2011. szeptember 12., hétfő

Táska és cipő

 Sziasztok !

Már nem nagyon merek bejegyzést írni mióta ígérgetem az  " iskolakezdési vigaszcsomag" játékot ,de ha minden igaz holnap már megtudom venni a termékeket. Pesten hol láttatok még árusítani Miss Rose termékeket ?

Ez a szerkó a féltve őrzött úgy nevezett "ünneplős cuccom" ( a fiaim nevezték így az öltönyeiket még picik voltak). Jó pár évvel ezelőtt  Olaszországban vettem egy nyaralás alkalmával , nagyon el voltam tőle ájulva, kerestem és gerjesztettem az alkalmakat (vendéglős ebédek, vacsorák) csak hogy hordhassam. Egyszerűen tökéletes és örök darabok vagyis nagyon remélem. A  cipő nagyon kényelmes a táska nagyon praktikus csak kinyitom és látom mi hol van.És nagyon jó az összhatás.Törvény kellene előírja , hogy cipőt csak hozzá illő táskával együtt szabadjon árusítani , természetesen a cipő árában :)


Nagyon nehéz vakúval feketét fotózni :(Itt jó a szín de nem látszik a fazon :(Nem igazán sikerül visszaadni a tökéletességüket :(
Minden cipős, táskás fotóm olyan rosszul sikerül mintha kukából szedném  ki őket.Kinek mi a kedvenc darabja ?

 5 megjegyzés:

 1. Szintén nagyok tetszik:)
  egy tipp próbáld meg a cipőt a lábadon lefotózni úgy jobban látszik a fazon,táskára nincs ötletem:'(

  VálaszTörlés
 2. Köszi csajok :)
  Féltem senkinek nem fog tetszeni , mikor vettem direkt klasszikusabb darabot választottam és nem mostanában vettem.
  De olyan nehéz volt annyi gyönyörűség közül amit a Guccinál láttam választani !
  Rég volt talán igaz sem volt.

  VálaszTörlés
 3. En epp az ilyen klasszikus, orok darabokat szeretem! Sose megy ki a divatbol, barmikor fel lehet venni, orokke elegans benne az ember! Ezek a cuccok garantaltan meg 100 ev mulva is hordhato darabok lesznek! Nagyon jo izlesed van! nem csalodtam benned;-)

  VálaszTörlés