2013. november 22., péntek

Giga Haul- Deborah Lippman és Lipstick Queen

Sziasztok!

Csodálatos napom volt ma! Nagyon korán kezdtem a napot, de tudtam mire jövök haza....


A Deborah Lippmann Holiday 2013 Big Bang szettel már a megjelenése óta szemezgetek, de az ára miatt mindig lebeszéltem magam, egyetlen egy blogon láttam színmintákat, ez még megnehezítette a dolgom, mert a 12 darabból, 6 szín volt ami igazán tetszett, de a sors közbeszólt egy e-mail,  a névnapom és a sógornőm formájában. És egy kicsit utána számoltam, hogy legolcsóbban, ebay-ről is 4600 Ft egy 15 ml-es DL körömlakk, EU shopból 5700-7200 Ft. között van az áruk, szóval 6 darab lakk beszerzése nagy kiadás, 12 darab árát már nem is mertem kiszámolni.

Egy hete kaptam egy e-mail-t egy németországi webshopból ahová még az ősszel iratkoztam fel a hírlevélre, a hírlevélben az állt, hogy a 100 € feletti vásárláshoz jár egy Christmas Box ajándékba, aminek a tartalmáról kép is volt, kattintottam....kedden rendeltem meg a termékeket és ma, pénteken kaptam meg, azaz 2 nap és végig láttam a csomag követési száma alapján, hogy merre van, ez megfizethetetlen :D Lemondtam a szokásos névnapi parfümömről, így ezt a Deborah Lippmann körömlakk szettet ajándékba kaptam és meg egy hiper-szuper Lipstick Queen rúzzsal ajándékoztam meg magam,ehhez nagyon értek.
Kicsit, a megszokottnál is  összefüggéstelenebbül írok de a termékek okozta öröm hatása alatt vagyok még most is, alig várom, hogy a tegnapi pirosat lemossam a körmeimről, a körömlakk-függők gondolom megértenek.
A Deborah Lippmann Holiday 2013 Big Bang szett 12 darab 8ml körömlakkot tartalmaz, ez a méret igen nagy, nagyon sok körömlakk gyártómárka 10-11 ml-es kiszerelésben árulja a termékeit, az OPI  és Nails Inc.mini kiszerélsű lakkjai 3,75 ml és 4 ml, nos ezek tényleg parányiak.


Hatalmas dobozban érkezett
 A Lipstick Queen rúzsról soha nem hallottam, tetszett a Velvet Rope  csomagolása, blogokon rákerestem, utána olvastam és megrendeltem, sajno ma fotózni nem lehetett már délután, egy nude árnyalatot vettem, már kipróbáltam és hihetetlenül jó a minősége, de ezt el is vártam, drága volt. Az Armani rúzsokhoz hasonlóan, mágneses a kupak záródása.
No és az ajándékba kapott  Christmas Box tartatlama sem kutya, a kedvencem ebből  a mini Deborah Lippmann alap és fedőlakkpáros, aminek az értéke 19€ lett volna ha meg szerettem volna venni.



A Niche Beauty webshopot itt találjátok, rengetek minőségi, luxus termék megtalálható a kínálatukban, most 15%-os kedvezménnyel lehet vásárolni,pillanatok alatt és ajánlva megérkezik a megrendelés, ezt azok tudják értékelni akik ebay-ről rendelve, követési szám nélkül, izgulnak hetekig mikor érkezik meg, egyáltalán megérkezik-e amit vásároltak.
Élő példa én vagyok, 15.-én rendeltem meg a DL kisebb, 6 darabos glitteres szettet, 20-án jött a mail, h feladták, de nem ajánlva, követési szám nincsen csak az USA területén,  hiába vettem meg  majdnem  féláron, nem éri meg az idegeskedés és a bizonytalan várakozás.

Következnek majd lassan a cuccok, de most  nem igazán lesz időm a blogra, megírtam előre jó pár bejegyzést, előbb azok következnek majd.

26 megjegyzés:

  1. A DL lakkok csodálatosak. :)

    VálaszTörlés
  2. *.* alig várom már,hogy lássam őket a blogon :D:D:D

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörűm lakkok...pfff..irigyellek :D várom kíváncsian, hogy mikor teszteled őket :)

    VálaszTörlés
  4. Örülök,hogy Nektek is tetszenek, most fogunk vacsizni, utána minden színt margarétára próbálok ki, majd ami a legkevésbé vagy legjobban tetszik azt próbálom ki a körmeimen.
    Nagyon izgat az alap és fedőlakk, mert jó véleményt nem olvastam róla, és ez annyira hihetetlen, igaz, a DL-nek sok féle alap és fedőlakkja van.

    VálaszTörlés
  5. A szívroham kerülget, amióta megláttam a DL-készlet mellett a glitterrobbanásos neszesszert, muti meg közelebbről is!!! :)))))))))))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  6. minden nagyon tetszik! :D persze főként a lakkok, de a többi termék is szimpatikus. a neszesszer nálam is bejövős :D

    VálaszTörlés
  7. Úgyis tudod, hogy ilyenkor mérhetetlenül gyűlöllek pár percig... csak most kicsit jobban :D

    VálaszTörlés
  8. Erzsi, tudsz élni ;) én nem utállak, hanem bírlak, mert tök jó ízlésed van, úgyhogy várom majd a körömlakkokról a színmintákat (meg hogy ebayről is megérkezzen a DL szetted)

    VálaszTörlés
  9. Megnéztem, annyira nem drága, lakkonként 2000 Ft.
    De swatch-ok alapján nem hiszem, hogy ne találnád meg majdnem az összes színt a meglévő lakkjaid között.

    VálaszTörlés
  10. Áh, nem is mondok én már semmit - nemigen lehet újat mondanom:), csak jelzem, hogy én is itt jártam.

    VálaszTörlés
  11. A mini neszesszer tényleg kis cuki, 5 darab mini DL lakk fér el benne, olyan minta glitteres körömlakkal kenték volna be, stílusos a márkához :)

    @Klaudia: rendben :D

    @Petronella's: a féltucat Picture Polish körömlakkokról írt bejegyzésed én valósággal megcsodáltam, körömlakkokban hasonló az ízlésünk :)
    Jaj, arra nem is merek gondolni, elég nagy annak is a doboza és simán feladva....nem tudom, már bánom, h karácsony előtt onnan rendeltem, nem éri meg az a 3500 Ft. amennyivel olcsóbban vettem meg, a várakozást, aggódást, bizonytalanságot, azt már nem is mondom mennyire szép mind a 6 darab :(

    @anna689: igen, én is ezzel érveltem, mikor egy blogon
    nézegettem,magamban már soroltam is,hogy melyik a hasonló színem, de mindig van egy hajszálnyi különbség és ebből a márkából csak két glitteres körömlakkom van, nagyon kíváncsi voltam milyen a sima lakkok minősége, mert az egyik legdrágább márka a körömlakkok közül, a desinger márkákat leszámítva. Most a körmeim 10 színben pompáznak, a lakkok minősége isteni, és a színek külön-külön mind nagyon szépek, egymás mellett kicsit tömények a színek, szóval egyáltalán nem bánom, hogy megvettem a szettet.
    A legtöbb hasonló színem Zoya lakkból van,ez a kedvenc márkám :)

    @Ayesha: oké :)

    VálaszTörlés
  12. Megint rendesen betáraztál :) Szuper az a lakk - szett!

    VálaszTörlés
  13. @Szilvia A.: igen, de csak azért mert limitált szett és DL-ből még nem láttam ilyen sok darabból álló szettet, szóval bármennyire is próbáltam lebeszélni magam, végül nem tudtam :D

    VálaszTörlés
  14. Megértelek, csodás ez a szett!

    VálaszTörlés
  15. Hát a csomag látványa után értem azt a kitörő lelkesedést! :D Jól választottál, szépek a lakkok..még egy kicsit nézegetem a képeket.. :D

    VálaszTörlés
  16. A fél karomat odaadnám azért a doboz DL lakkért :D :D

    VálaszTörlés
  17. Aranyosak vagytok és nagy körömlakk-függők :)

    VálaszTörlés
  18. Mekkora mák,hogy a lakkok iránt nem lángolok annyira!Hanem a nude rúzs!Erzsi!Meg ne feledkezz erről!:-)Nagyon kiváncsi vagyok!

    VálaszTörlés
  19. @Julinka: a rúzs minősége fenomenális, itt első sorban a hidratáló hatására gondolok, majd holnap dobok fel színmintát Instára :)
    Még szeretnék ebből venni, csak a webshopban a színminta nem jó, sokkal világosabb mint ott látható és csak 5 szín van.

    VálaszTörlés
  20. Durva ára van, de gyönyörű! Én is kíváncsi vagyok a lakkos és a rúzsos swatchokra is!

    VálaszTörlés
  21. úúúúú azok a lakkok. *-* hihetetlenek! *-*

    VálaszTörlés
  22. Elkezdtem próbálgatni a körömlakkokat, nagyon jó a minőségük, csak azért írtam, ha valakinek tetszenek a színek, ne habozzon, nyugodtam megveheti, pillanatok alatt szárad, jégfényes, csak 1-1- napot volt 1-1-szín a körmeimen, így a tartósságáról nem tudok véleményt mondani, de szerintem az is rendben lesz:)

    VálaszTörlés
  23. Ez megzavarta a lelki nyugalmam :D

    VálaszTörlés