2014. augusztus 25., hétfő

piCture pOlish: PANDORA, BETTE, GRACE, FOOL'S GOLD......

Sziasztok!
     Ma egy picit kirúgtam a hámból és vásároltam "pár" új és régebben kiszemelt piCture pOlish körömlakkot. Öt darab vadonatúj szín,  kettő régebbi kiadás, valamint egy-két kelléket.
Mivel ma későn értem haza, nem volt időm fényképezni, 8-10 perc alatt dobtam össze a mai bejegyzést, de, holnap folytatom  az új színek bemutatásával és szín összehasonlítással bemutatva az újoncokat.
Nagyon gyorson fogynak a PP körömlakkok a Nailland standjáról...szóval aki kinézett már színt, ne habozzon.

NailLand webshop

Melyik körömlakkról készüljön a holnapi blogbejegyzés?

19 megjegyzés:

 1. A Unicorn-t és a Sizzle-t végül nem vetted meg? Ők is ott voltak az előző képen. Nálam sajnos 4 volt a limit, de megvan a belga webshop, ahonnan rendelni lehet. :)

  VálaszTörlés
 2. @Flory: nem, az a négy darab volt kitéve és gyorsan lefotóztam.
  Én 3 színt néztem ki az új színekből és végül 5 lett, plusz két régi szín amire már régóta fentem a -fogam helyett- a körmeim :D
  Én nem veszek egy darabig semmit, mármint körömlakkot, míg meg nem jönnek az új Zoya színek, remélem nem hétvégén érkeznek, mert abból is 4-et már kinéztem képek alapján :D

  VálaszTörlés
 3. Grace, Grace, légyszi Grace! Ha nem is ő lesz az első, de az elsők között szeretném látni. :) Emellett a Pandora és a Fool's Gold tetszik nagyon. :) És az a paletta is érdekel. ;)

  VálaszTörlés
 4. Grace *-* legalább itt lássam amíg nekem nem lesz meg:D

  VálaszTörlés
 5. @M.: rendben, én is arra gondoltam, de a Blue Dog is nagyon szép, blogon nem is láttam még élethű képet róla, nehéz lesz befotózni:)

  VálaszTörlés
 6. Én a Pandorát és a Frostingot kentem fel azonnal, azóta is csak bámulom a körmeim, eddig még egy posztban sem láttam ilyen szépnek a Pandorát, mint amilyen valójában. :)

  VálaszTörlés
 7. Jaj, de irigykedek a Grace-ért :P Mikor felnéztem a Nailland honlapjára reménykedtem benne, hogy még tudok belőle rendelni, de a legközelebbi adagra lecsapok :P Szóval őt szeretném látni nagyon-nagyon ^^

  VálaszTörlés
 8. Csajok, a legszebb a Bette , Eyre, Grace, Pandora a körömpálcikákra kenve. :)
  Ma még nem mosom le a tegnapi manit, nagyon tetszik és még hibátlan (képet tettem fel a blog FB oldalára :D)

  VálaszTörlés
 9. Gyönyörűek, a Pandora-ra lennék a legkíváncsibb :)

  VálaszTörlés
 10. Some of these look really amazing! :-D

  VálaszTörlés
 11. A Blue Dog nagyon izgalmasnak tűnik!

  VálaszTörlés
 12. Már nincs GRACE a Nailland shopjában - szóval tényleg gyorsan fogynak :(

  VálaszTörlés
 13. gyönyörűek! sokat gondolkodtam, így a Grace elfogyott már, mire észbe kaptam, a Bette, meg az Eyre meg nem tetszett idáig, de egyre inkább úgy érzem, hogy őket is meg fogom venni előbb vagy utóbb :D

  VálaszTörlés
 14. @Zizitim: a Grace-el én is így voltam, nagyon világos szín, percekig nézegettem mire eldöntöttem, h megveszem, de nem bántam meg :)

  VálaszTörlés
 15. Áll. már úton van a köv. PP szállítmány :)

  VálaszTörlés
 16. Jajj de szépséges az összes :)

  VálaszTörlés