2013. május 19., vasárnap

Zoya Stunning kollekció színminták


élethű színek

Sziasztok!



A Zoya 2013-as nyári kollekció nagyon szépnek tűntek a promóképek alapján, de mint tudjuk néha túl szépek ezek a képek, hogy igazak legyenek. Ez amúgy is érvényes mindenre, ha túl szép, valószínűtlen, hogy igaz legyen, de azért ritkán, nagyon ritkán vannak kivételek.
Sokat gondolkodtam egyáltalán rendeljek-e, semmi különlegeset nem láttam bennük, aztán a kíváncsiságom felülkerekedett. Látatlanba, előrendeléssel vásároltam április elején, így nem láttam blogokon színmintákat, "vakon" rendeltem.
A Stunning és Irresistible kollekcióból 4-4 darabot rendeltem a megjelent 6-6 színből. Ami kimaradt az mindkét kollekcióból a pink és narancssárga.

Következzenek a képek:

 Rocky: gyönyörű, krémes  türkizkék, egy picit sötétebb mint az üvegben látható.


Micky: krémes világos pink enyhe, szinte észrevehetetlen korallos csavarral, ettől nagyon különleges.lágyítja.


Josie: krémes középzöld, zsenge fűzöld.


Darcy: a világ  legszebb, meleg árnyalatú krémes napsárgája.


A körömlakkok, mind a 4, valami elképesztő fényesre szárad, a  felületük tapintásra teljesen másak mint az eddig használt Zoya lakkok, így gyanítom új az összetételük,  2 napig voltak a körmeimen,  tésztát dagasztottam (el ne mondjátok senkinek, h lakkozott körömmel, mert ha anyám megtudja, utólag is kinyír ezért ) paníroztam, mosogattam mint tudjuk ezek a legnagyobb ellenségei a körömlakkoknak, de csodák-csodájára 2. nap este ugyanolyan állapotban volt a lakk, nagyon meglepődtem, hogy ennyire tartós. Nem használtam  alap és fedőlakkot. Mint majd láthatjátok, mind a 4 színt felkentem.
A lakkok 2 rétegben tökéletesen fednek,  vastagabb állagúak, a sárga kicsit macerás de csak az 1. rétegnél, de eddig minden sárgával ezt tapasztaltam, viszont gyorsan száradnak, 2-3 perc alatt megszárad a felületük és 8-10 perc szükséges a teljes száradáshoz.

Mindig  a szín a döntőszempont mikor új körömlakkot veszek, nem filózók az árán, hogy megéri-e vagy sem, a kérdés, használni fogom-e ha megveszem, nos ezekre a lakkokra kijelenthetem, hogy megéri az árát, szemmel látható a különbség a textúrát, és a minőségüket illetően, van bennük jócskán  plusz.
Fotózás közben vettem észre mi is a titka, honnan a földönkívüli fény, ragyogás (nem csillogás!) ami száradás után is megmarad.
 Szabad szemmel szinte nem látható, saját színű nano méretű csillámokat tartalmaznak.

Igyekeztem  élethűen lefotózni, megint a vakus képeken életűbbek a színek, a fényét-ragyogását viszont nem tudtam lefotózni.




A kollekció elnevezése nagyon találó, tényleg lenyűgözőék a színek és a minőség is.
Nagyon könnyen lemoshatóak és nem színezik el a körmöket, nem fogják be a körömágybőrét, mint írtam alaplakk nélkül használtam.

A következő bejegyzésben szereplő körömlakkok pedig ellenállhatatlanul szépek lesznek, azok számára akinek tetszik a fóliahatású lakk.



Melyik szín a kedvenced ?




31 megjegyzés:

  1. szerintem a sárga a legmeggyőzőbb a képek alapján. nem láttam még sehol ilyen szép sárgát, ha meg a tartóssága is ilyen marad akkor azthiszem igencsak szuper körömlakk ez :D

    VálaszTörlés
  2. A Micky-re szavazok, nagyon cuki! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem a kék szín tetszik nagyon, de igazából még a rózsaszín és a zöld is jöhetne. :D

    VálaszTörlés
  4. A kéknek nagyon jó színe van! :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépek! De a fólia hatásúakra mégkíváncsibb vagyok! *.* :)

    VálaszTörlés
  6. Micky a kedvenc de a kék is tetszik.

    VálaszTörlés
  7. Most hirtelen a sárgát mondanám, de mind olyan gyönyörű :) nagyon tetszik, ahogy kifestetted velük a körmödet, olyan kis vidám, nagyon jól mutatnak együtt :)

    VálaszTörlés
  8. Nekem a kék tetszik a legjobban, de a Micky is nagyon csábító.

    VálaszTörlés
  9. A kedvencem a Micky...egyszerűen csodás ez a pink-korall krém :)

    VálaszTörlés
  10. Korall <3 és a másik kollekcióra nagyon kíváncsi vagyok!

    VálaszTörlés
  11. Nálam is a Micky lett a kedvenc :]

    VálaszTörlés
  12. egyértelműen a korallos pink! valami csodálatosan gyönyörű :)

    VálaszTörlés
  13. ja, és nagyon szép az új fejléc :)

    VálaszTörlés
  14. Micky! Esküszöm, nem mondom el anyukádnak, hogy lakkos körmökkel dagasztottál :D (én is úgy szoktam)

    VálaszTörlés
  15. A korallos pink az nagyon az én színem, de a sárga is gyönyörű. De azt hiszem nekem a kövi csapat lesz az igazi szerelem :-)

    VálaszTörlés
  16. Rocky a kedvenc, de a többi is szép!

    VálaszTörlés
  17. Beautiful colours! i'm so fond of my paprika piros nails!
    http://shoptravelfood.blogspot.hu/2013/05/opi-nails.html

    VálaszTörlés
  18. A Josie és a Darcy a kedvencem :) A zöld szín az egyik kedvencem, most is zöldek a körmeim. A sárga meg nagyon különleges + nehéz jól fedő sárgát találni, nagyon meggyőzőek :)
    Kíváncsi vagyok a másik kollekcióra is ;)

    VálaszTörlés
  19. Szerintem a pinkes korallos Micky a legszebb.

    VálaszTörlés

  20. Köszönöm, hogy válaszoltatok.
    Közeleg a blog 2. születésnapja (07.01), most nem akarok nyereményjátékot indítani, kényszeríteni az olvasókat a feliratkozásra, kommenteket kicsikarni....stb, már nagyon unalmas, lesz biztosan lesz még ilyen típusú játék de nem most.

    A válaszadók közül 2 nevet fogok kisorsolni és egy-egy (választott színben) Zoya körömlakkal megköszönni a figyelmüket.
    A neveket 07.01-én teszem közzé és csak azok játszanak akik eddig írtak, ehhez a posthoz.

    VálaszTörlés
  21. Szasztok!
    Tudnatok segiteni, honnan tudnek Zoya koromlakkokat rendelni? Ebayen eddig nem sikerult, nem szallitanak Mo-ra :( A Rekha pirosat probaltatok mar? Tenyleg tartosak ezek a lakkokr?Onmagukban is vagy csak a sajat alap es fedolakkjaval? Koszonom!
    Livia

    VálaszTörlés

  22. @Livia: van egy eladó ebay-en aki szállít (csipketerítő a háttér minden lakkná, nevet nem tudokl), nekem ismerős szerzi be külföldről, vagy a holland webshop, ott 12 €/db de a szállítás drága mennyiségtől függetlenül 13 € :(
    A Salenail-t nem ajánlom, volt velük gondom, egy lakk elfogyott, nem küldtelk csere lakkot és a 10$-t sem utalták vissza:(

    VálaszTörlés
  23. Korallpink a kedvenc, de mostanában kacérkodom a napsárgával...de kimondottan ezzel a melegebb árnyalattal, nagyon szép!

    VálaszTörlés
  24. ez a tésztadagasztás annyira én vagyok, a múltkor a pizzatésztában maradt a mutatóujjamról a műkörmöm :) (csutkára le vannak reszelve,csak azért van,mert tompa, és nem karmolom meg pelenkázáskor a kislányomat)
    a világoskék gyönyörű! honnan rendeled őket?

    VálaszTörlés

  25. @Suzie: én, ismerős által egy angliai nagykerből, de nagyon drága a szállítás (15 font) és minimum 6 darab a vásárlás, ez alatt nem mennek el feladni csomagot. Nem jön ki olcsón mert a lakkok 5,9 fontba kerülnek, de 5 nap-1 hét alatt ajánlottan megkapom, nem kell félni, hogy elvesződik.
    Más hazai blogon láttam van aki ettől az eBay-es eladót vásárolt, 10$ a lakk, további lakk vásárlása esetén 1.25/lakk a szállítás, így 3-4 darabot érdemes rendelni.
    http://stores.ebay.com/Nail-Polish-Elegance/Nail-Polish-/_i.html?_fsub=12347114&_sid=9558351&_trksid=p4634.c0.m322

    VálaszTörlés

  26. Lemaradt 8$ a szállítás, további lakkoknál már csak 1,25$

    VálaszTörlés