2013. szeptember 4., szerda

Zoya Livingston


Sziasztok!

           Nagyon tetszenek a piros körömlakkok de nem igazán használom.
Nem használom, mert azt gondolom rövid körmökön nem mutat jól, félek ettől a színtől, mert túl kihívónak, feltűnőnek találom, ez téves, igaz merész szín, de a legnőiesebb, legelegánsabb sőt legdögösebb szín a körömlakkok közül.
A Zoya Livingston egy nagyon szép, extra fényes piros szín, ugyanolyan lenyűgöző a minősége mint a 2012 nyarától megjelent Zoya körömlakkoknak.

A díszítést nem vittem túlzásba, ennyi épp elég volt az akkori hangulatomnak mikor a lakkot használtam.
Picit, pontosabban nagyon összekentem a körmeim, ezektől a sötét színektől használat előtt mindig lámpalázas leszek, a kezem elkezd remegni mint a nyárfalevél....próbáltam tisztogatni, ennyi türelmem volt, természetesen, élőben nem ennyire szembetűnő, de én nem a blog miatt lakkozom a körmeim, hanem lakkozom és felkerül a blogra, nem változtatok a színeken, semmin, csak méretre vágom a képet.
Remélem elnézitek, a szín a lényeg, ezt  életűen sikerült lefotóznom (monitor függő)mint a legtöbb esetben.



A körömnyomdaminta a Bundle Monster 323-as lemezéről van.


 Használsz piros körömlakkot, ha igen melyik a kedvenced?



23 megjegyzés:

  1. Nekem a bordó Max Factorommal szokott az lenni,hogy legtöbbször olyan csúnyán tudom kilakkozni vele a körmöm :( Mondjuk annak az a ecsete se bejövős nekem,de maga a lakk meg a szín isteni,csak nagyon kell figyelnem,hogy jó legyen,de így se mindig sikerül.. Ma pedig énis piros napot tartok!:)

    VálaszTörlés
  2. A piros CSAK a rövid körmökön mutat jól és CSAK a rövid körmökön nem hat kihívónak!:))) Nyugodtan használd, igazán szép körömformád van, illik hozzá.

    VálaszTörlés
  3. Ez is nagyon jó kis szín, tetszik :) fedése milyen? Elég egy réteg?

    VálaszTörlés

  4. @Andi: 2 réteg, ezt elfelejtettem, az első réteg átlátszó volt, de a másodiknál már tökéletes volt :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép lett! :)

    Szeretnék kérdezni. Most vettem körömnyomdát, az Essence verziót. Kipróbáltam, úgy csináltam mindent, ahogy azt kell, viszont mégsem sikerül a teljes mintát felvennie a nyomdázónak. Mi lehet az oka? Fél virágot nem rakhatok a kezemre :/

    Köszi előre is! :)

    VálaszTörlés
  6. szerintem is rövid körmökön néz ki jól a piros! nagyon szép szín :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép Zoya lakk!!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó, a rózsás mintával pedig különösen. Egy időben szinte mindig pirosra lakkoztam a körmöm, gondolom akkor kicsit besokalltam tőle, ugyanis legalább fél éve nem volt úgy, hogy mind a 10 körmöm piros legyen. És még nem is vágyom rá egy darabig.

    VálaszTörlés
  9. Szia!

    Neizélj má', tökjó lett a festés. :)
    Piros? Bármikor! :) most épp fekete van megbolondítva az egyetlen opi lakkommal (malaga wine?).de imádom a tőled vett mini estée laudert is, már alig van benne :D
    A legjobb fedése, (Tehát két rétegben is elég,nem kell 3 előle,mint az előzőekből) az viszont a flormar pretty. :)

    VálaszTörlés
  10. Pedig jól áll neked a piros, múltkor is írtam, de sosem hiszel nekem (elsőre! :D)

    VálaszTörlés

  11. @Iluss: nem tudom mi lehet, nekem sem sikerült essence mintalemezzel, miután megjött a nagy méretű minta lemezem azzal már sikerült, pedig a régi rózsaszínű bélyegzőt használtam még akkor.
    Szerintem nem elég mély a barázda, esetleg rosszul húzod le a lakkot.Vagy a lakk nem megfelelő, nagyon sok minden lehet.
    Ajánlom szerezz be egy XL-es palettát, kb. 2900 Ft és 42 minta van rajta, plusz a szilikon bélyegzőt, ez kb 650-750 Ft.
    Ezekkel ha akarnád sem lehet elrontani.

    VálaszTörlés

  12. Azt elfelejtettem a bejegyzésbe írni, nagyon büszkén viseltem a piros színt, vezetés közben, piros lámpánál a kezeim meresztgettem a kormányom, gyönyörködtem a színbe, szóval nagyon tetszett :D

    Nagyon rég, még i.e. a 90-es évek elejénközepén volt műkörmöm vagy 1,5 évig, csak piros és bordóra festettem :D

    VálaszTörlés
  13. Szuper rajtad ez az inkább hidegebb pirosas szín, a körmeid hossza pont ideális hozzá!
    Én inkább láb, mint kézkörömre szoktam pirosat használni, túl erőteljesnek tűnik magamon a piros. Érdekes módon máson viszont egyáltalán nem így látom a hasonló színeket.

    VálaszTörlés
  14. Nekem a make up factory metálpirosa a kedvencem. Csodálatosan szép.

    VálaszTörlés

  15. @Malvina: sokáig én is így voltam vele:)

    @Zsozsó: legközelebb megnézem Müllerbe, metálpiros színem még nincsen, de szeretnék :)

    VálaszTörlés
  16. Szerintem is inkább rövid körmökön mutat jól a piros lakk és ez az árnyalat neked különösen jól áll. :) Nekem egyébként az Aden Red carpet-ja a kedvenc piros lakkom. :)

    VálaszTörlés
  17. Nem használok, de egyre jobban tetszenek :) De hogy mikor jutok el oda, hogy kikenem mind az 10-et pirosra, azt még nem tudom :D

    VálaszTörlés

  18. @Viki: az Aden lakkokat már rég szeretném kipróbálni, blogokon láttam, tetszenek, de nem esik utamba olyan üzlet ahol kapható, webshopból nem szeretnék rendelni, inkább megnézném a színeket :)

    @Elíz: én 15 évet vártam, ennyit ne várj vele :D

    VálaszTörlés
  19. Szerintem jól áll, ne félj tőle :))) Nagyon szép színe van!

    Mea (Nail Polish Maniac)

    VálaszTörlés
  20. Köszönöm a tanácsot! :) Megkarcolgattam tűvel, hátha sikerül rajta mélyíteni, úgy sem sikerült vele nyomdázni! Azt hiszem kelleni fog egy olyan mintalemez! :)

    Köszi még egyszer! :)

    VálaszTörlés
  21. használj piros lakkokat, mert nagyon jól néz ki rövid körmökön..sőt! igazán hosszú körmökön nem tetszik a piros szín, viszont rövid és átlag hosszúságú körmökön nagyon ütős! :) ne félj ilyen színeket használni, mert a képen is látod, hogy milyen jól áll és ezzel a díszítéssel igazán fel is dobtad! :)

    VálaszTörlés