2014. március 5., szerda

DEBORAH LIPPMANN - SUNSHINE SUPERMAN

Sziasztok!
Ma egy gyönyörű körömlakkot hoztam. 
Sokszor mondtam már, hogy én nem szeretem a narancssárga színű körömlakkokat, nos, ne higgyetek nekem!  :D
 A Deborah Lippmann Sunshine Superman  a Big Bang  12 mini körömlakkból álló szett része.  A mini kifejezés  jelen esetben nem találó, mivel a körömlakkos üveg  térfogata 8 ml, igen ez nem sok de ha azt vesszem viszonyítási alapnak, hogy a méregdrága Estée Lauder körömlakk 9 ml-es és mondjuk a Dior 10 ml, a  piCture pOlish, Butter London körömlakkok is csak 11 ml-es kiszerelésben kaphatóak, a DL mini körömlakkok egy köztes, átmeneti méret a normál és mini űrtartalmú körömlakkok között. Hasonló, mini méretűnek  titulált  körömlakkjai a China Glaze márkának vannak, ezek 9,6 ml-t tartalmaznak.
A körömlakkos üvegek méretei után, nézzük mit rejt, a szerintem urnára (nem igazán tetszik a forma) hasonlító parányi  üveg.


Imádom a színét és azt, hogy az első márciusi napsütésen kifogott ez a körömlakk, ugyanis a napsugarak szabályosan lecsúsztak a felületéről annyira fényes, csillogó volt.
Két rétegben  használtam, ultra rapid száradási ideje van!
Az alábbi képen fedőlakk nélkül látható:



árnyékban
Nem mondok újdonságot, de pár nap múlva elérhetőek lesznek itthon is a ZOYA -kedvenc márkám-  körömlakkok a Nailland-nél, így ezekből választottam két színt amivel összehasonlítottam a Sunshine Superman színt.

 A Zoya  Tanzy nagyon hasonló szín, az üvegre nézve, szinte teljesen azonos. A körmökön viszont szebb a DL SS, mert kicsit több narancssárga pelyhet tartalmaz, meg eleve több pelyhet tartalmaz, ettől erősebb, fényesebb a szín.
A Zoya Tanzy-ről itt írtam (több mint 2 évvel ezelőtt),  a Zoya Amy-ről pedig itt.

A Sunshine Supermen körömlakk minősége kiválóan magas, vékony állagú, nagyon hamar szárad extra fényesre, amit a folia szerű textúra meghatványoz.
Miután kigyönyörködtem magam a színbe, nyomdázással feldobtam egy kicsit, nagyon jól sikerült, amit a következő posztban láthattok, valamit a spanyolviaszt is feltaláltam, erről a következő posztban lesz szó. :D

Kinek tetszik ez a szín?

10 megjegyzés:

  1. szép!
    ma írt rám a Madison parfüméria PR-osa, hogy 7ezer lesz nőnapon egy lippmann lakk náluk, és lesz valami rendezvény is, hátha el akarsz menni.

    VálaszTörlés
  2. @suzie: köszi az infót, de ebay-ről pstk.-el 3500-3800 Ft. körül megtudom venni a DL lakkokat, a tavaszi kollekció nem az én színeim így a nyári kollekciót várom, azok élénk színek lesznek ;)

    VálaszTörlés
  3. Baromi jóóó,nyárias,napfényes.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, engem ez a márka teljesen megvett magának :)

    VálaszTörlés
  5. Hűha, nagyon szép színe van, nagyon gondolkodok már egy DL lakkon :)

    VálaszTörlés
  6. Igazi folyékony narancs-arany szín, imádnivaló! :)))
    Úúú, már nagyon várom, hogy a Naillandnél megpillanthassam a Zoya lakkokat, totálisan be vagyok sózva, jajj de várom már őket, mert többek között Nálad szerettem bele a lakkjaikba :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés