2013. november 21., csütörtök

OPI- In My Santa Suit

Sziasztok!


 Ma az aktuális körömlakkom hoztam,  általában pár nap elteltével szoktak a blogra felkerülni a használt körömlakkokról a bejegyzések, de ez a piros már szeptember óta várakozik a kipróbálásra, megdöbbentően szép szín!
Az OPI In My Santa Suite az OPI 2013-as, 18 darabból álló karácsonyi kollekciónak tagja.

 Imádom a piros körömlakkokat, de nagyon ritkán használom, pedig ennél a színnél nem létezik nőiesebb, elegánsabb, ünnepélyesebb szín.
A örömlakk állaga vékony, de erősen pigmentált, szinte egy rétegben is használható, pillanatok alatt szárad, nem túlzok. Hihetetlenül fényes, nem  mertem rá fedőlakkot tenni, még a Seche Vite fedőlakk is tompította volna a fényét, ilyen gyönyörű fényes lakkom nincsen több, ebből a szempontból unikum a gyűjteményembe.


Tavaly vásároltam egy piros OPI körömlakkot, a Danke Shiny Red-et, üvegben és körömmargarétán nagyon hasonlóak, de körmön az idei sokkal-sokkal szebb.
 A mai képek nem igazán sikerültek...a fénye látszik, szinte mint a tükör, a hatalmas tuja  visszatükröződik a körmeimen, a színe egy picit szebb:) A körmeim etra rossz állapotban vannak, egy ideje nem használom a P.Shine szettett, ennek tulajdonítóm, hogy megint ennyire gyengék.


A vége nyomdázás lett:
 Aki épp piros színű körömlakkot keress, ne tegye, mert megtalálta!
Minden kritérium szerint, amit egy lakktól elvárhatunk, kitűnőre vizsgázott. Igaz, a tartósságáról még nem tudok biztosat mondani, de én tartósnak látom, főztem, mosogattam és semmit nem kopott, fakult,  igaz ez még nem jelent semmit, de az idei OPI karácsonyi kollekcióból használt lakkoknál tapasztaltam, hogy még jobb a minőség, ezt a színt már 5-6 alkalommal használtam, nagyon szeretem és ez tartós, volt, hogy 4 nap után mostam le, parányi kopás után.

A körömlakkot az OPI Hungary boltjában vettem, az ára 2500 Ft., véleményem szerint az utolsó cseppig megéri, ez nem egy piros körömlakk, hanem  A PIROS KÖRÖMLAKK :)
Valamint az üzletben mindig van egy kosárka, amiben 6-7 színt akciós áron, 800 Ft.-ért kínálnak.
Nyomulós posztnak látszik, de csak a körömlakk színe, minősége váltotta ki ezt a lelkesedést.


14 megjegyzés:

  1. Nekem is megvan, imádom. Igaz, én ebay-en vettem, így még olcsóbb is volt :)

    VálaszTörlés
  2. @T. Andi: tudom, nézem a blogod, akkor igazolni tudod, hogy amit írtam a körömlakkról, az utolsó szóig igaz :)

    VálaszTörlés
  3. Örömlakk :D Ez valami freudi elszólás volt az elején? Nagyon tetszett :D
    Amúgy szép ez a piros tényleg!

    VálaszTörlés
  4. Nem nyomulós a bejegyzés, sőt ritkán látni olyat,hogy ennyire lelkesedsz :D Nagyon szép, azonnal levett a lábamról *.*

    VálaszTörlés
  5. @Zsozsó Sakklakk: igen, ez örömlakk :D Miután kitettem a bejegyzést észre vettem, nem javítottam ki, kíváncsi voltam ki fog elsőnek szólni, meg találó is erre a körömlakkra :)

    @Cserkó Muffin: Élőbe sokkal szebb, kár, hogy nem látszik élethűen a képeken, a körmeimen szinte izzik a magas fénye miatt, ezt addig nem mosom le míg nem kezd el megkopni :)

    VálaszTörlés
  6. Szép árnyalat, karácsonyra pláne szuper lesz :) De azért azt halkan megjegyzem, hogy a margarétán a mellette lévő színek nekem még jobban tetszenek :$ :)

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű tényleg. Nagyon elegáns. És jól is áll:)

    VálaszTörlés
  8. az a tippem, hogy ennek a lakknak lehet a dupe-ja az általam vasárnap megvásárolt Golden Rose Rich Color 22, viszont annak a tartóssága valami borzalmas: 24 órát sem bírt ki, pedig fedőlakk is volt rajta.
    Ha végre lehet majd kapni drogériákban is ezt a kollekciót (bár egyre inkább kételkedem benne), akkor a ski slope-ot meg ezt tutira emgveszem, mindkettőbe Nálad szerettem bele :)

    VálaszTörlés
  9. @suzie:az a GR lakk nekem is megvan és nem hasonlít a színe,mikor megvettem egyből kipróbáltam, mert az üvegben szépnek látszott, de körmön nem tetszett, így egyből lemostam.
    A tartósságáról nem tudok mit mondani.
    Az OPI -ból jól választottál, a fehér a legkülönlegesebb, egyedi szín, és ez a piros azok amik nemek igazán tetszenek és biztosan használni fogom, afehérből már elég sok hiányzik, ez nálam ritka :)

    VálaszTörlés