2017. április 16., vasárnap

Újoncok 2017

Sziasztok!

Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok!



     Nagyon-nagyon rég nem jelentkeztem.Nagyon fura újra belépni a bloggerbe, képeket készíteni, írni.
    Eget rengető újdonságokat nem tudok mutatni. Összeszedtem pár darabot amit idén vásároltam.

Az az igazság, hogy időhiány miatt nem nézegetek bloggokat, inkább a márkák és webshopok Fb oldalát figyelem milyen újdonságok érkeznek, ezekből szoktam néha mazsolázni.
Nagy ritkán vásárolok lakkokat, mivel sokszor a megkopott körömlakkot nincs erőm lemosni annyira fáradt vagyok esténkén, nem hogy "bűvészkedni" nyomdázni vagy hasonló csodálatos dolgokba belekezdeni.


Nézzük a lakkokat:
*PEONY :D

meseszép!

Neonszínek:


Kedvencek:





Kedvencek 2:



Különleges:




Üvegbe zárt galaxisok:



Édes kis semmiségek:


A körömnyomdás cuccokat még nem próbáltam, pedig a Moyra fóliás nyomdázólakkja nagyon érdekel, megnéztem egy videót róla hogyan használható.....
A körömerősítők semmire sem jók, sajnos. Az ÜNT lehúzhatós alaplakk nagy csalódás, pár óra után elkezdett lepattogzani az a glitteres lakk ami fedőlakkal 2 napig simán bírja.
Más termékek viszont jobban érdekelnek, párat feldobtam a vasalódeszkára pár képben bemutatni.
Nagyon-nagyon elégedett vagyok a Magister arckrémekkel, más termékeket is vásároltam a márkából, de a képen láthatóak azok amiket folyamatosan, naponta használok több hete.
A NATURKENCE webshopról már évekkel ezelőtt írtam, pár hete véletlenül, kaktuszfüge olajat keresve bukkantam rá úja. A kínálat mesés, a minőség csúcskategória! Saját részre szeretnék arckrémet készíteni, de ebből soha semmi nem lesz, nincs időm utána olvasni, recepteket keresni, elkészíteni....
Egy kis méregtelenítés, közérzetjavító kúra reményében. Nemrég, 2-3 hete kezdtem inni a Puridrent és a kollagénes kütyüt, semmi változást nem érzek egyenlőre, Egy-egy kúra minimum 60 nap (3 palack fajtánként). Viszont sok webshopban most akciós 2690-4000 Ft között van az áruk, míg bioboltokban egységesen 5490 Ft.-ért láttam.

Kényelmes cuccok, minden pénzt megérnek! Ajánlom a NIKE hivatalos EU webshopját -magyar nyelven!-, ahol nagyon gyakran szuper 1-2 napos akciók vannak. 50 Euró felett a szállítás ingyenes és az utolsó rendelésem 2 nap alatt megérkezett.

Igen, ez az én kis kedvencem, Glamour napi egyetlen zsákmányom.Gigantikus, felveszem és más szemmel látom a világot, minden annyira alacsonyan van....:D
Bizonyára sokat nem fogom hordani, munkába menet nem éri meg felvenni, az udvaron beülök a kocsiba, az üzlet előtt kiszállok. DE, ott lesznek a vasárnapok mikor legalább 4-5 óra szabadidőm van és vásárolgatni megyek nagy ritkán.





5 megjegyzés: