2014. július 11., péntek

Deborah Lippmann - 2014 őszi kollekciók

Sziasztok!

    Találtam pár képet a Deborah Lippmann körömlakkok ősszel megjelenő  kollekciókról. Ígéretes, van pár szín ami a képek alapján tetszik.
A Deborah Lippmann körömlakkok a kedvenceim között előkelőhelyen állnak. Szép színek, kiváló minőség jellemzi a márka utóbbi kiadású körömlakkjait.
Elárulom a kedvenc körömlakkmárkáim: első helyen a Zoya áll, ezt követi szorosan a piCture pOlish, 3. helyen a Deborah Lippmann körömlakkok vannak, majd OPI, Kbshimmer, Starrily és tovább nem sorolom, majd készítek egy bejegyzést a 30 legszebb körömlakkomról ami a készletemben található.  :D




Ezzel még nincs vége, a márka 15. évfordulója alkalából kiadnak egy 15 darabból álló mini körömlakk gyűjteményt Music Box néven. Ennek két változata lesz a csomagolást tekintve, a szenvedélyes gyűjtőknek egy exkluzív zenélő dobozban kínálják, míg akiknek csak a körömlakkok fontosak egyszerű papírdobozos csomagolásban ajánlák. Nekem a papírdobozos változata tökéletesen megfelelő lesz. :) A mini szett limitált kiadás lesz.




8 megjegyzés:

  1. Mennyi szépség! :) Felkeltetted az érdeklődésemet feléjük!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon csábítóak alapból is, de így díszdobozban méginkább!

    VálaszTörlés
  3. Oh, beautiful colors! That third one on the second pic is gorgeous and exactly what I've been looking for.

    VálaszTörlés
  4. Ezek valami csodálatosak, bár valamiért nekem még mindig a Pseudo Silk Kimono az, amit nem tudok kiverni a fejemből, de az a mini szett is nagyon csábító :D

    VálaszTörlés
  5. Uhh...hát ezek valami mesések. Az új kollekció is szuper jó, de a szettet gondolkodás nélkül elfogadnám :D

    VálaszTörlés
  6. Van pár, amit szívesen elfogadnék :)

    VálaszTörlés
  7. Valamiért szeretem a mini lakkokat. Nem is tudom...talán nem kell elköteleződnöm egy "nagy adag" mellett és sok színt kipróbálhatok, olyanokat is, amiket teljes kiszerelésben lehet, hogy nem vennék meg.

    VálaszTörlés