2013. május 18., szombat

Dior Vernis SPRING BALL 343


Sziasztok!


Ma, az egyik legszebb körömlakkom kerül "terítékre".





Akik olvasnak, tudják, hogy gyógyíthatatlan  barack- füstölt lazac színmániában szenvedek, így mikor megpillantottam ezt a gyönyörűséget a parfümériában, egyből kértem egyet és rohantam a pénztárhoz vele, igaz előbb kipróbáltam a teszter, milyen a lakk színe körmön, a körmeim világos arany színűre voltak festve, így nem nagyon befolyásolta a Spring Ball színét.

Nagyon szeretem a vastag, erős ecetet, amivel nagyon könnyű a lakkot felvinni, az állaga vastag, már 1 rétegben is jól fed, de megszokásból használtam 2 rétegben.





erős napsütésben
A körmökön selyem fénye van, nem csillog, noha rengeteg mikor arany és barack színű pelyheket tartalmaz, a színe erősen változó fényhatására,  erős napsütésben világosabb és ragyogó, míg  átlagos fényviszonyoknál picit sötétebb és krémes.
Nagyon tartós!  5 napig viseltem, közben főztem, takarítottam, sokat volt vízben a kezem és 5. nap végén láttam, hogy a vége megkezdett kopni, de  minimális mértékben.
Egyetlen előnytelen tulajdonsága a magas ára.

Nehéz a színt befotózni, de élőben sokkal-sokkal szebb. A kép készítés előtt rendesen összefaragtam a körmeim körül a körömágybőrt, több sebből véreztem...


A Dior  nagyon szép színeket kevert ki  a tavaszi, nyári kollekcióiba, nem kivételek a körömlakkjai sem. Szerintem az idei nyári körömlakk kollekciók minden márka kínálatában  mesés, a pasztell színektől kezdve az erős neon színekig.



13 megjegyzés:

  1. De gyönyörű ez a szín. Tavaszra/nyárra tökéletes. (:

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép szín, ráadásul tökéletesen passzol a bőrtónusodhoz is.

    VálaszTörlés
  3. Megértem a lazacfüggőségedet :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, és az ecset is extra vastagnak tűnik :)

    VálaszTörlés
  5. tényleg gyönyörű ez a lakk:))

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű színe van, nekem is egyre jobban bejönnek ezek az árnyalatok

    VálaszTörlés
  7. Annyira irigyellek, ez a szín tökéletes neked, jól megy a bőrtónusodhoz, nekem viszont szörnyen állnak a lazac árnyalatok :/ Pedig gyönyörű szín

    VálaszTörlés