2011. december 27., kedd

NARS Blush Bronzer Trio



Szia-mia Lányok :)

   Azért ez a nyávogás mert egy ritkább NARS példányt sikerült megkaparintanom, amire már nyár közepétől vágyom.
Első magyar nyelvű véleményt a Krémmánia oldalán olvastam, egy olyan "sminkcuccfüggő " lány véleményét, aki jártas a sminkcuccok színesen széles világában, otthonosan mozog és határozottan  alkot véleményt egy-egy termékről, és az olyan sminkcuccokról ami nekem is van 100%-ig megegyezik  a véleményünk, de ő sokkal jobban fogalmaz ;)


Ez a termék a NARS BLUSH BRONZER TRIO

De miért is van külföldön, főleg Amerikában ez a NARS márka utáni rajongás, hisztéria ?
Azt hogy én betegesen vágyom utána azzal magyarázom, mivel itthon nem kapható így különlegesebb és egyedi, valamint nem létezik angol nyelvű beauty blog  ahol legalább 3-4 pirosítóról írna a bloggerina, de találtam sok olyat is akinek 8-15 darabja van már, ezért gondoltam annyira nem lehet tréfli, rendeltem  a webshopjukból limitált termékeket, a Hqhair oldalról meg (olcsóbb !) egy bazi nagy csomagot várok, már nem is tudom mit rendeltem csak azt, hogy sokat (lassú az ingyenes szállítás )
Bombabiztos csomagolás, szeretem :)

A narscosmetic.eu termékmintákat is küld

Kicsit utána olvastam mielőtt rendeltem volna, főleg a színminták érdekeltek (ezért jók a blogok :D ).
Állítólag minden profi sminkesnek van valamilyen NARS sminkterméke, számos hollywoodi sztár és neves divatmagazin szépség rovatának szerkesztőinek lapul a táskájában egy pirosító.
Ez volt a pletyka, ami egyben a legeslegjobb marketing, elvégre ki nem szeretné ugyanazzal a termékkel sminkelni magát, mint valamelyik  kedvenc világsztárja, megkapni azt az érzést, hogy ő sem használ mást, ettől jobbat, drágábbat noha megtehetné, de lássuk a tényeket.
A márkát 1994-ben Francois Nars  francia sminkmester alapította, hasonlóképpen Bobbi Brown-hoz egy 10 darabból álló rúzs kollekcióval kezdett, aminek nagy sikere lett, egészen 2000-ig önálló cégként működött mígnem felvásárolta a Shiseido vállalat.
Leghíresebb termékük az "Orgasm" elnevezésű arcpirosító. Nagy színválasztékban találhatunk arcpirosítókat, igaz a legtöbbjük csillámos de remekül megkomponált színekben, jelenleg 23 szín van a webshopjukban, selymes textúra, gazdag pigmentáltság, remekül eldolgozhatóság, nem marad foltos és tartós, a jellemzőik.
Hatalmas színválasztékkal rendelkezik  a duó szemhéjfestékekből, ebből 69 darab van a webshopjukban, ami között mindenki találhat  megfelelőt a világos színektől a legsötétebbekig, ezek legszembetűnőbb minőségi tulajdonsága a nagyon finom selymes textúra, szinte már krémes, tartósságuk jó, de bevallom én még por állagú szemfestékkel nem találkoztam, ami alapozó nélkül 3-4 óránál tovább változatlan maradt volna.
A csomagolását is nagyon szeretem,  a matt, gumi tapintású műanyagborítást, könnyen nyitható de jól záródik, apró de lényeges dolgok mert ez adja meg a pluszt, természetesen a minőség után, amiért ragaszkodni fogunk hozzá.
És természetesen a jól megtervezett, mindenható marketingnek is nagy szerepe van az elért sikerben.

A Blush Bronzer Trio csomagolása különbözik a szokásos csomagolástól, ez fekete farmeranyag szerű cipzáras ruhát kapott.





A színek közelebbről :





Szeretem, igaz eddig csak 1x használtam, de már a swatch-ok készítésénél látszik a textúra, a minősége. Azoknak ajánlom akik szeretik a fényes sminkcuccokat, nem csillog, fényes.
A legjobban, valószínűleg a  bronzosítót fogom kihasználni.

Mivel tegnap időmilliomos voltam, készítettem egy pár hajmersztő sminkecskét ( nem mondtam még le az aranyszínű szemfestékről, így megint ezzel próbálkoztam) mondjuk ez nekem könnyen megy, mivel ha átlagosat szeretnék készíteni, néha akkor is meredek :D
Az elpazarolt termékek


14.30-kor sem tudtam vaku nélkül fotózni
  Visszatérve a címhez, a fentebb bemutatott kis palettát  csak a narscosmetics.eu oldalán találtam meg, 49 Euróért. 
Nem olcsó, ez tény, de így 3 terméket próbálhatok ki egyszerre és minőségi darab.
Én mindenképp ajánlom, amikor lehetőség van rá, egy pirosítót érdemes beszerezni és utána , itt a pofikönyvön lévő  játék nyertesének neve hoskó judit, eldöntheted lesz-e folytatás. Nálam lesz, azaz már úton van.
Színmintákat itt , itt , a mi lányainknál pedig itt és itt  találhattok. 
A pirosítók legolcsóbban a Hqhair.com oldalán, 20,5 Font (kb 7200 Ft.) kaphatóak.

Mivel a kari ajándékom, Nars sminkcuccokból állt, még sok Nars terméket fogok bemutatni az elkövetkező napokban, lesznek szájfények,  pirosítók és még egy limitált paletta.


Kedvenc arcpirosítód neve és árnyalata ?
Milyen eddig nem használt árnyalatot szeretnél kipróbálni ?


GRATULÁLOK A NYERTESNEK ! 
A címem a profilnál találod :)



25 megjegyzés:

  1. szerintem az a korallos rúzs iszonyúan jó, ha lágyabban kened fel, szerintem simán hordható. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett ez a poszt, a piros rúzs tényleg vad, de a másik kettő jól áll. Nagyon szép színe van a pirosítónak. Egy Nars Orgasm-ot én is szívesen hordanék a táskámban. Talán majd egyszer. :)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Az első 2 rúzs nekem tetszik :P
    Az arcpirosítóm nekem mindig az adott színű rúzsom, halványan...:-)
    Gratulálok Hoskó Juditnak a nyereményéhez!:-)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett ez a smink :) szerintem jól áll az összes rúzzsal, nyugodtan menj ki vele az utcára :) nekem nagyon tetszik az a rúzs.

    VálaszTörlés
  5. Nekem is nagy vágyam egy NARS pirosító, de aztán valahogy mindig sajnálom rá a pénzt és inkább több, de olcsóbb dologra költöm. Ma pl. a Douglasban beszereztem pár Bourjois sminkcuccot, én ezt a márkát imádom. :)) Na és persze benéztem jópár ruhaüzletbe, szuper leárazások vannak a H&M-ben, Promodban!

    VálaszTörlés
  6. jók a sminkek, nagyon tetszenek mind *.*
    és az orgasm piri meg nagyonszép :O

    ...de azt a szívdobogást, ahogy olvastam és olvastam a cikket, még nem értem a végére, semmi utalás a nyertesre, és úgy köszöntél be, hogy szia MIA lányok... úristen :D de aztán nem sajna :/
    majd legközelebb :)

    VálaszTörlés
  7. hát igen,az Orgasm pirosítónak eszméletlen szép színe van :) Sminkek közül pedig a 2. variációnál használt rúzs természetes fényben szuper, a benti képen viszont tényleg kicsit sok, túl narancsos.

    VálaszTörlés
  8. gratu a szerencsésnek! ;) az én kedvencem most a Clarins Coral-ja (vagyis a 40-es számú), immmádom. diszkrét de mégis látszik, igazi téli, nem feltűnő darab. csak bírhatná jobban, igaz vagy "csupasz" bőrre kenem, vagy max. hidratáló krémezek előtte. de így is nagyon szívemcsücske, épp ma reggel néztem, h már teljesen eltűnt a pirosító felső rétegeibe nyomott márkanév elhelyezés ill. már kezd "gödör" kialakulni benne, szóval fogy (mondjuk ezt a példányt csak 3-4 hete használom, szóval még pár hónapig ki kell bírnia, különben morci leszek:)! :)
    és a kedvenc highlighterem is tőlük van, a 25-ös, Desert blonde, az talán méginkább tökély (mondjuk hightlighterből csak 2-3 félét próbáltam még életemben, de ennél jobb szerintem nincs:))

    VálaszTörlés
  9. nekem nagyon tetszik most itt a képeiden a pirosító és a bronzosító, ugye a fehéres szín nem lehet egy nagy szám egyik palettában sem, így arról nem beszélek, de a másik kettő nagyon jó. Azt hiszem van egy pirosító-bronzosító duója is a Nars-nak, nem tudom h abban a Laguna van-e vagy vmi más, de nekem az rémlik, hogy neked meg volt már az Orgasm nem? vagy pont a duo? Jaj régen volt, majd rákeresek inkább :D Kétszer azért nem venném meg, viszont nagyon jó kis színek ezek, az biztos :) Amúgy engem sosem zavar ha csillog a pirosítóm, sőt! :D

    VálaszTörlés
  10. jah és szerintem a sötét rúzs sem illik hozzád, az első talán a legjobb, de annál is van sokkal szebb (pasztellebb, nude-osabb jellegűd), én azokra szavazok! ;)

    VálaszTörlés
  11. Viki:) örülök, hogy tényleg olvasol :D
    A Super Orgasm volt meg, de az eper nagyságú csillámot tartalmazott, szép de mindennapi használatra nem alkalmas és mivel megrendeltem ezt a Super változatot elcseréltem egy bloggerinával.
    És a fehérrel tényleg nem tudok még mit kezdeni.
    A narscosmetic.eu oldalon vannak csak duo arcpirosítók. És ha jól emlékszem van Orgasm/Laguna kombináció.

    dyna:) egyetértek veled a rúzsszíneket illetően :)

    Lányok :) látom tetszik a Nars pirosító ezért Húsvét előtt lesz vele nyereményjáték, addig még lesz 4-5 színem (nem tudom mikor ér már ide!) és majd szavazhattok melyik szín legyen a nyereménytárgy ;)

    VálaszTörlés
  12. nekem a legelső tetszik a legjobban *-* és az nagyon is jól áll! :) És a Nars trioooo nagyon tetszik :$ én is elfogadnám:D

    A kedvenc pirosítóm most egy MUA :)

    VálaszTörlés
  13. Pofikönyv :)))) Hát ezen szakadtam a nevetéstől! Még mindig imádom a humorod :) A híres Orgasm árnyalat nekem is nagyon tetszik, viszont a fehérrel/Albatross/ bevallom én nem tudnék mit kezdeni.... A 3. arany-smink verzió szintén nagyon bejön, ezzel a sötét rúzzsal igazi karácsonyi hangulatú! Gratulálok a nyertesnek!

    VálaszTörlés
  14. A pirosítókkal kapcsolatos kérdésre válaszolva az abszolút kedvenc: L'oreal Accord Parfait pirosító!
    Ill. mivel ahogy változnak az évszakok úgy változik a bőröm árnyalata is, így beszereztem több különböző árnyalatú Essence Silky Touck pirosítót/bronzosítót is :) Nagyon olcsó, és nekem beváltak!

    VálaszTörlés
  15. Itt vagyok, csak a Fb-on Zoya és China Glaze lakkok után nyomozok a lányok segítségével.

    Már unom a régi lakkjaim, viccelek, valami narancsos barackot és zöld alma színűt keresek, valamint még soha nem volt durván hologramos lakkom, ideje lenne egyet beszerezni :D

    VálaszTörlés
  16. igen utána rákerestem a blogon és láttam, hogy az másik árnyalat volt. Ez nekem is jobban tetszik, mint a Super :)
    Még szép, hogy olvaslak :D

    VálaszTörlés
  17. Nem rossz a Nars pirosítója, de annyira nem dobogtatta meg a szívem.
    Jelenlegi kedvencem Bobbi Brown : Bahama brown pirosítója. Na nem vagyok ennyire márka mániás, mert a másik nagy kedvencem egy Oriflame Classic rose árnyalatú gyönyörűséges pirosító.

    VálaszTörlés
  18. Bobbi Brown-tól még nem volt pirosítóm és nemhogy nem volt de még soha nem is nézegettem, de nem tudom miért ? :D
    Valami nagy palettát láttam a polcon 30 ezerért, de ilyen áron csak a félszemmel néztem oda, talán 6 pirosítót tartalmaz ?
    Legközelebb majd megnézem az önálló színeket:)

    VálaszTörlés
  19. Pedig olyan gyönyörűek a kis drágák :) Nagyon jól pigmentáltak, én már pár hónapja napi szinten használom , de még szinte nem is látszik, hogy fogyott volna belőle. Ami nagyon tetszik, hogy vannak olyan tartók, mint a Mac-nél. Négy kocka fér bele. Most azon agyalok, hogy kellene egy ilyen tartó, bele egy pirosító, egy alapszín szemhéjpúderből és valami két másik szép szín szemre. :)

    VálaszTörlés
  20. Szerintem is jobban illenek hozzád a kevésbé karakteres színű rúzsok/szájfények.Az utolsó szín ami harmonizál a szemhéjpúderrel,de hozzád sokkknak tűnik,világosabb árnyalat jobban állna. :))
    Az Orgasm szép árnyalatú,én a Benefit Coralista pirosítóját használom a leggyakrabban.

    VálaszTörlés
  21. Szerencsés vagy, hogy ezt mondhatod a magadénak!:)

    VálaszTörlés
  22. Jaaaaj már, ne szerénykedj, hogy hogy sminkeled magad. Igazán jól áll neked pláne az aranyos árnyalat tetszik az utolsó képen a szemeden... és tényleg a természetesebb színek mennek a stílusodhoz szerintem a rúzsokból.
    Nekem Nars Orgasm pirosítóm van, és imádom mióta a lányomtól ezt kértem ajándékba, egy Prágai Sephorából, ott is elég húzós volt az ára, de ami jó az jó...

    VálaszTörlés