2013. november 30., szombat

Kedvenc sötétkék körömlakkok

Sziasztok!
Ma semmi újdonsággal nem szolgálhatok, pedig rengeteg van, időm  az amiből egy szikra sincsen,  a fotózáshoz nagyon sok idő kell, ezért ma  összeszedtem 10 perc alatt a kedvenc körömlakkokkal készült képeket, van pár ami nem került fel a blogra, ajánlom ezt a bejegyzést kedvcsinálónak, azoknak, akik még nem merték megpróbálni ezt a színt, ajánlom, mert nagyon jól mutat.

Elsőnek a Zoya Sailor:
China Glaze - Scandalous Shenaingas:


A-England Tristam:


Nails Inc. Denim Effect:

A lista még bővült egy darabbal,  de előtte még, holnap következzen a Debora Lippmann Big Bang szettről a bejegyzés.

Ki az aki használ sötétkék körömlakkot ?
Ki az aki még nem merte kipróbálni?

20 megjegyzés:

 1. Nekem az all time kedvenc kék a Catrice Be Indiglow (limitált persze), annál szebbet eddig még nem találtam. Ezek közül a Zoya az, ami tetszik nagyon.

  VálaszTörlés
 2. Nekem az aktuális kedvenc sötétkékek az Opi Eurso Euro és a China Glaze Queen B. Mindkettő gyönyörű és jó minőségű :)
  Zoya Sailor is nagyon tetszik.

  VálaszTörlés
 3. Ohh hát gyönyörű <3 <3

  VálaszTörlés
 4. A Sailor valami mese :]
  Én nagyon szeretem a sötétkék lakkokat, főleg a "matrózos" színeket. :]

  VálaszTörlés
 5. Hűű mennyi szép sötétkék lakk, és mani:) Nekem egy darab sötétkékem van, de azt sem használom olyan gyakran:D
  Nekem az A-england a nyerő, de csak azért mert holo:)

  VálaszTörlés
 6. nagyon szép mindegyik! :) Nekem a kedvenc sötétkékem a Barry M Navy :D imádom!!

  VálaszTörlés
 7. nagyon szépek. *-* az első a kedvenc. *-*

  VálaszTörlés
 8. Látom nem vagyok egyedül, többen is szeretitek a sötétkék körömlakkokat, érdekes, nyáron nem jutott eszembe egy matrózmintás mani, csak most, hogy Klaudia írta, pedig nagyon tetszenek .)

  VálaszTörlés
 9. Én rendszerint szoktam használni. :) Szeretem is, most télen is biztos előkerül párszor. Amúgy a CG lakk a kedvencem a fentiek közül. :)

  VálaszTörlés
 10. Sok sötétkék színű lakkom van, már csak a kék mániám miatt is :)

  VálaszTörlés
 11. nagyon szépek, a Zoya és a Nails Inc. tetszik legjobban:)
  én szeretem a sötétkék lakkokat, a kedvencem az OPI Eurso Euro és a Zoya új karácsonyi kollekciójából nem rég megérkezett Dream, ami tele van holocsillámokkal, szerintem gyönyörű:)

  VálaszTörlés
 12. amikor így látom összegyűjtve a lakkjaidat, mindig rájövök újra és újra, hogy szerencsére Nálad a körömlakk gyűjtő mánia mellé nagyon jó ízlés is társult, kb mindegyik lakkod amit felteszel telitalálat nálam ;)

  VálaszTörlés
 13. Én még sosem próbáltam,annyira távol áll tőlem...Igaz,nem vagyok lakkfüggő,bár azért viszonylag sok lakkom van.Az első kép láttán viszont valami moccant bennem...Hmmm.....:-))))Sőt,eddig sosem díszítettem,de mostanság azon kapom magam,hogy glitterek után ácsingózom a blog hatására!:-)Nem szeretném elkapni a körömlakkfüggést!Még a végén karanténba kell zárnom magam!:-))

  VálaszTörlés
 14. Én még sosem próbáltam,annyira távol áll tőlem...Igaz,nem vagyok lakkfüggő,bár azért viszonylag sok lakkom van.Az első kép láttán viszont valami moccant bennem...Hmmm.....:-))))Sőt,eddig sosem díszítettem,de mostanság azon kapom magam,hogy glitterek után ácsingózom a blog hatására!:-)Nem szeretném elkapni a körömlakkfüggést!Még a végén karanténba kell zárnom magam!:-))

  VálaszTörlés
 15. Gyönyörű mind, főleg a Zoya :)

  VálaszTörlés
 16. Össz-vissz 2 sötétkék lakkom van, az OPI Eurso Euro és egy Lovely csillámos. De ez tarthatatlan, kénytelen leszek még beszerezni egy párat. :) Ezek közül bármelyiket szívesen elfogadnám. :)

  VálaszTörlés
 17. én is használok:) azaz használtam. ma fogyott ki ;33

  VálaszTörlés
 18. gyönyörű színük van ezeknek a lakkoknak *-* :D

  VálaszTörlés
 19. Választani sem lehet, olyan csodásak. *_*

  VálaszTörlés
 20. A Zoya nekem is megvan, imádom! De szerintem hamarosan új kedvenc társul mellé a Pupa Denim Jeans kék lakkja személyében :)

  VálaszTörlés