2012. november 28., szerda

Estéé Lauder karácsonyi ajándékszettek

Sziasztok!     Az Estée Lauder karácsonyi ajándékszettekről már írtam régebben, most kiegészíteném árakkal is a bőséges választékot.19.600 Ft.
 Valószínűleg ezek a szettek lesznek a legsikeresebbek, 3 színösszeállításban kaphatóak. A póén és a realitás kedvéért kiszámoltam az árát sertés karaj és főző olajban is, karajban  számolva 12,2 kg, olajban 35 l..
16.200 Ft.
Egy rúzs ára 8.300, szájfény 7.700 Ft.-ba kerül . 200 Ft.-ért, amennyivel többe kerül a szett, ajándék a   neszesszer és a szájceruza.
10.200 Ft.
 Szempillaspirál 9.900 Ft.-ba kerül, 300 forint különbséget megér a szemhéjfesték, korrektor, szemceruza.
12.200 Ft-
Egy normál méretű körömlakk 6.100 Ft-ba kerül. Gondolom a szett mini lakkokat tartalmaz, ezt drágának találom, 3050 Ft./ db áron.

Ez nem a teljes választék, csak azokat mutattam meg amiről találtam árakat.
Rengeteg parfümszett is megjelent, ahol általában egy testápoló az ajándék, vagyis ugyanannyiért mint a parfüm önmagába kerülne egy szép dobozban egy 100 ml körüli testápoló van pluszban.
Törzsvásárlói kártyával -10% kedvezmény jön le az árakból.

Azt viszont nem tudom milyen feltételek mellet állítják ki a törzsvásárlói kártyákat, nekem nagyon rég megvan , de mostanában változás volt , szerintem könnyebb igényelni, nincs horribilis vásárlási feltétele mint régebben volt. 

10 megjegyzés:

 1. A 3. szett nagyon megéri, ezen elgondolkodom...
  Karajban és olajban is kiszámoltad, hát ez kész :D :) :) :) :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem az első nagy szett jön be legjobban, a nesszeszeresek közül pedig a kék-zöld színű nesszeszeres csomi (A tartalma miatt.).

  VálaszTörlés
 3. a törzsvásárlói kártyát nekem az első (!) vásárlásnál kiállították. nem tudom, hogy figyeltek-e valamilyen limitet, de sztem kb. 10-15 ezerért vásároltam, már nem emlékszem pontosan.

  VálaszTörlés

 4. Régen 100 ezer forintos vásárlás felett lehettet igényelni a törzsvásárlói kártyát, nem egy összegben kellet elérni. de csak e felett állították ki.

  VálaszTörlés
 5. nekem az első csomag tetszik a legjobban :) ez is olyan, hogy illat mellé lehet megvásárolni, vagy ezt önmagában is? estéé lauderhez még nem volt szerencsém, nekem a MAC vált be a legjobban, eddig a mellől nem tágítottam. egy olyan kérdésem lenne még, hogy minőségileg inkább EL vagy MAC a nyerő szerinted?

  VálaszTörlés

 6. @Dóri: ezek önállóan vásárolhatóak meg, az a koffer semmire sem jó, én már 2x beleestem de soha többet.
  Az E.L. sminkcuccokat csak ilyenkor szoktam venni a neszesszer miatt, nem igazán használom de szerintem a rúzsok jobbak, a szemhéjfestékek is szépek, selymes a textúrájuk, a MAC a tartósságra helyezi a hangsúlyt és nem az ápolóhatásuk az elsődleges, mazsolázgatni, próbálgatni kell a tesztereket, én ezt javaslom.

  Januárban készítek egy bejegyzést melyik márkából mit szeretek :)

  VálaszTörlés
 7. Szia!
  Szerintem a lakkos csomag teljes méretű lakkokat tartalmaz.

  VálaszTörlés

 8. Még nem láttam a szetteket, holnap nézem meg, de nagy a valószínűsége, hogy mini lakkok.

  VálaszTörlés
 9. Köszönöm a gyors választ :) a Douglasban eddig mindig elsétáltam a pultjuk előtt, mostantól szemügyre veszem őket is

  VálaszTörlés
 10. En most tudtam meg hogy 18 000ft-os vásárlás utan lehet törzsvásárlói kártyát kapni!

  VálaszTörlés