2014. augusztus 31., vasárnap

Napi köröm - Glitteres körömlakk nyomdázva

Sziasztok!
       Nagyon rég nem volt hasonló bejegyzés a blogon, nagyon rég nem körömnyomdáztam.
Szeretem ezt a díszítési formát, de az utóbbi hónapokba nem igazán volt rá időm, kedvem és hát körmöm. Valamelyik este viszont már nagyon hiányzott egy kis extra, így egy gyönyörű kép jutott eszembe inspirációként, egy olyan bloggerina alkotása, akinek a műveit nagyon szívesen nézegetem.

     Az ötletet az alábbi  kép adta, már nagyon rég kiszerettem volna próbálni. A Deborah Lippmann - Glitter And By Gay glitteres körömlakk megvan jó ideje , sokat is használtam (itt írtam róla, épp 1 éve). A nyomdalemezt sajnáltam, hogy nincsen meg, gondoltam keresek valami hasonlót..és ekkor csoda történt, lemezválogatás közben megláttam a MoYou - Suki 04-es lemezét Nem akartam hinni a szememnek, hogy nekem ez megvan. :D
a kép forrása: http://lakoman.blogspot.com
Nem akartam feketével nyomdázni, macerásabb a lemosás, így fehéret választottam.
Szerintem bármilyen erősebb színnel nagyon szép a végeredmény.
Nos, íme a fapados változat, összehasonlítani nem szükséges, de nekem tetszett a végeredmény.      Ez volt az első ilyen típusú körömnyomdázásom, mármint, hogy glitteres körömlakkra nyomdáztam.
Nagyon sok glitteres körömlakkom van, így valószínű, hogy lesz ennek folytatása, tetszik az így kapott végeredmény, sokkal izgalmasabb mint simán felkenni egy glitteres csodát, ámbár a glitteres körömlakkok minden változatban kedvesek számomra. :)

Szereted a glitteres körömlakkokat?
Milyennek találod nyomdázva?


Ui.:Tegnap kimaradt, a glitteres körömlakkra kell egy vastagabb réteg, gyorsan száradó fedőlakk, -hogy ne őszüljek meg várakozás közben- a sima felület kialakításához, majd erre lehet nyomdázni.


18 megjegyzés:

 1. Hú, feketével mennyire ütős!!! Te jó ég, gyönyörű!

  VálaszTörlés
 2. Feketével tényleg egy kicsit jobban mutat, jobban kiemeli a DL lakkot, ami egy csoda. *_*

  VálaszTörlés
 3. Később lesz feketével is, ez most a nyári változat :D

  VálaszTörlés
 4. Jó ez, nem vész el a lényeg és még hozzá is tud adni az a fehér.

  VálaszTörlés
 5. This looks amazing with the black! I love it :-)

  VálaszTörlés
 6. Huha, ez örök kedvencem lesz tőled!: )

  VálaszTörlés
 7. Csodás!! Egy burgundi színnel párosítva is megnézném szívesen. Vagy egy méregzölddel. Vagy bármivel. :-) Órákig tudnám nézni ezt a ragyogást.

  VálaszTörlés
 8. Gyönyörű lett!! Sosem gondoltam volna, hogy ennyire jól mutat a glitteres lakkon a nyomda!

  VálaszTörlés
 9. Hú ezt én is kipróbálom!!! Teljesen rosszul vagyok attól, hogy fekete körömlakkom legyen, de mióta nyomdázok, rájöttem, hogy a díszítés miatt nem lenne hátrány.

  VálaszTörlés
 10. Először nem értettem, hogy lehet glitterrel nyomdázni, néztem egy ideig mire leesett, hogy az az alap. :D Szerintem mindkét színnel szép, és nekem kifejezetten tetszik rövid körmön, a rövid köröm sokkal szebb mint a karmok.

  VálaszTörlés
 11. Dehogy fapados ez, Erzsi! :) Nagyon szép lett a Te verziód is. Annyi, hogy rövid körmön, fehérrel kicsit másképp néz ki, mint hosszún feketével. De mindkettő szép és igényes manikűr. Eddig nem nyomdáztam csillámosra, de ezután én is ki fogom próbálni, mert így képeken nagyon tetszik.

  VálaszTörlés
 12. Nagyon jóóó! nekem fehérrel is nagyon bejön! :)

  VálaszTörlés
 13. Gyönyörű!!!!!!
  http://floraljunkie.blogspot.ro/

  VálaszTörlés
 14. Nekem fehérrel jobban tetszik, nagyon szép lett! :)

  VálaszTörlés
 15. Még nem próbáltam glitterre nyomdázni, de ezután biztosan ki fogom próbálni, mert szédületesen jól néz ki! A fekete minta egy picit jobban tetszik, a fehér viszont tényleg nyáriasabb :)

  VálaszTörlés