2011. december 28., szerda

Sensai Mascara 38 C°

Sziasztok !

     Mára egy "szalagavatós" szempillaspirált hagytam, hogy miért szalagavatós ? Mindjárt kiderül.
     Hiába a ronda csomagolás a Sensai termékek kincseket rejtek, ami jó azt még a förtelmes külsővel sem lehet elrontani.Pedig az összes termékük külsejük alapján a Caola vagy Cala sminkcuccaira hasonlít, amire már én is csak halványan emlékszem.


ajándékba volt hozzá egy szivacskendő




A tekintet birka, de a szempilla jól bírja :D

Előnyei : könnyen elérhetőek a legkisebb szempillák is, nagyon jó a kefe formája, kialakítása, szép fényes fekete színe van, jó az állaga finom, vékony, krémes, természetesen nagyon tartós.
Hátrányai: nagyon tartós, ezért iszonyatosan nehéz meleg 38C° vízzel lemosni, kissé szárít, ezért mindennapi használata törheti a szempillákat vagy kötelezően használni kell alá szempilla alapozót (milyen jó, hogy mindenből van alapozó is, már alapozónak is van alapozója, csak győzzük őket megvenni :D)

Kivételes illetve sírós, vizes alkalmakra, eseményekre (lagzi, ballagás, gyerek 18. szülinapja, strand, uszoda, eljegyzésnél még nem sírunk csak majd ha már révbe értél lásd 1.) viszont nélkülözhetetlen.

Kapható a márkából, szempilla alapozó amit a ronda financiális okok miatt nem állt módomban megvenni, de nagyon érdekel mit tudhat a kicsike 7500 Ft.-ért. A spirál ára 8500 Ft. volt.

Mindennapi használatra még mindig a Lancome Hypnose Doll Eyes szempillaspirálja a No 1 !
Vagy a Dior 360°, de ez jóval drágább nem tud többet, talán egy kicsit jobban dúsít de ugyan annyi idő alatt szárad ki mint a Lancome, az meg, hogy a keféje lefelé vagy kívánság szerint felfelé forog nem ér annyit, én ezt a funkcióját soha nem használtam.
Az első Hypnose Doll Eyes  már kezd kiszáradni  és 3 hónapnál tovább nem szabad egyet sem használni ! Ezt komolyan kell venni a szemünkkel játszunk.


Bevált szempillaspirálod ?
Következő alkalommal mit szeretnél kipróbálni ?

12 megjegyzés:

  1. Hmm Jó is lenne egy ilyen szempillaspirál, de c sak álmaimban :) Pedig jó lenne mert eddig még egy szempillaspirál sem maradt meg a pillámon. Állandóan a szemhéjamon köt ki egy idő után :S

    VálaszTörlés
  2. Nekem a Max Factor False Lash Effect jött be a legjobban, most épp a MF Masterpiece-t használom, az is jónak tűnik. :)

    VálaszTörlés
  3. nem is rossz a csomagolás, csak semmi extra :) De jó kis pillákat csinál az a lényeg :D

    VálaszTörlés
  4. Aki a Sensai sminkcuccok csomagolását tervezte életfogytiglant érdemelne !
    Annyira jó minőségűek a termékei és én évekig elmentem mellettük, annyira jelentéktelenek látszik ránézésre és biztosan sokan vannak még így vele, mármint aki nem ismeri.

    VálaszTörlés
  5. nekem is a doll eyes a kedvencem, egy jó darabig megmaradok nála :)

    VálaszTörlés
  6. 1 Lancome Hypnose Drama ő nagyon kedvenc,mindent csinál a pilláimmal,profi :D
    2:Max Factor False Lash Effect Fusion,mert szépen hosszabít és szétválaszt,természetes tekintetet ad :)
    Essence I love Extreme,mert extrémen dúsít,viszont kis idő múltán pereg :(
    Még mindig szépek a pilláid :)))

    VálaszTörlés
  7. Meggyőző!
    Én Clarins Wonder perfect fan vagyok most, nagyon jó a keféje, szépséges pillákat csinál és egész nagy bőgéseket is kibír, ám egy jó lemosóval (pl. a Sephorás, amit tőled kaptam és nem felejtem ám el a beszámolót sem, de még van 1-2 termék, amit nem próbáltam ki) egészen könnyen eltávolítható. Egyetlen hibája, h brutál mennyiségű festék van a kefén, hiába húzza le az ember, nem jön le, így az egyik felét jobban oda kell nyomni a tubus oldalához és akkor már minden rendben is van. Az ára is csak picit drágább csak, mint egy drogériásoké, szerintem megéri.

    VálaszTörlés
  8. (azt hittem, h simán tudok úgy is fogalmazni, h 1: elég hangosan üvölt a zene, mert a pasi dolgozik és most így érzi magát hatékonynak, 2: közben beszél is hozzám, én meg válaszolok, de persze a fejben fogalmazást és gépelést sem adom fel, aztán nyomban, újraolvasás nélkül elküldöm. hát, nem vagyok ilyen ügyes, bocs a szóismétlésekért meg a nem túl magyaros mondatokért:))

    VálaszTörlés
  9. Szia! Új olvasód vagyok :)
    Én is nagy Kanebo- rajongó vagyok, az arcápolási vonalát imádom, a sminkjeit annyira nem.
    YSL és Chanel ( Sublime de Chanel ) spirálokat használok, szerintem ezek a kapható legjobbak.
    Az Essenece I love extreme is meglepöen jó!

    VálaszTörlés
  10. Szia,lehet hogy már írtál róla,( de most olvasgatom visszafele a blogodat,) szeretném megtudni hogy hol lehet Sensai, ill. Kanebo termékeket vásárolni.

    VálaszTörlés
  11. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  12. indiai :) Westend vagy Aréna pláza Douglas parfüméria, ahol én láttam Sensai sminkcuccokat.

    VálaszTörlés