2014. augusztus 3., vasárnap

GIRLY BITS - OUR LIPS ARE SEALED

Sziasztok!

      Ma egy csodaszép körömlakkot hoztam.Gondolom sok mindent elmond, ha azt írom, hogy pár hét alatt, mióta megvettem, 4x használtam. Egyszerűen nem tudok betelni vele, kellemes a szemnek ez a szín.
A Girly Bits - Our Lips Are Sealed  a 2014-es nyári, 10 darabból  kollekció része.
Mostanában ha új körömlakkra vágyom, előnyben részesítem az indie körömlakkmárkákat.
Nem drágábbak mint a nagy körömlakk gyártók termékei és színekben vagányabbak, különlegesebbek, nem minden darab, nem minden szín, de ezek között találok még olyant amihez nagyon hasonlóm nincsen.
Jó példa erre a mai körömlakk is, noha van pár kedvencem hasonló színekből.
Az Our Lips Are Saled egy gyönyörű, pink árnyalatú gyengéd neonrózsaszín, enyhe hologramos  fénnyel. A finise félmatt, ez nekem nem tetszik, de fedőlakkal orvosoltam. Ami nagyon tetszik, hogy nem az a  visító, durva neon pink szín ami már szinte kiégeti a szemeket ha ránézek, ez egy tökéletes, divatos  nyári szín.
Készítettem színösszehasonlítást, e nélkül úgy érzem nem ér semmi a bejegyzés, mert olyan lakkról van szó amit csak látatlanba tudunk megvenni, így olyan körömlakkokkal hasonlítottam össze ami itthon a Nailland-nél is kaphatóak, azokat meglehet nézni, sőt ki is lehet próbálni.
Zoya - Harper, CG - float on

Nézzük meg közelebbről az ecsetet, majd élesben. A lakkot 2 rétegben használtam, az állaga kissé vastagabb az átlagostól, száradási ideje jó, igaz nem a legjobb de a szín miatt elnézem azt a 1-2 percet amivel többet kell várni a gyorsan száradó társaitól. A tartósságáról nem igazán tudok írni, munka miatt csak 1 napig van fent minden lakk mostanában, de van egy olyan érzésem, hogy ebben is gyengébb a kopását nézve. Zoya, China Glaze, CbL - ezeket a márkákat használtam az elmúlt hetekben- lakkok 1 napos kopásához viszonyítva. Nem akarom a márkát leírni, mivel ez az első darabom a GB márkából, valamint minden márkánál belefuthatunk olyan színben ami a tartósságot tekintve gyengébb, főleg amik régebbi kollekciókból vannak.

vakuval készült kép, direkt napfénynél is hasonló a színe
természetes fénynél készült kép
 A körömlakkot a Harlow and co  webshopból vettem, ne felejtsétek innen a legolcsóbb a szállítási díj.


Melyik a kedvenc rózsaszín körömlakkod?



11 megjegyzés:

  1. Nincs igazán kedvenc, mindet másért szeretem, amim van. Pl. van egy full egyszerű barbie-rózsaszín Moyra lakkom, imádom, mert krémes finisű. Van egy pink Lovely, azt a könnyű kezelhetőségéért szeretem nagyon. Van egy Cg, tőled szereztem, az meg neonos, de fémes finis, annyira nem rikító. Szóval érdekes:) Ezek közül amit mutatsz a bejegyzésben, nagyon bejön ez a Girly Bits, de a Zoya még mindig toplistás.

    VálaszTörlés
  2. Aztamindenségitneki *-* eszméletlen szép *-*

    VálaszTörlés
  3. Tényleg nagyon szép, a négy közül talán ez tetszik legjobban. :)

    VálaszTörlés
  4. Azta, gyönyörűek a rózsaszínjeid, ezt már tudtam és ez is egy mesés tagja a színskáládnak. :)

    VálaszTörlés
  5. Wow what a pretty pink! I like it :-)

    VálaszTörlés
  6. Csak ennyit tudok írni: WOW!!!

    VálaszTörlés