2011. szeptember 8., csütörtök

Too Faced striptíz 2. rész

Sziasztok!

Végre itt vagyok!

 Folytatom a tegnap félbemaradt Too Faced swatchokat ( jól írtam? )
Megdöbbentő, hogy a Chanel-en kívül is van sminktermék amitől elájulok, jaj nehogy komolyan vegyetek nem vagyok nagyképű ezt viccnek szántam mivel eddig azt gondoltam a Chanel a csúcs , de az ember egy életen át tanul. Azt is mondhatnám most kezd kinyílni a szemem az újdonságokra, a változásra. Már évekkel ezelőtt láttam a Benefit és TF márkákat külföldi parfümériákban de még csak feléjük sem néztem mivel nem ismertem és gyerekesnek tartottam a csomagolását is.Szóval hiába vagyok ennyi idős Tőletek tanulok :)
Benefitből már volt pár sminkcuccom de a  Too Faced szerintem sokkal jobb minőségű és árban egyformák.

Kezdjük az arcpirosítóval ami leírhatatlanul szép színű és még számomra is könnyű felvinni , eldolgozni ,hogy természetes hatású legyen .Valamint körülbelül 3 évet fiatalít rajtam ami 35 év felett megfizethetetlen :)



Nagyon jól pigmentált, könnyen , egyenletesen felvihető , finom textúrája van .Úgy emlékszem van még egy barackos árnyalata is. Kevés apró rózsaszínű csillámot is tartalmaz de hivalkodó.Csak dicsérni tudom !
Az árára nem emlékszem mert több mindent vásároltam de 6000 Ft . körül lehetett.


 A következő a csillámos pigment , a Glamour Dust  Nude színe, ebből 4 szín létezik van egy fehér rózsaszín csillámmal , fehér lilás-kék csillámmal és ha megöltök akkor sem tudom megmondani melyik a 4-ik szín talán sötétszürke? nem emlékszem :) Ebben bőven van lóméretű csillám is amit sajnálok mert hétköznapra kicsit sok de otthon szívesen viselem , mivel bulizni már rég nem járok :(


Az utolsó minden szempontból utolsó! Azt gondoltam olyan jó lesz az ajakalapozó is mint a szemhéjalapozója de ez pénzkidobás volt. Elsőnek nem vártam meg míg megszárad rákentem a rúzst és nagyon kiszárította a szám, másodjára vártam pár másodpercet de így sem szerettem , mintha egy filmréteget képezne a szájon , én hidratáló, puhítóhatásra vártam.
Azt gondolom erről nem maradhattok le így a Karácsonyi nyereményjátéknál egy Too Faced termék lesz az egyik nyeremény! Két okból is az első a nagyon jó minőség , a második , hogy  itthon nem kapható.

Jövő héten a Sephora saját krémeiről fogok írni ( hadd használjam még egy kicsit ) ami kellemes meglepetés az első napokban a hatásukat illetően.

3 megjegyzés:

  1. Tök jó a Too Faced pirosító csomagolása:)))
    a termék is szimpi így elsőre is, szép, finom színe van. Csak ugye először a csomagolást látjuk és az nagyon bejön nekem:)

    VálaszTörlés
  2. Ennél nőcisebb csomagolása kevés márkának van, szinte kötelezőnek érzi egy nő, hogy legyen egy ilyen Too Faced szépsége.Engem a csillámos pigment fogott meg igazán, valami csodaszép :OO

    VálaszTörlés
  3. Ez a csillámos pigment nagyon tetszik!!!

    VálaszTörlés