2013. november 24., vasárnap

Aktuális kedvenc sminktermékek

 Sziasztok!

            Nagyon rég nem volt a blogon "Havi kedvencek" című bejegyzés,  viszont 1,5 hónapja szinte csak ugyanazokat a termékeket használom, nagyon bevált termékek, gondoltam pár sorban, sok képpel, megmutatom, jelenleg mik a kedvenceim.
Újdonságok nem igazán szerepelnek a listámba,  majdnem mindenről volt már bejegyzés a blogon, amit a címkefelhőben a márkanévre kattintva megtalálható.
A Mac bronzosítóját elsősorban a színe miatt imádom, ez áll a legjobban, a Smahbox-al is  ugyanez a helyzet, van jobb minőségű pirosítóm, de ennek a színe jelenleg nagyon jól illeszkedik a rúzsok és szemhéjfestékek színeihez.
Az UD szemhéjfestékei abszolút és magasan lekörözve az összes márkát a legjobbak, kattintásra készen várom az UD Naaked 3 paletta megjelenését. A  Mac paint potokat nem kell bemutatni, jelenleg ez a szín a kedvencem.






 Rúzsok közül most két színt használok, általában a Dior nude árnyalatát szájkontúr ceruzával, amit egy ecsettel összesatírozok, így sokkal szebb és tartósabb, mármint az ecset használata miatt. Mindig tudtam, hogy ecsettel felvinni a rúzst kötelező lenne, de lustaság miatt nem így használtam, na ennek vége, azt ajánlom aki eddig nem ecsettel vitte fel a rúzst
Annyi az újdonság , hogy a rúzs felviteléhez ecsetet használok, szemmel láthatóan sokkal szebb a végeredmény,ráadásul ha az első réteg után egy papír zsebkendővel felitatod a zsírt és egy újabb réteget viszel fel, sokkal tartósabb lesz. A Mac rúzsait nem szeretem, csodás színek, de annyira szárít, hogy hazavágja az ajkaim, egy 5.000 Ft feletti rúzsnál meg nem vagyok hajlandó (meg általában sem) ajakápolót használni, de a Mineralize Rich Lipstick rúzsai kifogástalanok, hidratálnak, tartósak, szeretem használni. A Michael Kors szájfényt rúzsra szoktam használni, míg a Chanel szájfény önmagában is csodásan csillog, színezi az ajkakat. a MUFE szájkontúr ceruza színe nagyon jó mert sok rúzshoz használni, vízálló változat, ehhez képest a tartóssága közepes.

Kedvenc körömlakkom nincsen, gondolom ezt most megértitek, sok újdonságot kaptam, vettem, de lesz egy bejegyzés hamarosan a blogon aminek a címe elsőnek az volt (már megírtam félig)  "15 kedvenc körömlakkom" majd átírtam "25 kedvenc körömlakkom", viszont jöttek újak így lehet 30 lesz a vége.

Milyen sminktermékeket használsz napi szinten?

18 megjegyzés:

  1. Elszállt valahova a kommentem, na szóval.
    Minden nap van rajtam BB/alapozó, szemöldökpor, szempillaspirál, rúzs v szájfény. Hetente többször készítek "normál" sminket, szemfesték,miegymás.
    Az UD számomra távoli csillagzat, talán ezért is nem őrültem meg érte soha, de ez nem azt jelenti, hogy ne tetszene. (gondolok itt minden Naked palettára)

    VálaszTörlés
  2. Csak akkor sminkelek ha tárgyalásom van, vagy a főnökeim színe elé járulok :) Ilyenkor BB krém, szemöldökceruza, szemceruza, szempillaspirál, szemhélypúder, pirosító és egy kis rúzs kerül rám. Szerintem még nem volt olyan sminktermékem ami elfogyott, mielőtt megromlott volna, talán csak a szemceruza, az gyorsan fogy, mert a vastag és kifelé még szélesedő vonalat szeretem a felső szemhéjon, erre teszem a szemhéjpúdert általában csak egy, max 2 árnyalatot egyszerre... egy profi sminkes biztos elszörnyedne "technikámtól" :D

    VálaszTörlés
  3. basszus, a szemhéjpúdert ly-nal írtam az egyik helyen, ááááááááááá bocsi :D

    VálaszTörlés
  4. Én még keresem a tökéletes smink cuccokat...kevés sikerrel. A szememet festem általában, de most kis szünetet kell tartanom valami allergiás reakció miatt. Egyelőre még nem tudom mi okozta, de az Avonos szemhéjfestékre tippelek. Lehet, hogy valami márkásabb cuccot kellene már választanom, mert a kor előrehaladtával a bőröm is kényesebbé, igényesebbé válik :) Viszont nem szeretnék úgy megvenni drága dolgot, ha előtte nem tudom kipróbálni...

    VálaszTörlés
  5. A Dior Charnelle és az UD Naked2 csodás! :)

    VálaszTörlés
  6. Nálam a kedvencek majdnem mind Bobbi Brown cuccok,viszont van rgy imádott mac szemfesték,amit egyre többször veszek újra elő,pedig vigyázni kéne rá,mert limitált volt :-)

    VálaszTörlés
  7. Oh ez a Naked 2 paletta csoda szép!! Gondolom, élőben még szebb minta képeken, de a képen is szép!!!

    VálaszTörlés
  8. Olyan sok jót hallottam már az UD Naked palettáiról. Tényleg szépek, de nekem túlságosan natúr színeket tartalmaz (főleg a 2-es paletta). De a 3-as is nekem nagyon púderszínű. Tényleg csak hajszálnyi különbségek vannak az egyes árnyalatok között. Nem tudom mennyire tudnám kihasználni...

    VálaszTörlés
  9. Én csak mezei drogériás termékeket használok, le sem merem írni ezt a sok szépséget látva :):)

    VálaszTörlés
  10. @Ayesha: szerintem ha igazán tetszeni fog, előbb-utóbb meglesz :)

    @Szilvia A: ó, hát én imádom a sminkcuccokat, a baj csak az, hogy használni nem igazán tudom őket, lehet ezért nem vagyunk sminkesek :D
    Én a poszt címét írtam el durván, ez ma egy ilyen nap :)

    @T. Andi:nekem is nagyon érzékeny a szemem (és a lelkem:D), pl. a MAC csillámos szemfestékeit, pigmentjeit nem tudom használni, 1-2 óra után elkezd viszketni a szemem, majd kipirosodik, de az UD-nél ilyen még nem volt, a paint pot csak akkor gáz, ha délután-este még a szememen van és ezt elfelejtve beledörzsölöm, néha előfordult már :D

    @Moon Angel: egyezik a véleményünk, ez a Dior árnyalat nálam nagyon bevált, biztosan újra fogom venni, pedig rúzsból talán soha nem vettem meg 2x ugyanazt a színt! :)

    @suzie: előbb-utóbb biztosan megfog jeleni megint az áhított szín, nekem is van a 2011-es karácsonyiból egy világos kék színem ami gyönyörű, összetört a púder de még így is nagy becsben tartom (a blogon van 2011 nov.? )

    @Nail Judit: természetesen szebb élőben, tavaly már volt erről poszt, összehasonlítva az első Naked palettával, ott jobbak a képek :)

    @Yndre: nekem a 3-as tökéletes lenne, mert nem merek, tudok sötét színeket használni, a minőségük meg tényleg a legjobb, az önnáló színeket kicsinek drágának találom, de ott hatalmas a választék, lehet azok közül kellene keresned olyat ami tetszik :)

    @Elíz: nem a márka fontos, hanem, hogy megtaláld a színeid, ami szerintem lassan mindig változik picit :)




    VálaszTörlés
  11. A szemhéjpúderek kivételével szinte rajtam is ugyanaz van hónapok óta, a szemfesték színén kívül nem variálgatok semmit, maradok a jól bevált termékeknél :)

    VálaszTörlés
  12. Csatlakozom Anihoz annyi módosítással, hogy néha váltok pirosítót, és természetesen szemhéjpúdert. Imádom a harsány, nagyon színes szemsminket. :-)

    VálaszTörlés
  13. Mostanában nálam is a Naked2 színei a favoritok, bár én az olcsóbb kistestvért, a MUA Undress Me Too palettáját használom.
    Kíváncsian várom a Naked3-at is, ha megkaptad, mutasd majd meg mindenképp a blogon! :-)

    VálaszTörlés
  14. @Tibs: Yes, it contains good colors :)

    @Ani: nagyon sajnálom, hogy a blogon már nincs sminkes poszt, mert ugyanolyan gyönyörűen sminkelsz, mint ahogyan lakkozol :)

    @Vervian: én is nagyon szeretem a látványos szemsminkeket másokon, nekem sajnos nem állnak jól, rejtett szemhéj sminkeléséhez profi munka kellene :D

    @Pancsi: jó kis színek ezek, igaz én nagyon szerényen használom ezeket is :D
    A Naked 3 valamikor december 16.-a után jelenik meg az EU-ba, ezt olvastam angol blogokon, amint meglesz repítem a blogra a színmintákat :)

    VálaszTörlés
  15. Én sajna lustaságból leredukáltam a sminktermékeim. korrektor, bb, púder, pirosító, rúzs, szempillaspirál. ha van ingerenciám, egy kis tus. pedig ott a sok szép szemhéjpúder,meg drága ecset, de azt az öt percet inkább szundikálom még :D
    viszont az art deco rúzsom lerobbanthatatlan. csak azt használtam az elmúlt egy évben. kár,hogy zárt szériás volt, nem tudom,mit csinálok,ha elfogy,mert a klasszik darabok nem ilyen textúrájúak :(

    VálaszTörlés
  16. Mostanában én sem nagyon variálok sminkek terén. Egy mix alapozó 3 in1 :), panterly paint pot, lila tusvonal egy duo szemhéjpúderből, szemszínkiemelő spirál, egy 3 in 1 van paletta pirosítója és egy gyönyörű rúzs. Ennyi. 5 perc alatt kész a smink. Lustaságból most nincs nagy kedvem változtatni.

    VálaszTörlés
  17. A Chanel szájfénynek nagyon szép színe van.

    VálaszTörlés