2014. augusztus 20., szerda

STARRILY ECLIPSE - HOLOGRAMOS FEDŐLAKK

Sziasztok!

   Körömlakkokból rengeteg olyan fajta van még amit nem próbáltam, ilyen a pár hete vásárolt Starrily hologramos fedőlakk is. Aki kedveli a hologramos körömlakkokat, azoknak kötelező egy ilyen beszerzés!
Sok  márka kínál hasonló fedőlakkot, nekem ez az első. Minden színen látható, a leglátványosabb azonban a sötét színű körömlakkokon. Igaz a színt "elviszi", viszont ezért kárpótol a gyönyörű csillogás.

A Starrily - Eclipse  három rétegben használható körömlakként, nem látszik át, teljesen fed.
Összehasonlításhoz csak a Color Clu- Harp on It és a Nails Inc. hologramos mikrocsillámokat tartalmazó körömlakkokat találtam.
Kipróbáltam néhány nagyon régi körömmargarétán:

Kedveled a hologramos körömlakkokat?

9 megjegyzés:

  1. Én imádom a holo lakkokat! Jó lenne egy fedő is, hogy bármelyik színből holo-t tudjak varázsolni, de ez még kicsit várat magára.

    VálaszTörlés
  2. It certainly looks great as a topper! I've got OPI Paris Couture For Sure and the Dance Legend Holo Top Coat and these are both amazing polishes :-)

    VálaszTörlés
  3. Szép, de kicsit tényleg elviszi a színét. Ezért kár. A GG is ilyen, de talán kevésbé. Lényegtelen,anélkül nem tudok élni. :D

    Viszont azt hiszem, az utóbbi hetekben 10ből átlag 5-6 alkalommal elveszik,amit írok. Vagy csak én nem látom?

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik a lakk! Nincsen még holom, de majd egyszer szeretnék egyet. :) Pár éve a GGal ezüst holo lakkját akarta mindenki, amit lehetett használni fedőként is. :)

    VálaszTörlés
  5. @Melantha: többen írtak már, hogy nem jelenik meg a blogon a megjegyzésük, nem tudom mi lehet, megnéztem a bloggerben a sapm részt, de nem kerültek oda sem :(

    VálaszTörlés
  6. De kár, hogy ennyire tompítja a színt :-(
    A Bornpretty #1-es estében is ez a gond.
    Eddig a swatchok alapján a Dance Legend tűnik a befutónak, T.Andi fotóin elég jónak tűnt.

    VálaszTörlés
  7. Még mindig áll az ajánlatom, hogy a lakkjaid használatáért cserébe beköltözöm hozzátok, és ellátom a házimunkát... :D

    VálaszTörlés
  8. Kár, hogy ennyire elveszi a színt, ha valamivel tompább lenne az sokkal jobb lenne :)

    VálaszTörlés