2013. szeptember 23., hétfő

HH - Hétfői Haul #20

Sziasztok!

         A mai zsákmányos posztba nagyon cuki dolgokat mutatok....

 A Born Pretty oldalára egy körömnyomdázáshoz való mintalenez keresése közben találtam rá.
Nem mintha nem ismerném, de ritkán nézegetem.
Az adott mintalemez egy külföldi webshopban 5,5 $ volt és hiánycikk....így rákerestem a mintalemezre a megjelőlése alapján.
A Born Pertty oldalán 1,99 $-ért találtam meg, gondoltam kicsit körbenézek és ez lett a nézelődés vége:
Nézzük a lemezeket, nagyobb méretben tettem fel képet, hogy a minták láthatóak legyenek, az árak 0,99-2,99$ között mozognak. A bejegyzésbe a képek alatt linkeltem hol találjátok meg, én vagy 2 órát mazsoláztam az oldalon, ha valami tetszik így könnyebb megtalálni.
 A mintalemezek megvásárolhatóak ITT,  

 Matricák, ezt mindenkinek ajánlom aki egy kicsit szeretné feldobni a lakkozását, a legegyszerűbb módja ez a díszítés. Kezdeném a legdögösebbel, a párducmintással:
 A vadító párducmintás matrica ITT található.
Apró kis ékszereknek tűnnek az alábbi matricák, azok is, nagyon szépek

Az árakat már kíváncsiságból is leellenőriztem, amit ebay-en megtaláltam, ugyan ezen az áron volt kapható illetve drágában. A szállítás, természetesen ingyenes, 7.-én vásároltam, 16 nap alatt kaptam meg.
Ani kódjának köszönhetően még 10% lejött az árakból, kivéve 1 lemezt, 
ami akciós volt, abból nem járt kedvezmény.
KÓD: TY7X31 (-10%)

Ma vettem egy körömlakklemosót, itt a lényeg, hogy pumpás, hasonlóm van, a  CND zsírmentesítő oldata ilyen adagolós, nyomdázásnál szuper, ha nem működik az acetonmentes formula, átöntöm, a pumpa a lényeg, 449 Ft volt.



Valamit két hajcsipeszt vettem, már nagyon rég , legalább egy éve nem vettem, pedig itthon mindig felcsatolom a hajam.

Nagyon sok ötletem és inspirációs képem van ;), hogy mit kezdjek a kis kincseimmel, neked mi tetszik a legjobban a mai zsákmányból, ha tetszik egyáltalán bármi is.

25 megjegyzés:

  1. A lemezek közül a középső és a bal felső nekem is megvan, de azok az ékszeres matricák nagyon jól néznek ki *-*

    VálaszTörlés
  2. @Glitterfinger Lexa: azokkal a matricákkal akarok ma este új manit készíteni, még azt nem tudtam eldönteni, h sötét alapra ragasszam, így nagyon alkalmi lenne, vagy valami kis világos színre ami hétköznapokra ad egy kis pluszt :)

    VálaszTörlés
  3. a körömmatricák csodálatosak!:) Eddig nem éreztem úgy,hogy rendelnem kellene innen, de ezek valóban nagyon szépek! kíváncsi vagyok rájuk élesben is:)

    VálaszTörlés
  4. Szabad méretet kérdezni a nyomdalemezekre? Főleg a QA59 érdekelne :)
    Tudod nekem csak az extra méret jó :D ;)

    VálaszTörlés
  5. @Cserkó Muffin: holnap este már a blogon lesz élesben ;)
    Tuti, hogy még fogok ezekből rendelni, az ívet keretező apró kis minták is felhasználhatóak külön, ezek nem vizes matricák, így még könnyebb használni.

    VálaszTörlés
  6. Én is rendeltem ilyen párducos matricát, de kezdek kicsit aggódni, mert aug. 31-én rendeltem és még mindig nem érkezett meg :(

    VálaszTörlés
  7. @Szilvia A: lemérem, ma adtam fel a Moyou lemezeket..:( De elsőbbségivel :)

    @Szívecske: ne aggódj, mikor elsőnek rendeltem, majdnem 1 hónap volt míg megkaptam és olvastam már olyat, h aki nem kapta meg újraküldték, de 32 napnál ne várj többet, ha addig nem kapod meg írj nekik.

    VálaszTörlés
  8. Cicáák :) Meg azok az ékszernek tűnő matricák! Szerintem azok nagyon hozzád illők, tuti jó kis manikat fogsz velük alkotni :)

    VálaszTörlés
  9. @Elíz: igen én is így érzem :D Mármint, h az ékszermatricák számomra készültek :)

    @Szilvia: széllesség 1,3 cm, hossz 1,7 cm az QA59-es mintalemezen, átlagos méret, nem nagy.

    VálaszTörlés
  10. Már nagyon kíváncsi leszek a párduc mintákra a körmödön is! :)

    VálaszTörlés
  11. Szép dolgok... :) egy kivételével én is megvettem ezeket a lemezeket, de ebay-en, mert a BPS elvesztette a bizalmam egyelőre... Június óta nem kaptam meg a csomagokat. Jeleztem neki, állítólag újra küldi...még nem érkezett meg.

    VálaszTörlés
  12. Köszi! :) Igen, nekem a szélessége kellene hogy 1,7 legyen :D

    VálaszTörlés
  13. Nekem a matricák (ékszeresek) tetszenek a legjobban. És én sose várok 30 napot, kb 25 nap után már rinyálok nekik, hogy mi van:)))

    VálaszTörlés
  14. csodás poszt, és tökéletes időzítés, most derült ki,hogy van 7 dollárnyi bónuszpontom, gyorsan el is költöm ezekre a lemezekre (mert végre sikerült az arany orly lakkal a nyomdázás)

    VálaszTörlés
  15. Hú, matrica, matrica! :) Az ékszerformájú matricák nagyon dögösek, olyan indiai stílusúak, nagyon tetszenek! :)

    VálaszTörlés
  16. @Yndre: lehet csak 2 ujjamra rakok matricát a többire lakk+nyomdázás és jó lenne apró strasszkő a párduc szemeibe....szóval már gondolkodom, de teljes párducminta is lesz :)

    @T.Andi: reménykedjünk...a postás megbízható ?

    @Ayesha: igen, jobb előbb reklamálni mint később, igazad van:) Még nem tudtam eldönteni, h az ékszere vagy párducos matrica tetszik jobban de nagy a gyanúm, h az első :)

    @suzie: nagyon örülök, h sikerül a nyomdázás, tudom mekkora öröm :)

    @Szamóca: jó hasonlat, tényleg olyanok :)

    VálaszTörlés
  17. Erzsi: igen, a postással minden rendben. Sok mindent rendeltem 2 hónap alatt és minden megérkezett, csak a BPS csomag nem. Segítőkészek voltak, mikor írtam nekik. :)

    VálaszTörlés
  18. @Andi: akkor biztosan megjön :) Nekem eddig csak egy csomag (30 db-os) matricám veszett el, igaz visszatérítették a kemény 3,49 $-t, de akkor is sajnáltam, én a matricákat szerettem volna.

    VálaszTörlés
  19. posta témához csak annyit szólnék hozzá, hogy amikor a budapesti címemre rendelek (mindenféle shopokból), rendre tűnnek el csomagjaim, akár anyuhoz, akár saját magamhoz küldetem, de amikor az anyósom címére küdetek vidéken, általában meg szokott érkezni (kivéve egy csomagot, amikor dél-koreából rendeltem BB krémet) a legrosszabb az volt,amikor laza 40 ezres ruha- és cipőrendelést fújt meg a posta...

    VálaszTörlés
  20. Erzsi: ismerős érzés :) nekem lakknak és bizsuknak az árát térítették vissza. A lakkot nagyon sajnáltam...

    suzie: ilyen nagy értékű dolgot azért nem mernék rendelni postán. Bátor vagy :)

    VálaszTörlés
  21. Ugyanezt a pumpás adagolót használom én is, ugyanígy, hogy kiöntöttem belőle az eredetit és beleöntöttem a használhatót:) amúgy ezekből a nyomdalemezekből kettőt én is kinéztem pár napja (3-4 dollár közötti áron ebayen), még szerencse, hogy nem rendeltem meg őket, mert akkor innen jobban megéri.

    VálaszTörlés
  22. Húúhhaa azok azt ékszer matricák és párducos matricák nagyon tetszenek <3 A minta lemezek is nagyon szépek!!

    VálaszTörlés
  23. Lányok! az este felragasztottam az ékszermatricát, valami csodálatos.....jelenleg jobban bejön int a nyomdázás, igaz egy picit feltűnő és túlzás hétköznapokra, de ez engem nem zavar :D

    @suzie: nem semmi....nálunk a postás egy tünemény, szerencsés vagyok ebből a szempontból.

    @Petronella's: a körömlakklemosó elmegy, de nagyon lassan oldta le a LS lakkot az este, viszont acetonmentes, más am.lemosó nem is boldogult volna a LS lakkal. nagy a gyanúm, h én is kicserélem a tartalmát :)
    A lemezek jó minőségűek, igaz még nem próbáltam, de tapintásra érződik a minta barázdáinak élessége és mélysége.

    @Nail Judit: ez most jó vásár volt, nekem is minden tetszik, néha előfordul nem olyan ami webshopból érkezik mint ahogy a képen látszik, de itt ne ért meglepetés :)

    VálaszTörlés
  24. Hát irigyellek,hogy tudsz nyomdázni,nekem nem sikerül :S

    VálaszTörlés
  25. Ezt a körömlakklemosót én is megvettem, de csak a flakon miatt :D Azóta is használom, a kedvenc Isanás lemosómat öntöm át bele :)

    VálaszTörlés