2014. augusztus 10., vasárnap

FLORMAR - COLOR MADNESS KOLLEKCIÓ

Sziasztok!
              Kivételesen egy pár sminkcuccot szeretnék ma bemutatni.
A Flormar limitált kiadású Color Madness kollekcióból egy szemhéjfestéket, ajakceruzát és szempillaspirált használtam.
A három termék közül a Twist Up Lipstick ajakceruzára voltam a legkíváncsibb, ugyanis ez az első ajakceruzám!!
A képeken az 56-os korall szín látható:

Összehasonlításképp fényképeztem le a Smashbox-Megatint Nude és a MAC - Gotha Dash rúzsokkal.
Sajnos fényképezés közben lefújta a szél és a hegye eldeformálódót, de azóta orvosoltam.

a körömlakk amivel használom: Models Own - Beach Bag
Az ajakceruza nagyon tetszik, igaz lassabban használom mint egy rúzst mivel kerek a vége, így lassabban haladok az ajkak széleinél, macerásabb, viszont a textúra mesés! Könnyed, nagyon kellemes viselet, főleg ilyen nagy melegben, nem szárít, jól pigmentált és sokkal tartósabb mint azt az első felkenésnél gondoltam.
Remélem a mostani 12 limitált szín után is lesz folytatása ennek a terméknek, újabb színekkel, mert biztosan beszerzek még 2-3 színt.
A második termék aminek nekiestem, a Fusion Baked Eyeshadow FB 06-os, lila szemhéjfesték volt.


 A színmintákat ábrázoló kép nem sikerült, ugyanis azután készítettem, hogy paskolgattam melyik mennyire tartós... A lényeg, imádom a csillámos szemhéjfestékeket, de nagy szívfájdalmamra a csillámtól hamar begyullad a szemem  -a MAC csillámos  szemhéjpúdereit nem is tudom emiatt használni-, viszont ennél nem volt ilyen gondom! Bizonyára az is közrejátszik, hogy nem pereg le felvitele közben, selymesen a szemhéjre olvad. Tartóssága is jó, bár bevallom 2x használtam és körülbelül 3-4 órát volt rajtam, de addig hibátlanul kibírta. A mérete meg hatalmas, az átlagos, megszokott 1,5-2g-os  szemhéjfestékekhez viszonyítva, mivel ez 6,5g.
Ezt a terméket is csak ajánlani tudom, ha van olyan szín ami tetszik és biztosan lesz, mivel 6 szín közül lehet választani.
A Crazy Look szempillaspirál érdekelt a legkevésbé, előítéleteim voltak már az első kinyitásnál.
Láttam mennyire nagy a kefe, vastagon borította a festék...nem volt biztató a látvány.

A szempillaspirál eszméletlenül jó!!! Gyönyörűen ível, hihetetlenül hosszabbít, viszont nem dúsít.
Nem ragadnak össze a szempillák, nem kenődik el, a pillákra kerülő festék nem nehezíti el a pillákat, súlytalan, nem szárít, nem töri a szempillákat és ami a hab a tortán, könnyű lemosni.
Kölcsönadtam a húgomnak is, hogy rajta is megnézzem, lélegzetelállító volt a végeredmény -neki hosszabbak, dúsabb a szempillái-, ígérem amint lesz időnk készítek vele képeket is és egy új bejegyzésben bemutatom, ő is csak jajgatni tudott az elégedettsége kifejezésére a szempilla használata után. Drogériás árkategóriában, a húgom állítása szerint, nem használt hasonlóan jó szempillaspirált.  A rossz hír, annyira tetszett a húgomnak, hogy kénytelen voltam neki adni, a kifestett, hatalmas szempilláival "kinézte" tőlem. :)

A körömlakk nem a kollekció része, de arról is lesz hamarosan bejegyzés.

A termékeket kipróbálásra kaptam,  a termékek minőségéről személyesen is meggyőződhet bárki, aki a Flormar standokon kipróbálja a tesztereket vásárlás előtt.
Illetve a NailLand  webshopból lehet megrendelni, itt még megemlíteném, hogy kedvenc körömlakkmárkám, a ZOYA körömlakkok közül most sok szín  -50% kedvezménnyel kapható! :)))

Mai kérdésem, mert én is kíváncsi vagyok a véleményetekre, melyik a kedvenc Flormar terméked, illetve vásároltál már a Color Madness kollekcióból?




14 megjegyzés:

  1. Úúúúristen, az a korall színű ajakceruza! *.* (Le se tagadhatnám, hogy imádom ezt a színt) Most erősen elgondolkoztam rjata, pedig van 3-4 korall / barack színű rúzsom....

    VálaszTörlés
  2. imi place tare mult colectia asta, mi-am kuat si eu cate ceva.

    VálaszTörlés
  3. Nekem nagyon tetszenek az ilyen ajakcerkák:)

    VálaszTörlés
  4. Főleg, hogy kicsit a zsírkrétákra emlékeztetnek:D de még nem használtam ilyet.

    VálaszTörlés
  5. Foarte frumoase produsele, in special oja. Are o culoare superba.
    O zi frumoasa.

    VálaszTörlés
  6. The eye shadow looks amazing :-)

    VálaszTörlés
  7. Én még nem vásároltam, sőt nem is használtam még Flormar terméket, viszont a képek és vélemények alapján, amiket a rúzsceruzáról láttam.. Nekem is kell!! :D

    http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  8. Lányok, a Twist Up Lipstick ajakcerka és a Crazy Look szempillaspirál kihagyhatatlan, valamint kihasználható még ebben a nagy melegben is! :)

    VálaszTörlés
  9. Még én sem próbáltam, de most kedvet kaptam tőled. :)

    VálaszTörlés
  10. Csatlakozom, az ajakceruzát megvettem egy másik árnyalatban, és imádom! Jobban, mint a kedvenc Bobbi Brown rúzsaimat. És végre nem nevezhet senki makeup sznobnak se :)

    VálaszTörlés
  11. az ajakceruzáról már több helyen is jókat olvastam, és nagyon szép! :)) na meg a körömlakk, amivel párosítod :D

    VálaszTörlés
  12. Az a rúzsceruza nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  13. Még nincs Flormar termékem. A szempillaspirálra kíváncsi lettem volna élesben is, tehát a pillákon, mert úgy az igazi a teszt :) Kipróbálás nélkül biztosan nem venném meg, mert eddig csak nagyon kevés szempillaspirál vált be a satnya pilláimon....sajnos

    VálaszTörlés
  14. A rúzsceruza nagyon tetszik, Odilnál is olvastam már, hogy jó, csak sajnálom érte a pénzt, mert egyáltalán nem vagyok rúzsos :D Itthon játszadozni vele pedig drága...:D

    VálaszTörlés