2014. március 15., szombat

JADE - Déjá Vu

Sziasztok!

A Jade fukszia színű körömlakkról szeretnék ma áradozni.
tegnap említettem, hogy a 3 új Jade hologramos körömlakk közül ennek a leggyengébb a hologramos színjátéka, ennek ellenére nagyon tetszik, az alábbiakban kiderül, hogy nem indokolatlanul.


A körömlakkot  2 vékony rétegben használtam, a száradási ideje jó,  más  hologramos körlakkokhoz hasonlítva nagyon fényesre szárad, ezért azért remek dolog mert nem mindig pompáznunk napsütés, valamit e miatt minden fényviszonynál szépen mutat a körmökön
Elsőnek simán, fedőlakk nélkül látható, majd a nyomdázás után  a kisujjam simán, a gyűrűs és mutatóujjamon a G&G HK Girl fedőlakk van, a középső ujjamon a Seche Vite, így elkezdtem összehasonlítani a két fedőlakkot is.

árnyékban

természetes fényben

napsütésben
Annyira tetszett a szín, hogy nem akartam rá díszítést, de végül, azzal a céllal, hogy elkezdjem a két szuper fedőlakk tesztelését csak nyomdáztam egy parányit. A Pueen 19-es mintalemezét használtam.
árnyékban

természetes fényben

direkt napsütésben
 Összefoglalva a mondanivalóm: a Jade Déjá Vu körömlakk minőségével nagyon elégedett vagyok,  2,5 napja van a körmeimen, a jobb kezem körmein nem használtam fedőlakkot, ezen minimális, csak közelről észrevehető a kopás. A lakk 8ml-es és 7 $-ba került, ez nem lenne vészes de a szállítási költség megdobja az árát. Láttam franciaországi webshopban is, ott azt hiszem 6€ és 3,5 € a pstk.
A Glisten &Glow HK Girl fedőlakk most egy hajszálnyival lekörözte a Seche Vite fedőlakkot, nem látványos a különbség, szinte elenyésző, mert ránézésre nem észrevehető, csak  egészen közelről nézve.


12 megjegyzés:

  1. nagyon szép lakk, imádom a holo lakkokat :)

    VálaszTörlés
  2. Mint egy hologrammal átitatott málnaszörbet, imádom! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépen csillog főleg a fényben, egyszerűen csodaszép! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett :) Ez a Jade lakk valami gyönyörű :)
    Én is pont a napokban készitettem egy hasonló nyomdázást, csak nem holo lakkra, úgy néz ki a tavasz ezt hozza ki az emberből :D

    VálaszTörlés
  5. Nekem a holo hatás nélkül talán még jobban is tetszik, egyszerűen gyönyörű ez a szín, igazi édes-fanyar gyümölcsözön, szinte bele tudnék harapni! :))

    VálaszTörlés
  6. Erzsim, résztvennél az alábbi gardrób mustrában? :)
    http://njoythestyle.blogspot.hu/2014/03/gardrob-mustra.html

    VálaszTörlés
  7. Olyan tavaszias. Bárcsak sütne a nap, és nem fúna a szél.:/

    VálaszTörlés
  8. @Njoythestyle Reni: oké, benne vagyok, de nem lesz valami izgalmas poszt! :D

    VálaszTörlés
  9. Nagyon feldobja az a fehér nyomda,de önmagában is szép. Kimondottan elegáns.

    VálaszTörlés