2013. május 16., csütörtök

Emily de Molly - Rose Gold körömlakk



               Ma, egy olyan körömlakkot szeretnék bemutatni, pontosabban márkát amit ősz óta nyálcsorgatva nézek különböző külföldi blogokon.


Az ausztráliai márka, az  Emily de Molly körömlakkok beszerzése itthonról eléggé nehézkes, csak egy olyan webshopot találtam ami elfogadható áron szállít hozzánk (van norvég webshopban is de ott valami állati ára van a lakknak, közel 6.000  Ft. + szállítás, illetve egy szingapúri, de ott is állandóan hiányoznak a jobb színek),  nagyon résen kell lenni egy-egy új szállítmányt elkapni, hogy a kívánt lakk raktáron legyen. Nekem nem sikerült a kiszemelt lakkokat megvásárolni, de már január óta próbálkoztam, megunva a várakozást lecsaptam egy darbra amiből volt készleten és tetszett. A szállítás elég gyors volt, körülbelül 2 hét alatt megkaptam.
A körömlakk ára, mint már írtam, nem vészesen magas, 13 $, itthon  ennyibe kerül egy ANNY, OPI körömlakk.




Ez a fedőlakk mesés, a különböző formájú, méretű, színű  glitterekel megtömött körömlakkosüveg minden glittermániást elkápráztat. Rengeteg kép következik, próbálva visszaadni a szépségét.
Az első képen, elmafláztam, lecsepegett egy csepp.


Az ecset jól használható, felrázás után sok glitter marad rajta.


 Kipróbáltam pár színen, a körömmargaréta fele azért van letakarva, mert új lakkok vannak rajta, ami egy HH-s bejegyzésben lesz látható (sok-sok Zoya  lakk). 

Legjobban a feketén mutat, de szép a világoskéken is, szerintem bármilyen színre rá lehet kenni, nagyon fényes száradás után  az áttetsző alaplakk, amibe a glittereket keverték, ez sokat számít, nem változtatja meg az alapszínt amire felvisszük és nem mattítja el a glittereket.

Akik rendszeresen olvasnak, tudják mennyire szeretem a glitteres fedőlakkokat, kiválasztottam párat, amiket nagyon kedvelek és többször használtam. Állandóan készülök egy nagy összefoglalóra de most már nagyon nehéz lenne, vagy színenként fogok összesítőket készíteni vagy márkákra bontva.






Tetszenek, használsz glitteres fedőlakkokat ?


13 megjegyzés:

  1. Megőrülök ettől a bejegyzéstől! Ha kényszerítenének se tudnék egyet választani! :-)

    VálaszTörlés
  2. Ú, há ez gyönyörű, a menta lakkal is nagyon bejön, pedig azt nem is gondoltam volna :-)

    VálaszTörlés
  3. tényleg a feketén a leggyönyörűbb!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, engem a lehulló őszi falevelekre emlékeztet :)

    VálaszTörlés
  5. ez valami gyönyörű! a cseppről készült fotó is nagyon szép :) tök jó!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép!
    Te vagy a Glitter Királynő ennyi szépséges lakkal! :-)
    Nekem a rózsaszínen és a mentán is nagyon tetszik ez a lakk!
    Mostanában valamiért hanyagolom a glitteres lakkokat, pedig van otthon jópár, mert egy éve teljesen beléjük voltam bolondulva - talán a macerás lemosás miatt, vagy a sok-sok egyéb díszítési lehetőség miatt

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép ez a lakk (is), és az első cseppes fotó olyan művészi, nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  8. Hű nagyon szép, el tudnék fogadni azokból a lakkokból párat! :D
    Egyre jobban kezdenek tetszeni az ilyen lakkok. :)

    VálaszTörlés
  9. Wow de durva az a makro kép a lakkról :) Szép, tetszik!

    VálaszTörlés
  10. Hasonlítanak a mostani szerzményben levő glitterek egy Moyra-féle kiadásra, igaz, annak a színösszeállítása másféle, de tök ugyanilyen hatszögek meg glityók vannak benne:)

    VálaszTörlés
  11. hű de gyönyörű. *-* csodálatos ez a lakk. :)

    VálaszTörlés
  12. Úristen *-* valami csodálatosak ezek a nagy glitteres lakkok.. :D már jó ideje keresgélek ilyen nagy glitterrel tömött lakkokat de sehol sem találok :ooo az internetről pedig sajnos nem rendelhetek :'(

    VálaszTörlés