2014. március 9., vasárnap

NOTD - Hologramos körömlakk virágokkal

Sziasztok!

Tegnap reggel, elővettem a hologramos körömlakkokat  rejtő kis dobozkám. A végeredmény  nagyon jó lett, igazán tavaszias és olcsón kivitelezhető.
A gyönyörű napsütésben mi mást is kívánhatnának a szemeim, mint ragyogást, extra ragyogást! Ehhez a legalkalmasabbak a hologramos körömlakkok. Legjobban a Color Club 2013 januárjában megjelent Halo Hues kollekció darabjait szeretem, így ezek közül válogattam.Elsőnek színátmenetes alapra gondoltam egy kis nyomdázással, de az első próba után nem igazán tetszett, így gondoltam a létező legegyszerűbb  megoldást választom, matricát fogok használni.
 A gyűrűsujjamon meghagytam  a nyomdázást, ezen és a kisujjamon van Seche Vite fedőlakk, sajnos a hologramos csillogást picit tompítja,, ez látható is lesz az alábbi képeken.


 A Color Club hologramos körömlakkoknak villanyfénynél ugyanolyan erős hologramos színjátéka van mint napsütésben, sőt normál nappali fénynél is erős a hologramos effekt.
A bejegyzés elején írtam, hogy a matricák használata a  legegyszerűbb, legolcsóbb  díszítési forma, ez így is van, a matricát 50 Ft.-ért vettem, nagyon szép hologramos körömlakkokat Moyra márkából találhatok 590 Ft-os áron.

Az összes hologramos körömlakkomról itt volt egy összefoglaló bejegyzés, igaz azóta még bővült a készlet pár színnel.

Szereted, használsz  a hologramos körömlakkokat?


13 megjegyzés:

  1. Én is pont most rendeltem meg a Color Club halo-graphic árnyalatot, de még nem írtam tesztet róla, mert elég borús volt az idő nálunk és nem tudtam volna szépen befotózni, pedig az ilyen gyönyörűségnek kell a napfény! Talán majd jövőhéten... Szerintem ez az egyik leggyönyörűbb hologramos körömlakk! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szééép :) Nekem is van Color Clubos holo lakkom (lila, még egy régebbi kollekcióból), de nem sokszor szoktam használni. Na majd előveszem lassan én is :)

    VálaszTörlés
  3. Szép lett és neked milyen jól áll! :)
    Én is a Moyra holo kollekciójából szereztem be pár színt. A téli hóka bőrszínemhez én egyelőre túl bazárinak találtam a tömény holo csillogást, úgy éreztem, ez nagyon nem én vagyok. Ezért egy mattító lakkal puhítottam rajta. Így is megmaradt a holo hatása, de diszkrétebb, "úriasszonyos" feelinget kapott, ami jobban megy a mostani stílusomhoz. Ajánlom bátran kipróbálásra! Talán nyáron, lebarnulva majd bevetem őket fényes fedővel is. :)

    VálaszTörlés
  4. Nem, mert nincs.:) Majd egy Moyrát lehet, hogy beszerzek,de annyira nem őrjített meg a dolog, de tetszik!

    VálaszTörlés
  5. @Yndre: a legjobb, leghologramosabb körömlakkok a CC Halo Hues kollekció darabjai, nekem van Layla, Dance Legend, de egyik sem ennyire holo :)
    @Megaera: nekem ez a barackos szín a kedvencem az összes közül :)
    2013 januárba vettem, ott van egy bejegyzés ahol simán látható ez a szín, talán még szebb is simán :)
    @Manna: köszi :)
    @Glitterfinger Lexa: ó, az is nagyon szép lehet, mint a nyíló lila orgonák :)
    Én most minden színt virágokhoz és gyümölcsökhöz hasonlítok :D
    @Erina: jó ötlet, matt fedőlakkra még nem is gondoltam :)
    Az igazság az, hogy másokon nagyon, de nagyon tetszik a matt fedőlakk, nekem az OPI-tól van egy de nagyon ritkán használom, nem érzem jól benne, pedig gyönyörű.
    @Ayesha: szerezz be Moyra lakkot és utána majd beszélünk, mert szerintem nagyon fog tetszeni a saját körmeiden is :)

    VálaszTörlés
  6. Egy trópusi nyaralást idéz ez a mani, nagyon szép lett! :)

    VálaszTörlés
  7. Ez valami nagyon brutál mód tetszik nekem! Nem gondoltam volna,hogy a matricák ilyen jól mutatnak holo lakkon.*-*

    VálaszTörlés
  8. Ez nagyon cuki tavaszias manira sikeredett! :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon vidámkodós lakkozás! Kedvet is kaptam valami hasonlóhoz: pasztell rózsaszínen holos nyomdázás készült tegnap este, ma pedig csodáltam a körmeimet a napsütésben, amíg a gyerkőccel sétáltunk. :)

    VálaszTörlés