiváncsi vagyok a "a világ legszebb szájfényére" :)

    VálaszTörlés
  6. Szóval ott az a két paletta, azért kíváncsi lennék a tartalmára :) Én most ismerkedek a MAC-kel, de van pár márka amit szeretek ilyen az Avon, Milani, Benefit, Urban Decay ami most nálam a legnagyobb szerelem :)

    VálaszTörlés
  7. Én abszolút egy véleményen vagyok Pannival! :)

    VálaszTörlés
  8. Ne viccelj, szerintem pont hogy nagyon jól áll az első smink,egyáltalán nem sok és nem öregít! :)

    VálaszTörlés
  9. Szerintem nagyon jó a smink, nem öregít egyáltalán:)Kellemes ünnepeket, ha addig "nem találkoznánk"!
    Melinda

    VálaszTörlés
  10. Szerintem is nagyon jól áll az 1. smink,miből látod hogy öregítene?Csinos vagy vele,ez natúr színek egyszerűsége. :)Az arany sminket pedig egy vékony tusvonallal és kevés fekete ceruzával kiegészíthetted volna.
    Én az Avonos szemhéjpúderekben csalódtam,sem a színek nem voltak olyanok,sem a pigmentálságuk.
    Ezért rájöttem hogy szemhéjpúderből jobb megvenni a "drágábbat",van UD,Benefit,Too Faced palettáim és stb.Viszont a Sleek-et is kedvelem,mert jó az állaguk és az áruk is megfelelő.Mit szeretnék kipróbálni?:)Azt hiszem egy CS 88 metal mania palettát :)

    VálaszTörlés
  11. Nekem kifejezetten tetszik az első smink! A hajad pedig az 1. képen nagyon vagány így kifelé szárítva (ill. nem tudom h nem csak véletlen-e... végeredmény szempontjából mindegy is, lényeg, hogy REMEK!)
    Nekem az olcsóbb árkategóriás márkák közül abszolút favorit a L'oreal, imádom az alapozójukat, púderjeiket és az aktuális szerelmem a Volume Million Lashes szempillaspiráljuk!
    Drágább márkák közül nekem is nagy kedvenc a Chanel (már ha a pénztárcám megengedi :D )ill. A Lancome-nak is van pár hihetetlenül jó terméke! Úgy tűnik a franciák az abszolút favoritok nálam :)

    Amivel kacérkodok, az pedig egyértelműen a Too Faced és a Mac!

    VálaszTörlés
  12. Nagyon szép az első smink! :-)
    Nekem Baborom van, kicsit erőteljesebb,de hasonló színben, kell a sápadtságom miatt :-)
    Ha addig nem írnék, ezúton is köszönöm, hogy olvashattam sok-sok infót itt Nálad, és kívánok Boldog Karácsonyt! :-)

    VálaszTörlés
  13. Ááá, ez a "kiállítás"..őrjítő, mennyi csodálatos dolog!

    VálaszTörlés
  14. Visszanéztem a sminkekhez nosztalgiázni, hiányoznak:(

    VálaszTörlés
  15. Bárcsak az anyukám lennél!!:( :DD

    VálaszTörlés