2015. március 15., vasárnap

piCture pOlish - Cherish, Bohemian, Karma és Pharaoh

Sziasztok!
      A piCture pOlish új színei nagyon szépek, de azt hiszem ehhez már hozzászoktunk.
A négy új árnyalat közül kettő, két híres orosz bloggerina  alkotása. A Karma kedvenc blogerrem, Sveta Sanders műve, akinek a blogján  gyönyörű lakkokat, kreatív, egyedi, fantáziadús lakkozásokat láthatunk. A Karma egy sötét lila zselés alapú körömlakk amit a holo mikro pelyhek bolondítanak meg, tesznek különlegessé., jelenleg nem tetszenek a sötét lila színek, emiatt a polcon maradt, de ez a szín megéri az árát.
A Cheris, Anna Gorelova elképzelése, őt már ismerhetjük a Dance Legend körömlakkok révén, a márkán belül saját körömlakk kollekciói vannak. Nos, a négy szín közül ez az egyetlen amit nem vennék meg. Az alap krémes szín, gyönyörű  krémes nude színeim vannak Zoya körömlakkokból és rengeteg holo fedőlakkom (pl PP Holiday) amivel szerintem szebb, látványosabb végeredményt érhetek el.
A másik két szín is nagyon szép, a világos arany, holo pelyhes Pharaoh szíven talált, ez a márka első aranyszíne (tudtommal), számomra picit világos, hasonló az Anna Gorelova Gold Fish színhez.
A Bohemian egy gyönyörű pink-korall duochrome szín, holo pelyhekkel.Hasonlóm van a Barry M .Meditaraean szín, igaz ez nem holo pelyhes, de a PP Holyday gyönyörűen emelné a Bohemian szintjére.
A rossz hír, mindegyik színből van nagyon hasonlóm, így csak egy színt vásároltam, de befotóztam gyorsan a színeket. A vakuval készült képeken a Karma és a Bohemian élethű, a Cheris és Pharaoh természetes fénynél valamival világosabb mint az itten képeken látható, viszont a ragyogásuk hasonló. :)



A körömlakkok megvásárolhatóak a Naillandnél.

16 megjegyzés:

  1. Tényleg szépek, nekem a Bohemian kivételével tetszik ez a kollekció. És Te meg is vetted valamelyiket?

    VálaszTörlés
  2. Én a Pharaoh-t vettem meg.
    Szép nagyon, délután ezt fogom felkenni és ha lesz időm holnap felteszem a blogra is. :)

    VálaszTörlés
  3. Annyira örülök hogy nem a Bohemian-t rendeltem meg, mert a képek alapján engem is nagyon emlékeztetett a Mediterranean-ra, ami megvan. Most megerősítettél, hogy tényleg így van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nagyon hasonló szín, végül melyiket választottad? :)

      Törlés
    2. A Karma-t :) Vacilláltam még a Cherish-en, de az annyira nem fogott meg. A Pharao-ban meg látok egy kicsi zöldes árnyalatot, lehet hogy beleképzelem, így azt nem mertem bevállalni.

      Törlés
  4. Nagy összegben mertem volna fogadni, hogy nálad a Pharaoh lesz a befutó, Erzsi! :)
    Hó elején befotóztam a Mediterraneant és a Holiday-t, mert a Bohemian első képeit meglátva nekem is azonnal ez a párosítás ugrott be. Itt megnézhetetiek a képeket, ha érdekel:
    http://www.nailpolisheaven.blogspot.hu/2015/03/barry-m-mediterranean-picture-polish.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. IG-n is írták, tutira tudták, h ezt választom. :D
      Az igazság az, ha nincs a Barry M Mediteraean akkor a Bohemiant vettem volna meg, ha csak egy lakkot választhatok.
      Most kentem fel, épp szárad a Pharaoh és megdöbbentően szép, délelőtt mikor swach stickre kentem azt hittem blogsale lesz a vége, túlvilágosnak láttam, de a körmeimen már nagyon-nagyon tetszik.

      Láttam a bjegyzést, akik még ne nézték meg ajánlom, érdemes. :)

      Törlés
  5. Gyönyörűek a képeid, imádom őket, de ezek a lakkok nem mozdítottak meg. Nem az én árnyalataim. Talán még a Karma, ami esetleg szóba jöhetne, de egyszerűen nem találok benne semmi extrát. Lehet, az én hibám, de így voltam/vagyok az Escapadessel. Megvettem, mert tetszett képen, de még egyszer sem kentem fel, mert élőben csalódás volt számomra Most szabadulnék tőle, de senkinek sem kell :D

    VálaszTörlés
  6. Megértem, ha nem kedveled a hasonló színeket akkor természetes, hogy hidegen hagynak. Az Escapadesel én is hasonló viszonyba vagyok, még nem akarok túladni rajta, próbálom megszeretni, felkenve csak az ultra fényes finishe tetszett :D

    VálaszTörlés
  7. Nekem a Cherish-re fáj a fogam, a Karma is nagyon tetszik, de ha már választani kellene akkor inkább a Cherish mert ehhez hasonló árnyalatom egyáltalán nincs... Aztán majd meglátjuk, annak idején a Lakodom is nagy szerelem volt, de végül nem vettem meg. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szép-szép a Cherish, de nem tudom eldönteni, h megéri-e az árát. Pedig szeretem a bézs, nude árnylatokat.
      Én megvettem a Lakodom színt és talán 2x használtam, elsőnek tetszett ás blogokon de a körmeimen már nem.
      Mondjuk ha nincs hasonlód akkor áldásom rá. :D

      Törlés
  8. Nem, egyik sem jön be. Naaagy szerencsémre :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Átmenetileg, mert az újdonságok folyamatosan jönnek. :D

      Törlés
  9. Miért kell kínozni?! :D Pharaoh már csak a neve miatt is KELL, de hát a színe :o Ilyen lehet a sivatag a piramisok mellett a reggeli nap fényében...<3

    VálaszTörlés
  10. Love this! ♥
    You are making me jealous, pretty!

    adoorablee.blogspot.com

    VálaszTörlés