2013. szeptember 16., hétfő

Color Club Beyond hologramos körömlakk

Sziasztok!

Egy nagyon szép körömlakkot tartogattam mára.

            A Color Club Halo Hues hologramos kollekció része a Beyond elnevezésű körmlakk.
A körömlakk alapszíne fekete, de a tömérdek hologramos mikrocsillám miatt árnyékban és beltérben  antracit szürke. Napfényben pedig egy szikrázó fekete gyémánt.
A körömlakk állaga vékony, de egy rétegben is rendesen fed, hamar szárad.
Májusban vásároltam, eddig összesen 2x használtam, a tartóssága fedőlakk nélkül 2 nap, utána már kezdett kopni a vége, fedőlakkal nem használtam.

Az alábbi képek, külön megnyitva nagy méretben kerültek fel:
Árnyékban, a 197-es:
Napsütésben:

A körömlakkot Ebay-en vettem, szállítással együtt 11,95$. Az eladó Beautyzone2007, nagy sok lakk kapható jó áron,  új kollekció a China Glaze lakkokból 2,95-3,95$ és  Essie lakkok  4.95-5,95-ért, a szállítási költség 5$ az első lakkra, a következőkre 3,25$.

Később felkerül a blogra a körömfestés is, de egy új lakkal díszítettem, egy bejegyzésbe meg két új lakk túlzás lenne ;)

Előzőleg már bemutatott Color Club hologramos körömlakkokról bejegyzések: KISMET  , COSMIC FATE , HALO-GRAPHIC  és sz összes hologramos körömlakkom.

8 megjegyzés:

  1. gyönyörű lakk <3 <3 2 nap a tartóssága és hamar szárad ezek jó pontok! :) <3 imádom szép csillogós!!

    VálaszTörlés
  2. Na ezt a holo lakkot elfogadnám, pedig nem vagyok oda a holo lakkokért :) Egyébként én is rendeltem már Ebayen ettől az eladótól, CG, Essie és Seche lakkot, teljesen megbízható, ajánlom mindenkinek.

    VálaszTörlés
  3. nagyon szép, már régóta vágyom egy fekete/sötétszürke holo lakkra, lehet,hogy a tél folyamán majd beszerzem, de úgyis csak tavasszal fog a kezemre kerülni :(

    VálaszTörlés
  4. @Nail Judit: szerintem őszre-télre tökéletes ha nincs hasonló színed :)

    @Glitterfinger Lexa: én eddig 4x rendeltem és mindig megkaptam, 10-16 nap volt a szállítási idő, olcsóbb eladót nem ismerek, aki tud, legyen szíves írja meg, az infók mindig jól jönnek :)

    @suzie: ez szép kis darab, ajánlom :)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű lakk, nálam is esélyes a vásárlásra

    VálaszTörlés
  6. Fél karom adnám érte... Na jó nem mer' akkor mivel meg mit lakkoznék, de érted.. :D

    VálaszTörlés