2015. március 23., hétfő

El Corazon - Shimmer No 423/17 fehér körömlakk

Sziasztok!
   Ma egy fehér körömlakkal jelentkezem. Bizonyára mindenki "megkíván" néha  egy fehér körömlakkot.Egy fehér szín is lehet lenyűgöző, finis és textúra függvényétől
Ez az első darabom az El Corazon márkából.
Mindenképp egy szép fehéret szerettem volna, ez nem volt egyszerű, mivel ebben a sorozatban 6 darab fehér színesen irizáló finisű körömlakk  közül lehet választani.
kép forrássa
 Van zöldes, kékes, lilás, rózsaszínes, ezüstös fényű, természetesen az aranyfényű mellet döntöttem.

 Összehasonlítás más, a gyűjteményemben lévő fehér körömlakkal:A körömlakk állaga vékony, fedése gyenge, legalább 3 réteg szükséges. Száradási ideje kissé hosszadalmas, de a szín miatt elnéző vagyok, viszont ha nem tetszene, ez komoly, nagyon komoly hiba lenne. A tartósság viszont jó, akárcsak az ára.
A körömlakkot INNEN vásároltam, sok El Corazon körömlakk van még ami tetszik, így biztosan fogok még vásárolni ebből a márkából, méghozzá hamarosan.


16 megjegyzés:

 1. THESE ARE GORG, WILL BE GOOD FOR PARTY NAILS
  NEW POST : http://melodyjacob1.blogspot.com/

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű ez az El Corazon lakk, még egy leheletnyi arany nyomda rá és le se bírnád venni a szemed a kezedről :))))))))))

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép! Kár, hogy lassan szárad. Igen, egy arany nyomdával biztos csodás lenne! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ez az egy amiben gyenge, de vannak szép színei, szóval fogok még venni El Corazon körömlakkot. :)

   Törlés
 4. Nagyon tetszik, én magamnak biztosan rózsaszínes vagy lilás fénnyel választottam volna, de ez az arany is nagyon szép és különleges. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A rózsaszínesen én is gondolkodom, plusz a 423/ 1-12 számú körömlakkok rózsaszínalapszínek, azok között is van pár nagyon szép. :)

   Törlés
 5. Annyira nem vagyok arany imádó, de tudom, hogy te szereted, nem lepődtem meg a választáson. A PP fehérje is nagyon szép!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D
   Egy-két fehér körömlakk mindig jól jön, alapszín. :)

   Törlés
 6. Úúú gyönyörű! :) De a másik 3 is, amivel összehasonlítottad az!

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szépek tudnak lenne a fehérek is, ha megbolondítják egy kis extrával. :)

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szép, ha könyebben beszerezhető lenne biztos lecsapnék rá, mert szeretem ezeket a színeket! Ezt bizonyítja hogy a másik 3 amivel összehasonlítottad is megvan :)

  VálaszTörlés
 9. Nagyon szép színe van. Legközelebbi körömlakk ámokfutásomat a Hypnoticpolishnál rendezem, már egy csomó mindent kinéztem onnan, főleg El-Corazon-okat. Nagyon tetszik a márka, és csak jót olvastam róla a magyar blogokon. Bár ezért kár, hogy lassan szárad :(

  VálaszTörlés