2013. május 15., szerda

Lovely körömlakkok



Sziasztok!


Ma pár Lovely körömlakkra bukkantam egy Rossmann üzletben,  láttam már pár blogon, elsőnek   Anitől kaptam képeket, a nagyon kedvező ár ( 399 Ft.) miatt gondoltam kipróbálok párat.
Mivel ma vettem, a tartósságról nem tudok semmit írni, viszont....



Nézzük meg előbb a képeket:

A Baltic Sand textúra teljesen megegyezik a Liqiud Sand, Pixie Dust textúrával, így akiknek ez tetszik  a Lovelyt ajánlom,  a legolcsóbb változat és ugyanazt kapjuk. Én csak ezt a két színt láttam ebből a fajtából.
A glitteresekkel nem igazán vagyok elégedett, mintha az alaplakk nem lenne eléggé áttetsző és tompítaná a csillogásukat, az Essence glitteres lakkjai jobbak, pontosabban szebbek.

Kerestem pár hasonmás, vagy nagyon hasonló illetve csak pótlásként ajánlott lakkot.



Az Anny jobban tetszik, picit világosabb és apróbbak a csillámok, 90%--ban hasonlóak.

Az OPI Jinx-el tökéletesen megegyező Anny, mikor az Anny lakkot vettem az Opi már megvolt, de úgy tűnt az Anny sokkal narancsosabb árnyalat, tévedtem, 100%-osan megegyezőek, ugyanaz mindkettő!


Az üvegeken, körömmargarétán  nem látszik, de a drága Zoya Solange helyettesítője lehet a Lovely sárga Baltic Sand lakk, 80 %-ba hasonló, érdekes mert a lakásban  szinte észrevehetetlen volt a különbség a körmeimen, de kint napfényben már látszott a különbség, de nem annyira nagy az eltérés mint a képeken látható!



Végszó,  aminek van olcsóbb változata nem érdemes a drágát megvenni ;)

Mivel a glitteresek nem igazán tetszenek, valamint rengeteg glitteres lakkom van,  nem szeretném félredobni őket porosodni, pár lakkot még mellékelek hozzájuk és  a héten felteszem a  blog Facebook oldalára nyereményjátékként, ott már rég nem volt játék, így akinek tetszik, figyelje a blog Fb oldalát :)
 Facebook-on  Bioarcapolas.blogspot.com  néven találtok meg.



Azt hiszem a körömmargarétás képen összetévesztettem a az Any lakkal, a Lovely lakkban nagyobbak a glitterek a szín 99%-ban hasonló, szóval a Lovely a piros LS felett van, a Lovely felirattól a 2. 
A körömlakkos üvegeknél jobban látszik a színek különbsége de igazából felkenve szembetűnő, az OPI kék, míg a Lovely zöldes árnyalat.


14 megjegyzés:

  1. a baltic sand kéket tutira befogom szerezni. :)
    egyébként a kék glitteres nagyon tetszik. *-*

    VálaszTörlés

  2. A glitteres kék, nem kék, erős, sötét lila, elfelejtettem a bejegyzésbe írni, hiába próbálkoztam csak kéknek látszik a képeken :(

    VálaszTörlés
  3. a kék baltic sand nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
  4. A sárga lovely baltic sand talán még szebb is mint a zoya :) és a lila glitteres is nagyon tetszik, én lilának látom, gyönyörű :) de lehet minden monitoron másabb egy kicsit :)

    VálaszTörlés
  5. jujj ha lila akkor meg még szebb. imádom ezeket a sötét kékes lilás színű lakkokat meg csillámokat. :$

    VálaszTörlés
  6. A Baltic Sand kékre és narancssárgára fáj a fogam :P

    VálaszTörlés
  7. Szépek! Nekem a kék Lovely van meg, de még nem kentem fel. Kíváncsi leszek magamon, hogy fog tetszeni

    VálaszTörlés
  8. A sárga Baltic Sand nekem jobban is tetszik, mint a Zoya, jobb szeretem az élénkebb színeket :-)

    VálaszTörlés
  9. A Lovely kékes ls lakkja tetszik - no innen nem a legjobban, mert az a Zoya! :D

    VálaszTörlés
  10. Szia Erzsi! Nem tudnád esetleg megmutatni egymás mellett a kék Baltic Sand-et és az OPI Tiffany Case-t. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy mennyiben más valójában az OPI, mert a képzeletemben teljesen és sokkal szebb... Ha meg tudnád tenni nagyon hálás lennék! Előre is köszi! Timi

    VálaszTörlés

  11. @Zizitim: holnap befotózom, ide rakom fel a fotót, az OPI szebb, az türkizkékes/égszínkék míg a Lovely sötét mentás zöld, teljesen más a két szín.

    VálaszTörlés
  12. Nagyon drága vagy, köszönöm még egyszer! Így már igazán látom a különbséget. Az elején azt gondoltam, hogy nem kell nekem ez az OPI lakk, de mostanra szerelmes lettem belé...

    VálaszTörlés