2015. március 29., vasárnap

ILNP - FAME, FLOWER GIRL és LUNA (H)

Sziasztok!

    Az ILNP körömlakkmárka 2015-ös tavaszi kollekciójából szeretnék ma bemutatni 3 új, 3 gyönyörű színt.
Az ILNP  idei tavaszi kollekciókban 27! színnel debütált.
Vannak új színek, illetve a nagy sikerű multichrome pelyhes lakkok lettek megbolondítva egy kis holografikus csillámmal, aminek a végeredménye döbbenetesen jó.
Választáson az ezüstös holo Fame, a sápadt rózsaszín holografikus Flower Girl és a türkizkék-pink multichrome - holo pelyhes Luna elnevezésű körömlakkokra esett.
A minőségük hibátlan, a szépségük felülmúlhatatlan, jó választás volt.
Nem is írnék már többet, inkább mutatnám az új szépségeimet.
FAME: szerintem a kollekció legszebb színe. Tükörként borítja egy rétegben a körmöket,  amin finom szivárványfény szalad át minden kézmozdulatnál, iconikus szín lesz, ebben biztos vagyok. Hasonló színem a F.U.N Lacquer - Pay Day (H) körömlakk,  nekem az ILNP - Fame jobban tetszik.


vakuval készült kép


LUNA (H): az ILNP multichrom pelyhes körömlakkjai eddig is felértek egy kisebb csodával, ezt fejelték meg parányi holografikus mikro-csillámokkal, ennek köszönhetően napfényes időben lehetetlen rá nézni és befotózni. Egyszerüem csodálatos. Egy rétegben fedőlakként is szuper, 3 réteg kell ha önállóan szeretnénk használni. A szín türkizkéktől a lilás pinkig változik,  fénytől függően.Szerintem holo fedőlakkra vagy holo fedőlakkal borítva a régebbi multichrome lakkok is hasonlóak, nem érdemes ugyanabból a színből megvenni a holo változatot, ha egyszer időmilliomos leszek kipróbálom.

vakuval készült fotó



FLOWER GIRL esetében egy nagyon-nagyon világos holo rózsaszínről van szó, amire ha ránézünk az első gondolatunk az lehet, hogy az ördögnek kell egy ennyire világos szín, minek ez. Kell, nagyon is kell mert annyi finomság, könnyedség, báj van ebben az egyszerű kis  színben, hogy az megfogalmazhatatlan, nincs hozzá hasonlóm. A Picture Polish - Grace színe meg sem közelíti ezt a natúr szépséget, igaz az más típusú körömlakk, én a színre gondoltam.
A teljes fedéshez 3 réteg szükségeltetik, a lakk állaga nagyon vékony, pillanatok alatt szárad, száradás után kimagaslóan fényes marad.

vakuval készült kép


 Érdemes megnézni a kollekciókat, pár napon belül kaphatóak lesznek a Naillandnél. Én a márka webshopjából rendeltem, egy hozzám hasonlóan betegesen körömlakkfüggő csajjal (bocsi T. :D), akinek a blogján hamarosan 3 újabb színt láthattok majd.

Van kedvencetek  ezekből a kollekciókból ?



10 megjegyzés:

  1. A Fame csodálatos :) Még nem vagyok abban biztos,hogy melyiket fogom megvenni, de eddig ez vett le a legjobban a lábamról :)

    VálaszTörlés
  2. Fame, dettó! És most örülök, hogy a Payday H-nak ellenálltam. :)

    VálaszTörlés
  3. A Fame oltári jó, a többi is szuper!!!

    VálaszTörlés
  4. Előrendeltem a Fame-re és a Happily Ever After-re, hát már tűkön ülök, hogy megérkezzenek a Naillandbe :DD Pláne ezután a bejegyzés után :D Már bánom, hogy a Peri Me is nagyon tetszik, de még egyenlőre gondolkozom rajta. A holos pelyhesek viszont annyira nem fogtak meg, nem hiszem, hogy fogok belőlük venni, mint írtad te is, valószínűleg holos fedőlakkal talán hasonló hatást lehet elérni a sima ultrachrome pelyheseken. Persze mondom ezt most, aztán majd Lakkomlakkom Edina megbombáz minket a gyönyörű fotóival és lehet elcsábulok én is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na szóval, bánom, hogy a Peri Me-t nem rendeltem elő, mert az is tetszik. Ezt akartam volna írni :D

      Törlés
  5. Fame és Flower Girl odateremhetne a lakkos fiókomba! :D

    VálaszTörlés