2014. július 28., hétfő

STARRILY - CARIBBEAN SHORE

Sziasztok!

             Egy nagyon szép glitteres fedőlakkot szeretnék  bemutatni. Nagyon tetszik, ugyanis a két -pillanatnyilag- kedvenc színeimből áll. Türkiz és arany. Tenger és napfény. :)

Starrily körömlakkokról csak jót tudok mondani. Eddig 5 darab körömlakkot volt szerncsém megkaparintani ebből a márkából és mindegyik nagyon szép, különleges a glitteres  kategóriában.
Fedése 1 rétegben is szép, de mivel szeretek túlzásba esni, általában 2 réteget kentem fel, így a száradásai ideje nem villámgyors, de kibírható. Fedőlakkot igényel, mivel kissé érdes a felülete.
Három alkalommal használtam mióta megvettem, kettőről készítettem képet is, de előtte pár kép a lakkról és egy kis összehasonlítás.


A körömlakk készletemben csak egy hasonló glitteres  fedőlakkom van, ezt is mostanában vásároltam, ez nem más mint a KBShimmer- Sand in My Stocking körömlakk.

Üvegben a Kbshimmer tetszik jobban, felkenve pedig a Starrily.
Első alkalommal pink alapszínre használtam, a piCture pOlish - Electric Dream színre, mutatós volt de a második variáció (nyomdázás nélkül) jobb lett.


A  következő képeken az alapszín egy nagykedvenckörömlakk, az OPI Ski Slope Sweetie volt.
Ezzel már nagyon tetszett az összhatás, a harmónia, de sikerült elrontanom egy kis nyomdázással. :D
Elsőnek a nyomdázott változat, nem szeretném a végére hagyni, ezzel, sok lánynak álmatlan éjszakát okozva....


A végén pedig a nekem legjobban tetsző, egyszerű változat:



A Starrily körömlakkok 10-12$-ba kerülnek, a szállításdíja darabszámtól függ. Itt több Starrily körömlakkot mutattam, valamint a webshop linkje is itt található.

Glitter, arany vagy türkiz, melyik a kedvenced?


18 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ez a lakk, üvegben is és felkenve is. :O Nyomda nélkül szerintem is jobban mutat :)

    VálaszTörlés
  2. @FranCiska: igen, megegyezik a véleményünk :)

    VálaszTörlés
  3. Egyre jobban tetszenek a négyszögletű glitterek, mint ebben a lakkban. :) Simán nekem is jobban tetszik, nyomdával már egy kicsit sok. :)

    VálaszTörlés
  4. Nyomda nélkül a legszebb, mert ez a fedő annyira szép, hogy önmagában is pont elegendő :)

    VálaszTörlés
  5. Hát ez a lakk valami meseszép! Az OPI lakkon tetszik inkább, és nyomda nélkül :) Valami csodálatos, nem gondoltam volna, hogy ennyire fog tetszeni :D Nagyon jó, hogy ennyire élénk benne a kék, ha egy kicsit is sötétebb vagy tompább lenne már nem mutatna ilyen jól.

    VálaszTörlés
  6. Gorgeous glitter - I really like it on the pink! And looks cool on the OPI :-)

    VálaszTörlés
  7. Nekem is a harmadik verzió tetszik legjobban. :P

    VálaszTörlés
  8. mostanában oda vagyok a glitteres lakkokért. *-*

    VálaszTörlés
  9. Gyönyörű ez a lakk is, az a szerencsém, hogy nem rajongok a glitteres lakkokért :) Utálom lemosni őket. A képeid nagyon jók ezekről a glitteres csodákról :)

    VálaszTörlés
  10. T.Andi: ennek a lemosása különösen nehéz volt! :D
    Viszont a tartóssága is szuper volt, 1,5 nap után sértetlenül mostam le, ami egy glitteres körömlakknál - sok házimunka, kézáztatás- mellett nálam nagyon jó :)

    VálaszTörlés
  11. Ez annyira gyönyörűűű! Kövezzetek meg, de nekem nyomdázva tetszik legjobban:$

    VálaszTörlés
  12. Nagyon szép, látom rajtam kívül nem sok mindenkinek, de nekem a nyomdázott tetszik a legjobban :DD

    VálaszTörlés
  13. Biztos csak az én ízlésem van változóban, de nekem ez a lakk (és a KB Shimmer is) már túl sok. Egy nagyon hosszú körmön, glitter gradientként talán, de valahogy nagyon azt érzem az utóbbi időkben az igdie márkáknál, hogy már nem tudnak sok újat kitalálni, ezért túlságosan telepakolják _minden_ glitterrel a lakkokat, és amikor ez már elmegy ilyen matekozós irányba, hogy x fajtából meg színből hány variáció rakható ki,és akkor már nem a szépség és a mutatósság a fő szempont.

    VálaszTörlés
  14. @suzie: a Starrily márka a kínálatának 80%-a glitteres lakkokból áll, sőt 15 vagy 20$-ért kikeverheted a saját, névre szóló lakkod, rengeteg színű, méretű, formájú glitterből válogatva :)
    Megértem (ha nehezen is :D), h nem mindenkinek tetszenek a glitteres fedőlakkok, még NEKEM is(köztudott, h élek-halok a csilivili cuccokért) volt olyan időszakom, hogy nem használtam.
    Plusz függ az ember személyiségétől is.
    Jelen pillanatban a hologramos és arany színű lakkokra hajtok, de szinte semmi olyant nem találok amihez nagyon hasonlóm ne lenne, viszont sok indie márka őszi kollekció előzeteséről olvastam, így ezek megjelenését várom, ha addig nem változik az igényem :D

    VálaszTörlés
  15. Jajj szépséges ez a glitteres kis csoda, nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  16. A hologramosokat megértem, legszívesebben az összes Lust Lacquer, CBL és ILNP holot megvenném :)
    És a glitteresek is nagyon tetszenek ,csak mostanában az egész indie lakk szcénán az ötlethiányt látom, amit a sok, feleslegesen összeöntött glitterrel pótolnak. A Cirque posztolt nemrég egy képet a készülő karácsonyi lakkjuk glittereiről, na az is már túl sok volt.

    VálaszTörlés
  17. @suzie: igazad van, nekem ez a multikróm körömlakkoknál tűnt fel,elsőnek megjelent a piCture pOish kínálatában majd sorban a többi indie márkánál....
    Tedd a kezed a szívedre -amennyi körömlakkod van, változatos színekben, finisekben-, mi lenne az, amitől már elájulnál??? :)
    Nos, erre én sem tudnék válaszolni...azaz, pl. ha egy glitteres körömlakk olajba áztatva jönne le és nem a sz@r, körömágybőr-gyilkos lemosókkal átitatott vattakorongokkal kellene áztatnom :D

    VálaszTörlés