2011. december 29., csütörtök

Nars szájfények

Sziasztok Lányok !

   A mai bejegyzés rövidke lesz.
Egy mondatban az elején mindent elmondok, volt már jobb is.


Ez a rendelés a kíváncsiságom kielégítésére volt "remek alkalom", mivel 4 db. 4 g-os mini szájfényt tartalmazott a csomag. Meglepő, hogy színenként mennyire változó a minőségük.




Kezdjük a legjobbal a sorrendet:

EASY LOVER: a 4 közül ez ami a legjobban bejött, kimondottan tetszik, van egy kis színe, szép a fénye és különleges az állaga, nehéz is megfogalmaznom, vastag de nem ragad, szinte súlytalanul lebeg az ajkakon, hidratáló hatása is kitűnő, színezet de alig látszik, inkább fényes, extra fényes.
MOON FLEET: színtelen, extra fényes alap, apró arany csillámokkal.Önmagában nem érvényesül a szépsége csak már színezett ajkakon, rúzson. Kissé vékonyabb állagú mint az előző.
SWEET REVENGE: a képen is látható jelentéktelensége, színben, csillámban, állagban egy tök átlagos szájfény , nem méltó a nevéhez, árához :(
TURKISH DELIGHT: nos, ezzel megfogtak, mikor a számon kipróbáltam úgy néztem ki mint egy 4 napos vízihulla, de egy barna bőrű szolizott csajon szerintem remekül mutat, különleges szín, vékony állagú, matt szájfény.

CSALÓDÁS, ezt tudom mondani, többre számítottam az arcpirosítókhoz viszonyítva, de köszönő viszonyba sincsenek azzal a minőséggel.Lehet az is , hogy egy rosszul összerakott színkombinációt kaptam és más színek jobb minőségűek, mivel nagy eltérés van ezek között is a színek  minőségeben , egyedül az első amire azt mondhatom, hogy tetszett. És azt is furcsának találom, hogy márkán belül ilyen nagy a minőségi eltérés, ilyennel még nem találkoztam.
De az áruk alapján, egy teljes méretű (8g)  kb . 6000 Ft. lenne , nem kérek belőle, inkább egy MAC, Bobbi Brown ennyiért, vagy + 1000 Ft és egy Chanel szájfényt választanék legközelebb.
Ennek nem lesz folytatása :(


Melyik az a szájfény vagy rúzs amiben csalódtatok utoljára ?

15 megjegyzés:

  1. nekem mindig nagyon vonzóak voltak a Nars szájfények, itt is egyből kiszúrtam a Easy Lovert. örülök hogy legalább ezek közül az teljesített a legjobban:D így üvegen keresztül pedig a többinek is nagyon szép színe van =(

    VálaszTörlés
  2. Mostanában Bobbi Brown a kedvenc márkám, szájfényem még nincs tölük. Azt mondod, hogy jók ?
    Ami nekem csalódás, az az Estée Lauder szájfényei, nagyon ragacsosak.

    VálaszTörlés
  3. Nekem is az Easy Lover szűrt szemet elsőnek, és a Turkish Deligh is tetszett így elsőre, de arról már tegnap olvastam valahol és felkenve már nem tetszett.

    VálaszTörlés
  4. Nekem így képről a Sweet Reverenge nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  5. A turkish delightnak pedig olyan jó a színe így kézen :/ sajnálom, hogy csalódtál, pedig a csomagolásuk is olyan kis szép.

    VálaszTörlés
  6. A turkish delightnak pedig olyan jó a színe így kézen :/ sajnálom, hogy csalódtál, pedig a csomagolásuk is olyan kis szép.

    VálaszTörlés
  7. Akkor Neked is hasonlóak a tapasztalataid, de tényleg többet várna az ember... *mélysóhaj :(

    VálaszTörlés
  8. Kár értük, pedig egytől-egyig mindegyik olyan gyönyörű! :(

    VálaszTörlés
  9. Annyira bíztam a neve miatt a minőségben, hogy nem néztem utána blogokban.
    És nagyos csalóka a színek kinézete, a matt tubusban jól mutatnak és sokkal erősebb színeknek látszanak mint amilyenek valóságban :(

    VálaszTörlés
  10. Nekem nincs még Nars szájfényem, viszont nagyon sajnálom hogy csalódtál :/

    VálaszTörlés
  11. Nekem a Turkish delight tetszik a legjobban, annyira különleges hideg rózsaszín :) Nekem mostanában nem volt szájfény/rúzs csalódásom, lehet azért mert nem várok tőlük túl sokat :)

    VálaszTörlés
  12. kár értük :( a csomagolás viszont nagyon jó, lehet arra többet költöttek, mint a termékekre...

    VálaszTörlés
  13. Nekem mondjuk a sweet revenge a képeid alapján kifejezetten tetszik, de én egyébként sem szeretem, ha egy szájfény durván pigmentált. Egy ilyen darabom van, egy limitált catrice, de az már szinte folyékony rúzs kategória, annyi színe van. Szájfényből én inkább azokat szeretem, ami visszafogottan színez, viszont szép fénye van.

    VálaszTörlés