2014. március 24., hétfő

piCture pOlish - Electric Dream

Sziasztok!

     Az új körömlakkok közül elsőnek az Electric Dream elnevezésű színt használta.
 A bejegyzés végén egy meglepő és remélem örömhírrel szolgálok. ;)
 A körömlakkot 2 rétégben használtam, fedése és száradási ideje jó. A piCture pOlish körömlakkok ecsetét is nagyon szeretem, közepes méretűek, rugalmasak, könnyű lakkozni ezekkel.
A vásárlás előtt rákerestem a színre, találtam két blogot ahol isteni manikűrt láttam, ITT és ITT az electric dream-el, így tudtam ha megérkezik nem szeretném magában használni, díszíteni kell!
A Moyou új kollekciójából, a Greek Mythology-ból a 02-es lemezt használtam. A lemez gyönyörű, de aki kezdő mint én, inkább ajánlom a Moyou lemezek közül a normál  körömmintákat. Sok blogot olvasok és nagyon ritka mikor a bloggerina egy teljes, nagy  mintás lemezről jól választ részletet. Nem látványosak  annyira  mint az egyenként gravírozott minták, néha még ezeket is elviszi ha rövid vagy keskeny valakinek a körme. Rövid-keskeny körműek (csutka sorstársaim) a nagyon sűrű mintázatú lemezeket válasszák, ez csak egy jó tanács. Gondolom mindenki tudja , hogy a NailLand-nél kaphatóak a Moyou mintalemezek 1890 Ft.-os áron, még nem a teljes kínálat de vannak szép lemezek.


árnyékba
vakuval készült fotó
 Mivel nem vagyok nagy rajongója a pink színnek, nincs mivel összehasonlítanom a gyűjteményemből, de az igazat megvallva az arany színű körömlakkal nyomdázva nekem sokkal jobban tetszik.

Az csiripelik a kismadarak, hogy a NailLand kínálata  bővülni fog   piCture pOlish körömlakkokkal.
Én ennek nagyon örülök, remélem az ár 3000 Ft. alatt marad, a  2990 Ft. szuper lenne :D


 

19 megjegyzés:

  1. szééép :) Imádom a rózsaszíneket és az aranyat is minden mennyiségben, a kettőt együtt meg pláne!!!! :D

    VálaszTörlés
  2. Isteni ez a lakk, még így is, hogy nem szeretem a rózsaszínt :D :D És nyomdázva pedig még gyönyörűségesebb! A Nailland pedig remélem jó áron fogja kínálni nekünk ezeket az álom lakkokat :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép ez a lakk és ez a lemez még mindig nagyon tetszik, szuper lett ezzel a mintával a mani! :)

    VálaszTörlés
  4. @Szilvia A.: én is, sőt az arany színt arannyal is eltudom képzelni, az h hogyan nézne ki más tészta :D
    @Glitterfinger Lexa: szerintem a Nailland eddigi kínálatának az árai rendbe vannak, ezért is említem meg mindig, reklámozom a NL-et, mert olcsóbban a szállítási költség miatt nem lehet külföldről sem beszerezni a cuccokat :)
    Szóval remélem a PP lakkok ára is hasonlóan korrekt lesz, ebből elfogadnék párat tesztelésre, elvégre színenként is változhat a minőség :D Igaz ezt a PP-nél kizártnak tartom.

    @Elíz: köszi :)

    VálaszTörlés
  5. Csodás ez a szín, nekem önmagában tetszik a legjobban :)

    VálaszTörlés
  6. neeeeee! én beköltözök a Naillandbe! Juhéééééééé

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép lett, fiatalos és elegáns egyben.

    VálaszTörlés
  8. Annyira örülök neki,hogy jön a P.P. a Naillandbe,megérte jó sokat nyaggatni érte a tulajt,no meg sokat mondogatni pl a Te blogodon is,hogy vinnénk,mint a cukrot! :-) A P.P. ma már facebookon,és instagramon is közzétette a hírt,innen nincs visszaút. :-D
    Ezen a színen fantasztikusan mutat ez a minta,ezt a lemezt szeretném én is megvenni majd.

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép lett! Megkérdezhetem melyik CG lakkal nyomdáztál? (lehet vaksi vagyok de nem találom :))

    VálaszTörlés
  10. @suzie: kismadárkám, én csak Tőled hallottam a hírt :) Viszont jó lenne tudni a pontos időpontot mikor érkeznek a PP lakkok, mondjuk órára pontosan, mert van még 4-5 szín amit jó lenne élőben látni :D

    @Rita: az arany színű lakk a CG Passon, nem írom ki mert 5-6 hónapja szinte csak ezt használom nyomdázáshoz és arra gondoltam nem ismételgetem annyit. Ez egy 2009-es kollekcióból van, a Nailland-nél kapható további színek társaságában, van egy kép a 20.-ai "Nailland Haul" posztba, ahol külön befotóztam a színeket, a CG lakkokat amik használhatóak nyomdázáshoz :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon jó lett az összhatás :) Önmagában is szép a lakk, de nyomdázva még jobban tetszik :)

    VálaszTörlés
  12. ez gyönyörű mani lett, ez a kedvencem Tőled :) a lakk és a nyomda is szupik :)

    VálaszTörlés
  13. Nagyon tetszik az alapszín, nyomdázva fenséges lett! <3

    VálaszTörlés
  14. Gyönyörű és magában a legszebb!! :)

    VálaszTörlés
  15. Eddig nem izgattak fel a PP lakkok, de ez a szín nagyon tetszik, olyan csajos-tavaszi cukiság (a legjobb értelemben) :) És ha már PP lakk: a Limited Edition... hát abból kell néhány! :)

    VálaszTörlés
  16. Köszi, az pont nincs meg, de majd akkor beszerzem :)

    VálaszTörlés
  17. Imádnivaló ez a cuki málna szörbet szín! :))) PP lakkok a Naillandnél a Zoya beérkezése után??? Nekem ezekre hogyan lesz pénzem??????????? :DDD
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  18. Annyira szépen lakkozol, én képtelen vagyok ilyen hibátlanul felkenni bármelyik lakkomat. Néha egészen ocsmányra sikerülnek.Mi a titok?:)

    VálaszTörlés