2011. szeptember 2., péntek

IsaDora szemhéjfestékek

  Sziasztok !

Mióta elkezdtem blogot írni betegesen vonzódom a szemhéjfestékek után, mivel használni nem igazán tudom, így még nagyobb örültségnek tűnik. ez van.

 És ez semmit sem változtat a vonzódásomon abban bízok egyszer ráérzek és nekem is sikerülni fog egy rendes szemhéjsmink, tudjátok milyenre gondolok ami füstös ,színátmenetes,fényes és gyönyörű :)
Ezért míg mások értékpapírokba, aranyba fektetik a pénzüket ,esetleg tőzsdéznek én szemhéjfestékekbe fektetem  a pénzem :D
Következzenek az aktuális gyönyörűségeim:




Természetes fénynél
Vakúval
A képek nem igazán adják vissza a színek szépségét.És sajnos otthon hagytam őket -a képek 2 hete készültek- így még nehezebb írni róluk.
Érdekes a festék nagyon kemény és láthatjátok a dobozán mennyire porlik az ecsettől, viszont simán felvihető nem száll szanaszét.
Jól pigmentált és tartós.
Nagyon szépek az őszi kollekció körömlakkjai , az egyik hasonlít a Chanel új lakkjához zöldes-arany.
A szemhéjfestékből 3 mini palettajelent meg de a 3.-ik már 2 héttel ezelőtt elfogyott, az világosabb színeket tartalmazott.


Nos kedves lányok most is tippeket várok ( pl. 4-es szemhéj,1-es szemöldök alá stb ) segítsetek, hogy ne a "nagy dobozban" végezzék ők is. ( a nagy doboz  használaton kívüli sminkcuccok elfekvője).



13 megjegyzés:

  1. Huu...valoban gyonyoruek!! Ilyen kell nekem is.

    VálaszTörlés
  2. én pl a 4-est szemhéjra,az 5 vagy 6-ost külső V-be és az 1-t szemöldök alá:)

    VálaszTörlés
  3. amúgy szivesen szét néznék abban az elfekvős dobozkádban:)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is van :) És imádom gyönyörűek a színek. Már első találkozásunk szerelemmel végződött :) Azt a 4000 Ft-ot megérte véleményem szerint :)

    VálaszTörlés
  5. Ms.Xixin köszi a tippet kifogom próbálni ígérem de nekem valahogy nincsen külső V-ém, már egyszer kerestem :D de csak egy kis kört tudtam "festeni" amitől borzalmasan néztem ki:(
    De nem adom fel!

    VálaszTörlés
  6. A Forest jobban meggyőzött, a gyengéim ezek a színek, és az a csillogás :O Egyik szemhéjpúderemnél sem tapasztaltam ilyet. Ha kicsit olcsóbb lenne megvenném az összeset! :D Kezd nagyon tetszeni ez az Isadora. Egyre veszélyesebb bemennem a Douglasba, mostanába soha nem jövök ki üres kézzel :D

    VálaszTörlés
  7. akkor próbáld meg úgy ahogy Kriszti csinálja(Forum Shops)

    VálaszTörlés
  8. Még nem láttam a Kriszti módszerét de rohanok megkeresni,
    Köszi még egyszer MX :)

    VálaszTörlés