2013. november 17., vasárnap

Golden Rose Rich Color 06

Sziasztok!

      Ma egy nagyon szép "barackot" hoztam, ami árban is verhetetlen, de nem írok sokat, beszéljenek helyettem a képek.

Örülök a most rendelkezésre álló szabadidőmnek, amit most a blogolásra fordítok, sok szép lakk várakozik, hogy használhassam végre. Munka mellett, amikor napi 3-4 óra alkalmas elviselhető minőségű képek készítésére, teljes munkaidő mellett nem lenne lehetőségem napi szinten játszadozni, naponta új poszttal jelentkezni, aki mást mond, természetfeletti erővel rendelkezik vagy hantál.
Néha így is sajnálom az itt elpazarolt időt, mert sokkal tartalmasabban  is ellehetne tölteni ezt az időt...

Féltem ettől a körömlakktól, féltem, hogy nagyon lassan fog száradni, féltem, hogy nem fog látszani az aranypehely, elfedi a szín és még sorolhatnám de nem teszem, mert minden félelmem alaptalan volt.
A lakk állaga elég vastag, az ecsettel könnyű lakkozni, száradási ideje meglepően jó volt.
Fedés egyenletes, nem találok kifogásolnivalót.



Már nagyon szerettem volna kipróbálni a Nails Inc. Graffiti lakkját, nem tétováztam, 2-2 körmömön használtam, de szerintem nem ez a szín a megfelelő alap hozzá.


A Golden Rose Rich Color 06-os színe tetszik, szép fényesre szárad, a tartósságáról nem tudok mesélni, mivel ma reggel kentem fel.
A körömlakkot tesztelésre kaptam a Nailland-tól, az ára 590 Ft.,  megvásárolható az Árkád bevásárlóközpont alsó szintjén lévő Nailland standjánál vagy a NL webshopjába, ahol a szállítási költség 800 Ft vagy akár ingyenes is lehet,  7.000 Ft. feletti vásárlásnál.

Hasonló színekről az összesítőm. itt találjátok.

A Golden Rose Rich Color  sorozatból próbáltál már körömlakkot, ha igen melyiket és elégedett vagy a lakk minőségével?


13 megjegyzés:

  1. Hű, de szép ez a lakk :)
    A bejegyzésben leírtakat mintha én írtam volna, meló és gyerek mellett lehetetlen annyi időt a blogra szánni, amennyit szeretne az ember lánya.

    VálaszTörlés
  2. Én nekem minden tisztelet a tiéd hogy háztartás és gyerekek mellett van időd blogolásra de komolyan! Én is csak úgy tudok napi posztot csinálni hogy előre időzített bejegyzéseim vannak, máshogy lehetetlen, és előre persze sok fotó :) Olyan szép ez a lakk, én is beruházok Nailland áruháznál pár körömlakkra. Ez a fedőlakk gyönyörű :) További szép estét!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép, vidám manikűr lett:)
    Azért azt tegyük hozzá, hogy nem kényszer, hanem elméletileg hobbi a blogolás:)

    VálaszTörlés
  4. @Ayesha: már akinél hobbi...van akinek életcél (naponta bejegyzést írok) , van akinél függőség (én) és vannak a normális bloggerek akik hobbiból írnak heti 2-3 posztot :D

    VálaszTörlés
  5. pont ma jártam az árkádban a naillandnél, persze semmi nem volt azok közül amit kerestem úgyhogy csalódottan csak egy seche restore-eal, és a golden rose 22-essel jöttem haza. Karácsonykor volt rajtam egy opi lakk, amit a körmösömé, de annyira szép karácsonyi piros volt, viszont a nevét nem jegyeztem meg, na ez a GR 22-es pont annak a lakknak a dupe-ja, úgyhogy végül örültem, hogy valamit azért sikerült "lőni". A GR lakkok tartósságát meglátjuk majd, mondjuk a matt nail envy alulra,és a seche vite felülre azért javít a dolgokon, de az egy réteges fedés döbbenetes, nagyon elégedett vagyok vele!

    VálaszTörlés
  6. @Suzie:én is nagyon elégedett vagyok a lakkal, vettem egy pirosat, a számára nem emlékszem, a blogon van (azt hiszem a hh #21-22 posztban) az viszont nem igazán tetszik, szép, de van szebb pirosam.
    Én két rétegben kentem de fölösleges volt, 1 rétegben is csodás, csak a fránya megszokás :D

    VálaszTörlés
  7. Volt a Lovely-nak egy hasonló árnyalata, de nem állt jól a kezemen... :( Pedig szép!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép ez a lakk, de szerintem a színes fedőlakk már nem kellett volna rá. :P

    VálaszTörlés
  9. @Moon Angel: igen, nekem is ez a véleményem :( :D

    VálaszTörlés
  10. Egy korallos-barackos színt vettem a minap, de még nem próbáltam. Elég nyárias szín, most nem nagyon volt ingerenciám felkenni. :-) Most épp ezüst-lila-kék liquid sand és glitter vonalon nyomulok. :-DDD

    VálaszTörlés
  11. Nálam nem egy must have kategória, de azért szép :)

    VálaszTörlés
  12. annyira szép barackos színe van ennek a lakknakem eggyet :) én is majdnem beszerezt belőle de aztán mégsem :(

    VálaszTörlés