2014. március 18., kedd

Szempillaspirál - MUFE SMOKY EXTRAVAGANT

Sziasztok!


Nem, nem  tévedtetek el, nálam jártok és igen, ma nem körömlakk a téma :D
Sokkal-sokkal jobb, abszolút kedvenc sminktermékről lesz ma szó.
Szempillaspirál és szájfény, két örök szerelem marad a sminktermékek közül.
Imádom a jó minőségű szempillaspirálokat, nagyon-nagyok az elvárásaim ezekkel szemben!
Dúsítás, hosszabbítás, ívelés, plusz ápolóhatás is legyen, ne szárítsa, ne törje le a szempilláimat.
Az utolsó darab amit vásároltam, az a MUFE  legújabb szempillaspirálja a Smoky Extravagant, ma erről írnék pár sort.

Elsőnek összehasonlítom a kedvenc, bevált spirálokkal:


1.-MUFE Smoky Lash Panoramic Effect,  2.-MUFE Smoky Extravagant,  3.-Lancome Hypnose Star
Az Extravagant festékének állaga közepesen vastag, a speciális, elvékonyodó kefe nekem nem igazán könnyíti meg a használatát. Rendeltetése az lenne, hogy a belső apró pillákat is könnyedén bevonja, de ez egy mozdulattal lehetetlen. Szlalomozni kell vele, de megéri! Hosszít, dúsít, a göndörítő, ívelő hatása pedig annyira intenzív, hogy a szempillák szinte függőleges helyzetbe kerülnek, 2 rétegben hozza a dráma vagy műszempillahatást. Két réteg használata után sem lesz  kemény a szempilla, nem pereg le, nem mosódik el, tegnap hagymapucolással teszteltem, természetesen nem dörzsöltem meg a szemem de semmi baja nem lett míg megpucoltam, összevágtam 4 hagymát, pedig a könnyeim patakokban folytak. Apropó, nagyon érzékenyek a szemeim (akár a lelkem:D) és az Extravagant az utóbbi idők legkíméletesebb darabja ebből a szempontból.
Elégedett vagyok  a szempillaspirálal.
Nagyon fontos, hogy betartsátok, ne lépjétek túl a javasolt 3-4 hónapos használati időt. Az első, hogy addigra rengeteg baktérium gyűlik fel a tubusban ami a keféről kerül be, a minősége is változik. Én általában 3-4 spirált veszek évente
Készítettem egy képet is, de mivel nem volt kedvem emiatt sminkelgetni, így nagyon gyors és lényegre törő képet készítettem, a fényképezőgépem meg katasztrófa, mert nem karikásak a szemeim a látszat ellenére.  :D  Hamarosan lesz jobb kép, ígérem. :)
A szempillaspirál árára nem emlékszem, több mindent vásároltam,  6 ezer Forint körül lehetett. Alkalomadtán érdemes Sephora üzletben vásárolni, mindig rengeteg mintaterméket  adnak a vásárlás mellé.
a kontúrceruzát vásároltam, ennyire nem adakozóak :D

Kedvenc drogériás szempillaspirálod?
Ezt amiatt kérdem, mert az ősszel akartam venni egy L'Oreál spirált és mikor megláttam az árát....egyből visszatettem, nem sajnálom a pénzt arra amiről tudom, hogy jó, de a drogériás szempillaspirálokkal csak régi, de rossz emlékeim vannak. Viszont szeretnék venni egy drogériás spirált is, ezért várom a véleményeket, melyik az amivel a legtöbben elégedettek :)


15 megjegyzés:

  1. Az én szemem is nagyon érzékeny,szinte mindentől könnyezem.
    Drogériás viszonylatban sok spirált kipróbáltam,nálam a lélektani határ e téren 4000 ft. Legjobban a Bourjois termékek váltak be(a vízállók kivételével az összes), de az Avonos Supershock a nagybetűs kedvencem. :)
    Hozzátenném,nem szeretek drogériás,lefóliázatlan terméket venni,elég hipochonder vagyok. :D
    /Bocs a kisregényért./

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek a pilláid *-* Jaj L'oreal ne is mond...Nekem egyik kedvencem volt a két végű, mivel fél áron volt megvettem, aztán a harmadik használat előtt gejzírként tört fel a fehér krém, a fekete meg nagyon büdös volt. No soha többet, bár 50% kedvezmény lesz rá Glamour napokon...lehet mást próbálok ki. Amúgy én a Maybelline-t szeretem: )

    VálaszTörlés
  3. Nekem most az előző MUFE spirálod tetszik jobban,ez nagyon "pókláb" hatású lett, összeragasztja a pilláidat.
    Én a hétvégén írok majd a bobbi spirálról, de imádom, a clinique high impactnél és az extreme partynál is jobb.

    VálaszTörlés
  4. @Lengyel Zsófia: köszi a tippet, az Avon érdekes lehet, mivel 100 éve szeretnék pár lakkot is tőlük :)
    @Azrail: a L'Oreal nekem sem jött be soha, igaz nagyon rég volt, h próbálkoztam vele:(
    @suzie: kíváncsian várom a teszted, mivel az extreme party nálam nagyon gyengén teljesített....
    Igen, mielőtt kitettem a bejegyzést láttam, ez azért van mert az első réteget délelőtt, a másodikat meg a fotó előtt tettem fel, kicserélem majd a képet...:(

    Köszönöm a hozzászólásokat :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem az Astor "pillangós" spirálja a kedvencem mostanában :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem a Maybelline collosale szempillaspiráljai a kedvenceim, de a NYC big bold is bevált nekem, bár azt sokan szidják, nem volt vele problémám és olcsó is. Én meg egyszer egy drága spirált próbálnék ki. De lehet, hogy nem fogok, mert előbb vennék az árából Chanel lakkot :D

    VálaszTörlés
  7. Tteszik ez a spirál! :) Ha drogériás spirál akkor vagy Maybelline Colossal Smoky Eyes, vagy Max Factor Clump Defy, ez a kettő a Szent Grál nálam :)

    VálaszTörlés
  8. Rettentő jó ez a spirál! Ha tényleg kb. ennyi volt az ára, akkor nagyon megéri, itt a drogériás kerül ennyibe...

    VálaszTörlés
  9. A Bourjois nagyon jó spirálokat csinál, minden más drogériásnál ilyen-olyan kompromisszumokat kell kötni, ők viszont stabilan jó minőséget gyártanak, a Twist up the volume a kedvencem.
    Én mostanában a koreai márkákkal kísérletezem, egészen jó ár-érték arányú spirálok is vannak.

    VálaszTörlés
  10. én még keresem a legjobb spirált, de nekem például ez a lancome se lett a kedvencem. eddig drogériások közül a maxfactor clump defy-t szerettem a legjobban, de most itthon vár a bourjois twist up the volume arra, hogy végre felavassam. remélem nálam beválik majd, ahogy sok más embernél. az avon spirálokat viszont egyáltalán nem ajánlom. a supershock az én pilláimmal kb. annyit csinál, hogy beszínezi. se nem dúsít, se nem hosszabbít, de még tartást se ad. pedig nagyon nagy reményekkel álltam hozzá, hisz annyian szeretik...
    egy mufe spirált én is szívesen kipróbálnék. azt hiszem felírom a "külföldön beszerezni" listámra, hátha egyszer csak járok végre olyan helyen, ahol van sephora :D
    bocsi a kisregényért... :)

    VálaszTörlés
  11. Maybelline Colossal, hogy imádom én azt!!! Ezen kívül szívesen használom a Catrice spirálokat is.

    VálaszTörlés
  12. Kb. 10 éve keresem a tökéletes spirált. Volt már mindenféle: avon, oriflame, drogériások, legutóbb a Bourjois-nál úgy tűnt, ez már majdnem "A tökéletes". Egyedül a Lancome maradt ki, azoknak az ára egy kicsit már sok volt nekem.
    De most megtaláltam a nagy Ő-t: Mac Haute&Naughty Too Black! Perfect! Mély fekete, nem mászik el, nem keményít és olyan pillákat csinál, hogy csak ámulok!
    A MUFE is jónak tűnik, mutatós pilláid lettek tőle, de már nem csábulok el, bocsi. ;)

    VálaszTörlés
  13. Nekem a L'Oreal Volume Million Lashes spirálja a kedvencem. Szép, sűrű pillákat és cicaszemet csinál két rétegben. Mondjuk nekem úgy állnak a pilláim, hogy minden spirál cicaszemet csinál. :) Nem pereg, sokáig elég, nekem kb. 6 hónap alatt szokott elfogyni és nem szárad be.
    A high-end vonalon jó párat kipróbáltam, de nemhogy jobbak, hanem rosszabbak voltak, mint a drogériásak. Szerintem ez a leginkább túlárazott high-end sminktermék...

    VálaszTörlés
  14. Köszönöm a tippeket :)

    Erina: én a high-end spirálok közül az utóbbi időben, a Chanel spiráljaiba csalódtam, nem vásároltam, kipróbáltam és még az előző spirálok minőségét sem hozták. A Bobbi Brown spiráljai meg a legpitibbek voltak. Egyedül a Lancome-ot tudom nyugodt szívvel ajánlani, a Dior is jó, de annak már a csillagokat verdesi az ára. :(
    Minden high-end sminkcucc túlárazott, jobb a minőségük a drogériás társaiknál, de nem 3x-4x mint amit az árak tükröznek.

    VálaszTörlés
  15. Hát igen, durva, hogy némelyik drogériásnak milyen ára van :s Nekem a Max Factor-os spirálok váltak be eddig a legjobban, a Clump Defy és a Wild Mega Volume, de a Maybelline Rocket spirálja is nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés