2011. szeptember 16., péntek

Nem bírok magammal avagy sminkecske 6.

Sziasztok!

Sajnos nem bírok magammal ami a vásárlást illeti , most és itt megfogadom egyetlen -egy sminkcuccot nem veszek a névnapomig (még szerencse , hogy novemberben van).

 Ezek az állandó akciók  a hibásak nem én , én egy ártatlan áldozat vagyok akit elcsábít az a -20% kedvezmény ,az a kis alaptomos csábító mínuszjel utána a két számjeggyel maga után ellenállhatatlan.
Következzenek azok a dolgok ami miatt a családom le mond a normális hétvégi ebédről és helyette valami könnyű,rizses.zöldséges valamit fog enni ,természetesen annak tudatában ,hogy néha kell húsmentes nap meg az egészséges életmód jelszava alatt fog futni az egész nem az én gyengeségem miatt:)
Jegyzőkönyv: Westend  Marionnaud 11óra 20 perc belépek az üzletbe előre megfontolt szándékkal a Shiseido standja felé veszem az irányt , megközelítés céltárgya az oly sokat magasztalt új Perfect Foundation Brush. Még kézbe sem kell vennem tudom ő már velem jön elég csak ránéznem :) Mivel a -20% kedvezmény felett van egy beváltható csekkem a Marionnaudtól az ecseten kívül muszáj vennem mást is de mit is ? Megvan ! a Chanel Illusion D' Ombre egy színét.És most jön az újabb nehéz döntés a 81-es Fantasme vagy a 84-es Épatant, annyira szép mind kettő és megint hallom a könyörgésüket "én kellek neked " legalább 90 másodperc gondolkodás után bevillan a nevezetes "-20%" és újabb elgyengülés után mind kettőt kérem .
Nos lassan lyukas cipőben járok de van újabb 2 szemhéjfestékem ami gyönyörű ezért ha kifestem a szemem már kinézi a cipőmet ? :D
És most kivételesen gyönyörű, boldog képek következnek.






A múltkór jól lehordtam -sajnos hamar robbanok- de ma kellemes volt a vásárlása Marionnaud-ban , hozzáértő, segítőkész eladó + minták amit jövőhéten felajánlok tesztelésre is.
Szoktatok ilyen őrültségeket csinálni, hogy az akció miatt vesztek olyasmit amire nincs is szükségetek?Kinek mi volt a legnagyobb "csábítás"egy-egy akció során ?


Ui.: És a" hab a tortán", hogy ma találkoztam egy nagyon kedves , közvetlen " kolléganővel" aki a MAC  MAC Me Over sminkelésén vett részt, sajnos nem tudtam megvárni de pár perc beszélgetés után nagyon szimpatikusnak ismertem meg :)
Ha kíváncsiak vagytok ki Ő, katt ide:)

15 megjegyzés:

  1. Epp ezt fogadtam meg a napokban en is. Az en nevnapom is novemberben van:-D
    Annyira jo bejegyzeseket olvasok termekekrol, hogy nem birtam ellenallni jo par termeknek. Banni nem banom, mert csodajo cuccokra tettem szert. A csaladi kassza banja egyedul:-(

    Jo a smink, szepen mosolyogsz is rajta. Nagy piros pont!

    VálaszTörlés
  2. Hogy Neked mennyire igazad van Poppy ! :)
    Már alig várom ,hogy sete-suta képességeimmel kipróbáljam az ecsetet.Angol nyelvű blogban (Cafe Makeup vagy The Beauty Look Book , mindkettő eszméletlenül jó) olvastam spórolni is lehet az alapozó mennyiségén ezzel ha az ecsettel visszük fel, így hát végül is takarékoskodtam ami plusz pont ;)

    VálaszTörlés
  3. Hihihh :) Sajnos velem is előfordul, hogy így vásárolok, de mostanában egész jól sikerült lebeszélnem magam róla
    Gyönyörű dolgokat vettél! *-*

    VálaszTörlés
  4. jaj de jól áll! :) szuper dolgokat vettél és hát..."néha" sajnos elcsábul az ember lánya egy-egy akció miatt :D

    VálaszTörlés
  5. haha mindig olyan jókat derülök a posztjaidon :D
    A termékek fantasztikusak, imádom őket! Mondjuk nekem a 20% kedvezmény nem elég, több kell, hogy elcsábuljak, mondjuk 50% :p Itt a Sephorában mindig minden termékre adnak 20%-ot, de az engem nem mozgat meg. :p

    VálaszTörlés
  6. Helló! Szerintem egyformák vagyunk. szerinted sikerült üres kézzel eljönnöm a sminkelésről. Pedig még kedvezmény sem volt :))) A képeket nemsokára felteszem a blogra.

    VálaszTörlés
  7. VS ! hol lehet 50% kedvezményt kapni?
    Mert egyből csomagolok és utazom :D

    VálaszTörlés
  8. Viki ! már nagyon vártalak :)))
    Épp a blogodat néztem van -e már kép , sajnos nem tudtam maradni a kisebbik fiam nem vitt kulcsot és az edzőcuccai itthon maradtak , sietnem kellet haza:( , de mielőtt eljöttem még Rád néztem épp a szemhéjad festették:)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szuper dolgokat vettél :) Tetszik a smink, szépen ki van emelve a szemed!!!

    VálaszTörlés
  10. Oh igen, mindig azzal áltatom magam én is, hogy az akciók a hibásak. Szinte üvöltenek utánam a szebbnél-szebb cuccok.:D Nagyon szépséges dolgokat vettél, nagyon szép a smink.:)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  11. Szuper dolgokat vettél! Ne legyen bűntudatod! Keress indokokat,hogy miért érdemelted meg! :D (pl.: jajj, múlt héten is mennyit kellett vasalnom, jól sikerültek a főztjeim stb.) :D:D Biztos megérdemled :)

    VálaszTörlés
  12. Hát nem tudom képek mikor lesznek, mert a gépünk miután feltöltöttem a képeket beadta az unalmast. MOst imádkozom, hogy az adatok ne vesszenek el a gépről, mindet újra kell rajta telepíteni. :((((

    VálaszTörlés
  13. A FB-ra este feldobtam egy képet, valahogy úgy néztem ki.

    VálaszTörlés