2013. november 20., szerda

Barry M - Foil Effects Gold


Sziasztok!


A Barry M körömlakk Foil Effects 320-as körömlakkját kimondottan körömnyomdázáshoz választottam, sokat gondolkodtam rajta a Nailland pultja előtt. Ennek több oka is volt, az első, több mint 20 darab arany színű körömlakkom van, amiből 5-6 darab verhetetlenül szép, a  második ok ami viszont mellette szólt  az volt, hogy itthonról nem lehetett beszerezni arany színű lakkot nyomdázáshoz és a legtöbbet  körömnyomdázáshoz az aranyszínt használom......na de nézzük milyen is ez a körömlakk.
A körömlakk állaga vékony, viszont 1 rétegben jól fed, száradási ideje nagyon jó, hamar szárad.
A színe, mint alaplakk nem igazán jön be, számomra túl sápadt.
 Ezért  az első próbálkozásnál valami más színnel szerettem volna kombinálni, hogy alapszínként és nyomdázva is lássam milyen.
A Barry M Foil Effects körömlakk kíváló nyomdázáshoz, a minta tisztán kivehető, erre a célra szuper.

Az árnyékban és napsütésben készült fotók után, gondoltam kipróbálom az OPI Matt fedőlakkját.
Nagyon tetszik másoknál a matt-bársonyos finisű lakkok, de magamon nem tetszik, mondjuk, jelen esetben a nyomdázás mintája jobban látható volt, messziről is kivehető volt a minta. A matt OPI fedőlakk sokkal szebb mint a China Glaze hasonló terméke, mivel nagyon vékony az állaga, nem változtatja meg jelentősen a körömlakkok színét és pillanatok alatt szárad.
Nagy tanulság számomra, hogy a hópehely minta csak fehér színnel érvényesül, az alapszín szinte lényegtelen, de ha nem szeretnénk, h virágra vagy csillagra emlékeztessen a fehér szín használatát ajánlom.


A körömlakkot tesztelésre kaptam a Nailland-től, ahol a Barry M teljes kínálata megtalálható, plusz számos kiváló márkából is mazsolázhatunk, mint például az A-England, China Glaze, Seche Vite, Models Own, olcsóbb árfekvésben pedig a Golden Rose és Flormar teljes kínálata.
Az árak 2990 Ft. (A-England) és 540 Ft (egyes Golden Rose) között mozognak, abszolút nincsenek túlárazva, ez az egyik oka a választékon túl, hogy szívesen ajánlom a Nailland-et.
Már webshopból is lehet rendelni, a bejegyzésben szereplő körömlakkot  itt lehet megrendelni, aki budapesti, ajánlom látogasson  el az Örs Vezér térén lévő Árkád bevásárlóközpontba a Nailland standjához, isteni élmény, én is készülök a napokban egy újabb látogatásra :)

Van kedvenc Barry M körömlakkod ?


17 megjegyzés:

  1. nagyon szép manikűr <3

    VálaszTörlés
  2. @Nail Judit: köszönöm, azt hiszem a következő hópelyhes piros-fehér lesz :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem az volt a bajom vele amikor próbálgattam, hogy az életben nem akart megszáradni. Istenien mutat ezzel a mintával :O

    VálaszTörlés
  4. @Az a Lány: ó, ez meglepő, mert én is ettől féltem, van egy másik BM lakkom ami tényleg nem akar megszáradni (majd írok erről is) és hasonlóra számítottam ennél is, de nem, meglepően gyorsan száradt.
    Lehet ez újabb gyártás és változtattak valamit az összetételén....másra nem tudok gondolni, illetve Butter London alaplakkot használtam.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép lett, tetszetős! :) Gyönyörű ez az arany lakk.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó! Én éppen nyomdázásra tesztelem a lakkokat, hogy melyik jó rá, de szerintem is leginkább arany, ezüst, fekete, fehér jöhet szóba, csak ezekből a színekből eddig csak feketét találtam ami ér is valamit... De van egy arany jelöltem is ezek után ;)

    VálaszTörlés
  7. @Zsozsó Sakklakk: igen, ezek amik élőben is mutatósak, nem csak a közeli képeken :)
    Ó, aranyszínű még nekem is van, de ez ami itthon is elérhető, ha van a Nailland-nél 2009-es China Glaze-ból a Passion, az még szebb egy gondolattal és olcsóbb is.

    VálaszTörlés
  8. Olyan szép ez a lakk :) Szép lett a minta is, cuki ez a hópehely :)

    VálaszTörlés
  9. na most már teljesen karácsony feelingem lett. :))

    VálaszTörlés
  10. Köszi :)

    Nekem még nincs karácsonyi hangulatom, lehet tudat alatt emiatt választottam a hópelyhes mintát, nem tudom miért,de idén még nem kapott el a nagy készülődési-láz :(

    VálaszTörlés
  11. tetszik, önmagában is szívesen kipróbálnám:)

    VálaszTörlés
  12. Még nincs Barry M lakkom, de mindenképp be akarom szerezni ennek az ezüst változatát :) (Kb úgy vagyok az ezüsttel, mint Te az arannyal :D)

    VálaszTörlés
  13. Hópelyhes és piros fehér lakk, ó de jó várom a manikűrt, oylan karácsonyi lázban égek *-*

    VálaszTörlés
  14. @Apterous Angel: az ezüst gyönyörű, jó választás :)

    @Nail Judit: Remélem lassan engem is elkap :D

    VálaszTörlés
  15. Nagyon cuki lett! :)
    Én nem szeretem a pici körmöket, legalábbis az enyémek mindig hosszúak, de a tieid annyira cuki, neked jól áll! :)

    VálaszTörlés
  16. Varázslatos, alig várom, hogy én is felkenhessem ezt a kis drágaságot a körmeimre - már itt várakozik :DDD
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés